Коментари - Кръвта на дълголетниците е с някои значими разлики | IT.dir.bg
назад

Кръвта на дълголетниците е с някои значими разлики

Скорошно проучване, публикувано в GeroScience, разкрива някои общи биомаркери в кръвта на столетниците

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Кръвта на дълголетниците е с някои значими разлики | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За какво му е на човек да живее 100 години? Всички си вървим към смъртта, макар и по различни пътища. Харесва ли ни или не, това е положението.

Разбрахте от събирането на ДНК от ПСР тестовете за Ковид, като хората не се усетиха,че това беше Глобален експеримен за събиране на данни!!!

Бойко Ке Иляди!

Току-що разбрах, че имам шанс да стана столетник, благодерение на "мъдрите" заключения на учЕните от Запада! Лошото е, че сега те ядат нашите здравословни натурални храни, а ние - техните изкуствени "био-храни" с генномодифицирани добавки от насекоми!

Ако видите статистиките в началото на века кой е имал най-много столетници в Света това са Българите, не са Турците, не са Сърбите, не са Гърците.... именот Българите, сега ядем техните храни, живеем в техния стил на живеене, имаме техните амбиции, ами то за нас те са по вредни от колкото за тях, а те позлват нашите продукти и стил които продават, като западни....сега населението на България особено учените хора са по-простовати от необразованите, но природно умни слеяни на България

И къде са тези данни за столетници ? От някоя сбирка на величие / израждане ?

И кво, излиза че който има здрав черен дроб и бъбреци, живее дълго. И кво?

Аз съм на 306 години и по-смислена статия не съм чел