Комари ще ваксинират срещу малария

"Ние превърнахме насекомите в малки летящи спринцовки", споделят учените

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айдееее, юруш на ваксинитеее, днеска има утре немааа

Рентабилен метод за разпространение на ваксини има и сега. От утре по 20 лв, на ухапване.

Цяла пандемия ходих с маска. Сега е ред антиваксърите да ходят завинаги гумен костюм

Добро :)

Днес малария, утре - ковид ваксинация сред природата без информирано съгласие ;-)! И кой знае още какво, ваксинация или инфекция, каквото богоизбраните решат!

Само срещу малария ли?

Абе що не вземете да ваксинирате самите комари и да не ни занимавате повече с тия ваксини...

Чумата да ви тръшне! Правите се на д-р Виктор Франкенщайн и се играете с живота и здравето на хората! Господ да ви накаже!

Имаш ли идея колко умират от малария годишно, глупако?

А ти знаеш ли как се е появила маларията и кой я е разпространил благодарение на същата "иновативна" технология?

А ти, глупако, вдяваш ли, че изобщо не става дума за малария, а за насилствено ваксиниране с каквото им хрумне?

По принцип от ваксините печелят производителите, затова дават милиони за подкупи, за да стане задължителна някоя ваксина. Но с комарите няма как да печелят. Веднъж пуснати, печалбите секват. Тук става въпрос за съвсем друго. А и как ще те водят на отчет като ваксиниран?

На такива трябва да им отрежат ръцете. Или направо главите. Уродливи, но и напористи. Мръсна псевдонаучна сган, която се увърта около САЩ за някой дру милон без да се интересува какво ще стане след това. Резултат от пъклен план на отбрана група световни лидери, съшо уроди. Баси изтрещелите алчни копелета! Ами нали с постигнатите знания ще зардят комарите с какво ли не сед това?! Уродите си имат за последователи още по-олеми уроди. Лиценз за учен трябва да се издава само на щателно проверен по етично-морален тест човек. Поне частично ще по-добре. А такива с комарите и други бъркания в генома... Нямам думи просто!

а оня маймуночовек дето някога е измислил огъня какво да го правим. то от това че ползваме огъня и производни са умрели повече от колкото от всички останали изобретения в маймуночовешката история

Тъпунгер, а комарите специално ще пропускат този който трябва, така ли? Я ходи се запиши за путлерастски доброволец.

Трябва да ваксинират със Шмайзер всички без изключение. Слагайте противокомарните костюми и стойте като пчелари по цял ден и нощ , за да не дойдат хиляди демократични спринцовки да ви нахапят.

Днес с малария, утре наночипове.

Сметайте к'во ни глàсят... Скоро файзерът ще е: "Няма не искам!"

Комари ще ваксинират срещу малария ... Хомосексуалисти ще ваксинират срещу спин и маймунска шарка... ... Американски фашисти от нато ще бомбят за демокрация...

....Фашист Путлер ''освобождава'' части от чужди държави - с чувал по главите на кметовете и после и войник с пушка до гласоподавателите на референдума

Хубаво е да се гръмнеш.

Освобождава всички от наличните им памперси

от идиоти като тебе, наистина е добре дошъл!