Мъск обяви месечен абонамент от 8 долара за сертифициране на акаунт в Туитър

Социалната мрежа предлага от миналата година абонамент за платени функции, но генералният директор иска да въведе нова по-скъпа оферта, която да разнообрази източниците на приходи за платформата

Обратно в новината

Коментари - Мъск обяви месечен абонамент от 8 долара за сертифициране на акаунт в Туитър | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

я си заври твита в гъза син.... боли ма к..ра

Сателитите са безплатни. Хи-хи.

Чувешките глупости нямат край !

В САЩ това е платформата, която е от решаващо значение за цялата медийна и политическа среда, а тук почти никой не я ползва

Защото т.нар. “Социални мрежи” са една огромна простотия.

Хората ще се изместят в mastodon и това е

ау ужас, как да кажа на моя да ми плаща и туитъра освен за фризури, нокти и цапалца ?

Другарю Мъск вземай си Туитъра и го ду...й

Пешо-мръшляка, миризливия мангал от Люлин, хаха, тръгнал на Мъск да дава наклон на уя !

“Силата за хората” струва по 8 долара на месец, смях!

Без пари беше при бай Тошо и то само за някои дрогаре

Хохохо, без пари при бай Тошко ти беше зачеването ти, сега иначе нямаше да си роден ! Сега сигурно има кой да ти плаща сополите дето разливаш тук.

Ще дава 8 на месец ако си налравя акаунт? Малко са

Сега ще стане ясно - през следващите седмици - колко (десетки) мириарда Мъск ще изгуби от тази авантюра. Но него няма да го мисля. Той е упорит, затова бих дал около година време да признае грешката си…

Аз мисля че ще я фалира набързо и продаде за 100 милиона

Голям си разбирач, няма що - най-успешният предприемач в света щял да фалира, бахти тъпака си !

Най-успешния защото правителството на ФАЩ му помага ежедневно/срещу нещо разбира се/.Обикновен човек НЯМА как да направи всичко това ! Познавам хора които се мъчиха няколко години да направят нещо сами но нищо не ставаше.Фалираха няколко пъти. Продадоха душата си на дявола и О ЧУДО- бизнесите сами започнаха да ги намират. Проблемът е че забравиха от къде тръгнаха !

Не $8 а , 0.008 сти'нки няма да му дам на тоя! Фейс / Мейс, Туит, Ток и темп-подобни олигофрении за малоумници не ме влекат...

Аууу, ужас. Какво ще правя сега без твоите пари ?

Туитър е обречена платформа и той го беше разбрал - малко късно. Сега взлиза в "damage limitation" режим, опитва се да спаси каквото може от парите, които хвърли за тая глупост. Прекараха го, това е реалността. Вероятно ще се справи, но туитър няма да го бъде. Светът се променя, сега всичко живо тикточи, утре кой знае каква ще е модата.

Туитър наистина е обречен, освен ако не промени мащабно нещо там. Мъск се усети и опита да се откаже от сделката но беше късно. Сега ще трябва да се оправя. Но с платен абонамент трудно ще стане.

Фейсбук щеше да фалира, щото младите не го ебават, пък каква стана тя ?

Добре че беше безименното идиотче от форума да обясни на милиардера Мъск как стоят нещата.

Какъв приятен човечец , как да не му се радваш , но тези неща много вървят при американците , всеки друг милярдер си има служители и стратези никой от тях няма да се занимава с такива неща , но този се мисли за много умен

Но ти имаш акъла да прецениш колко е умен и му казваш, че греши, ей го. Отде ви изравят бе.

А не казвам, че греши , пак прочети

Не, само казваш, че се "мисли за много умен", нов български език ли се напъваш да измислиш сега в който това значи нещо различно.

Всеки ден си казва мнението, дали ще е за войната или колко бил загрижен за природата нищо , че неговите други две известни компании са огромни замърсители, да си чул друг милярдер да ни занимава с личността си всеки ден

Само като те видя как пишеш "милЯрдер" и ми става ясно що за неграмотен тъпак си, чак и мнение имаш.

Сиренето е с пари. Сега цакайте по $8/месец да ви дойде акъла в главата. Всъщност, оригиналната оферта на Мъск е била по $20/месец, но сътрудници са го убедили че е много за начало. Но Илън не се отказва лесно и в един момент ще стигне $20. Все пак, $44 милиарда даде, трябват възвращения.

турни не 8 , а 80 долара на тия крастави овце ... та да се "излагат по-малко на рекламите" :)) Да ви такова мамата проста краварска , правени сте всичките от кръвосмешение :))

Knock - knock... Има ли някой в къщи?

Остави го, пак ще се разкудкудяка.

Изглежда коментиращите не разбират че ще плащат само определен тип ползватели. А именно тези, които намират платформата за ценна. Обикновеният ползвател няма да плаща нищо. Само тези които искат да ползват платформата за бизнес или за влияние. Като човек който от време на време ползва тази платформа за работа (реклами и маркетинг), $5-$10 е нищо за това и с готовност ще ги платя. За личният си профил, няма да платя обаче защото не го ползвам за работа а за кеф.

и ще бъдеш нонстоп прогресивно "излаган на рекламите" ... според мускито

Абсурд и една стотинка не бих дал за този бълвоч.

Ти пък щото много имаш и 1 стотинка.. даже не знаеш кво е туй Туитър, ама дам да пишеш простотии докато се наливаш с ракийка..

Охохо сбъркал си мястото. Една стотинка все ще се намери.

Имам доста повече от 1 стотинка ,не пия алкохол и нямам туитър.Давай нататък!

Изпъкна ми гениалната фраза на-Манго: “ИМА ЛИ-СМИСЪЛ,КАТО-НЕМА ЗНАЧЕНИЕ”!!! ИЗЛЕЗТЕ ОТ-МАТРИЦАТА”!!!

Викам, да купи и ФБ, за да може обикновения пезант да плаща по 20$ на месец, за да си гледка фийда, а за верифицирания ФБ лорд, да е по 100$. Безплатен ФБ да няма. Така, да поразчистим малко зомбираните.

Зомбираните да плъзнат по другите сайтове! Да си стоят там.

Да ми яде дедовия мъска. Ни телата му сакам, ми туитера

Хлябът струвл пари.... разбирам. Ми ще гледам дали че му провърви.... От личен опит: нет имам от 2000 и съм свикнал да е либерален (което няма нищо общо с днешните либералкомунисти у съюзо) та са видим дали че му провърви...

Просто бизнес.

Тръмп отказал да се върне. Ха ха ха ха Имал си собствена платформа. Как набутаха Мъск да купи компанията, не е истина

Да не би да си помисли, че Мъск е заритал за Тръмп? Ами не позна.

Ако знаеш как работи капитализма, няма да се чудиш. Той сам се набута! Не го мисли! Ще намери достатъчно глупаци, за да си избие парите.

Нищо не е с безкористни цели в този живот.Тези 44 милиарда ще си ги върне за година - две макс ,докато за хората ще е супер важно да се туитнат ,тагнат ,лайкнат и т.н. Ще стане интересно ако всички си изтрият акаунтите! Същото стана и Диема Екстра .От 3.99 вече е 14лв.

Все ще преживеем и без тоя кенеф Туитър.

Дето се казва, ще ми пръдне на туитъра, дето го нямам !

Добре е че си признаваш ;) Жена ли си или безполово че нямаш ..."туитър" както ти го нарече ?