Коментари - Microsoft пусна Outlook за Android и iOS | IT.dir.bg
назад

Microsoft пусна Outlook за Android и iOS

Microsoft пусна официалната версия на Office за таблети с Android, която беше в пробна фаза от миналата година. Компанията представи и Outlook за iOS и Android.

Обратно в новината

Коментари - Microsoft пусна Outlook за Android и iOS | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Статията за съжаление не споменава как се синхронизират данните между различните устройства, а имменно чрез сървър в щатите. Познайте и кой друг има достъп до него?

Супер съм доволен тъй като вече мога да правя директна връзка между лаптопа ми, койно е на уиндолс и айфона. Предимството за мене е не толкова пощата колкото скайдрайв, ексел и палърпоинт. В момента пощата на Епъл е по-добра. С тези приложения, айфона става безспорно най добрия смартфон. Дет се вика сега може да се ползва и за работа, а не само за удоволствие. Приложението за поща на Епъл е по-добро, но е Екселът си е Ексел, и хубаво да има линк към Скайдрайв. С тeзи нови апове IPhone е безспорно номер 1

Особено с паЛърпойнта...и най-вече ако подкарат андроид на него, равен няма да има с тая ми ти ретина дисплей....гледам и не вярвам на очите си направо

Pomooocht. Istrih si pogrechka snimkite predi mesez ot android Asus. Ne go namiram nikade. Nichto ne razbiram ot tazi tehnika. Imah i virus v tableta moze bi. Mooolq vi za pomopomocht . Mnogo iskam da si gi varna. Sachto i klip4eta imah. Pomocht.

Хич ми не трябва !

Мда, само дето ми иска имейл да вляза. Ай сиктир бе! WPS Office си чете идеално Office файлове и няма такива простотии.

Слагайте колкото искате минуси, но истината е една.

Супер е това. МС Офиса бачка идеално на iPhone ми, почти толкова, колкото и на предишната ми Лумиа. Ще пробвам и Outlook-а. Браво на МС! Това са двете фирми, прсто поддръжката на МС и на Епъл е номер 1.

PS: Пробвах OUtlook на iOS 8.1.3 и не става! Не си играйте. Инсталира се, всичко е ОК, синхронизира се, но ако си синхронизирате контактите през Exchange НЕ ги виждате в контакти ами всеки път трябва да ходиш в Outlook приложението и оттам да си ги избираш. По-добре си е вградения Exchange на iPhone. Иначе МS Word и Excel са много по-добри от Pges и Numbers на Apple.

Лично аз съм доволен, ще го ползвам за hotmail - a. Ако и да има "трески за дялане" вярвам, че бързо ще намерят решение.

Обади се на поддръжката. Няма значение на коя: все е номер 1

Киткат е най тъпата операционна система.С никакви възможности за настройка и удобство на потребителя!

Какви настройки. Има си апликации за всичко което не ти харесва.

Така е, но пък го разбирам 431 - нали затова всички избрахме Андроид едно време-персонализация и гъвкавост...нейсе

Ако не харесваш настройките на Андроид какво ще кажеш за айфона, където няма никакви.

Никога не ползвам приложение за поща, а винаги си я достъпвам през сайта на пощата. Затова и никога не съм имал проблеми с вирус през поща.

Свалих, пробвах, деинсталирах.

Как деинсталира?? Че и аз това се опитвам сега хахаххаха Това е някакъв легален вирус, ужас :Д

Супер е, веднага си го сложих :)))

Да, на тия балъци вече им имат цялото родословие , егати шпионския софтуер

Да бе, веднага ще инсталирам майкрософтски вируси на личния си таблет.