Коментари - Какво би правил Бил Гейтс без Microsoft? | IT.dir.bg
назад

Какво би правил Бил Гейтс без Microsoft?

Бил Гейтс беше домакин на събитие в портала Reddit. Един от въпросите към него бе „с какво щеше да се занимава Бил Гейтс, ако Microsoft не беше успешна?".

Обратно в новината

Коментари - Какво би правил Бил Гейтс без Microsoft? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До автора: Е, с'а... Какво щеше да прави дядо ти без баба ти? Чакий, естествено! И тебе нямаше да те има!

ДА ПРОДАВА ВЕСТНИЦИ :D

Предполагам, можеше да прави ножки (чикирики)!

Ако не беше Майкрософт чичо му - Робърт Гейтс щеше да му намери друг печеливш бизнес.

Въпреки дългогодишния си интерес в изкуствения интелект Бил Гейтс наскоро предупреди, че се притеснява от прекалено бързите разработки в областта и дори го нарече "заплаха". Типично соцмислене - щом работиш нещо, трябва да го хвалиш. Ами ако не е "Въпреки", а "Поради"?

Е как какво - щеше да е в политиката, как иначе по друг начин можеш да вгорчиш живота на милиони ...

Голям смях пада, като почна да чета как Ганьо със скъсаните потури коментира хора като Гейтс :) Изключете чалгата за 10 минути, бе хора :)

Какво хора като Гейтс, коментираме всеки, който е в новините. Дурак.

Коментирате, "умнико", но дали имате право и компетенция ???? Скъсаняци да коментират с пренебрежение Бил Гейтс е толкова ганьовско.

И с какво хора като него са нещо повече от хора като ганьовците?

освен с интелект, и с няколко милярда

А така, Ганчо, с какво е повече от нас? И как пък не се намери кой да го дръпне обратно в катрана, а?

Ами не всички са роби като теб бе палячо - имаме си мнение и то не съвпада с твоето раболепническо - сложно ли ти е ? И какво като има милиарди - остава си един презрян цървул в очите на повечето хора - ти да не уважаваш хората заради парите им ?

Ако не си откраднал едни пари, а си ги изкарал без да принуждаваш някой да ти ги даде, можеш спокойно да твърдиш, че тези пари са общественото признание за ползата от твоя труд. Бил има над 60 милиарда доларчета, които му казват:"Благодаря за твоя труд". Ти колко такива имаш?

Ами новината е за Бил Гейтс и хората коментират тук Бил Гейтс. Какво друго да коментират под тази новина? Курса на долара ли?

да купи линукс и да му заключи кода.

Това вече го направиха от Google. :-)

стеше да е разорен защото защото теябваше да си купува всичко от аппле

Да, да - както Епъл се бяха засилили през 80-те с 10-кратно по-скъпите компютри, конкуренция на IBM-ите на достъпни цени.

Защото нещо линка не минава вижте Cascade Investment ... Важно е да измислиш велико нещо, но по важно е да го направиш велик бизнес....Cascade Investment wikipedia.....

link

Ако не беше Майкрософт Бил Гейтс нямаше да си харчи милиардите долари. Щеше да си харчи милионите долари.

ами каквото и боко тиквата без потурландия .щеше да си остане пожярникар.

модераторе, що не триеш този спам? щото е от твоите хора, а?

ти щраус ли си ,та си криеш главата в пясака от истината, или изобщо нямаш глава.

Браво на Уили. Най-успешната IT до сега-факт. Не е крал а са си плащали юзърите. И а съм му плащал за Вина и Офиса. Затова съм бил и доволен от поддръжката. Кой му не изнася - на палатка!

Добре, че си платил и заради нас...

Ами какво да каже човека! На тъп въпрос, тъп отговор...

Щеше да бачка за Джобс и щяха да са приятели досега :)

А бе, той Джобс не си ли смени адресната регистрация

хапъл щяха да фалират, зомби :)

Бе збам какъв е бил като програмист. Пише че още от подготвителния клас... ( бе предучилищна) се занимавал, но за толкова години аз не съм и чел за нещо написано лично от него, за разлика от Питър Нортън, пък се занимавам с тая работа от 1987г и все случайно щях да попадна на нещо ( грижливо чета ваторите на продуктите и знам кой с какво се занимава, ако затърся нещо). Но не може да му се отрече, че е добър бизнесмен и му ражда главата. Вярно че някой ходове като наемането на канадеца да напише QDOS не са от най-почтенните, но след като IBM и досега работи с Гейтс явно не е избягал далеч от добрия бизнес тон. Всъщност ако IBM не работеше с него, Гейтс съвсем нямаше да бъде това, което е.

Не знам какъв щеше да е, но знам, че на света нямаше да има такова недоразумение като "прозорци". А иначе няма как да му видиш код, щото горкия главно е крадвал код. И не е мерило че бачкат все още с IBM, ако погледнеш и ябълката бачкат със Самсунг, но си се съдят като за световно. Парата движи иновациите.

Дреме му на Били за мнението ти и му дреме, че не е чел и за теб какво си сътворил. Аман от псевдопрограматори

То не се знае дали и ИБМ щеше да прокопса през 80-те ако НЕ БЕШЕ Гейтс, да им осигури продажбите на компютрите.

вярвай ми, щяха:) компания която е тръгнала с производство на земеделски машини и се преоинтирала 3-4 пъти в историята си - как да не оцелее:) със здраве и наздраве:)

Откога да наемеш някой и да му платиш за това се определя като непочтено?

от както зомби бродят, въртят монетата както им уидисва на тях.

Гейтс лично е участвал в написването/портирането на интерпретатора Бейсик за Епъл 2 (Applesoft Basic). Да, този бейсик Епъл са лицензирали от Майкрософт за справки уикипедиа

Ееее, пак тоя Бил Гейтс бе.

бил геитс щял да изследва... боко тиквата

Смехурко. Това че успя да излъже IBM че притежава програма и след това да закупи програмата от друг на безценица, не означава че може да излъже и някой друг.

IBM сами са се прецакали, решили че няма перспективи и продали. Късмет, че майката на Геитс е била служител на IBM. Така са се прецакали и с ксерокс.

Мисля, че милиардите в банката му говорят точно обратното на твоето твърдение :)

Гоуема заплаха е! Ше има само ВОЛЯ но не и нужди.... в смисъл като потребление. Ше се нуждае от енегрия - вероятно и дотам. нема секс, нема къщи, коли.... еба му се мамата на потребителското общество. А да, мое да реши да махне атмосферата, че му бави производителноста, интеренета и му требе по-гоуема проводимос. А па ако го изстреляме у космосъ - мое да си каже: чекай да направим ядрена мойна с тея неблагодарници за забавление...... ТЪПИТЕ МАЙМУНИ НЕ СЪ МРАДНАЛИ И ГРАМ ОТ 0-вата година....