Коментари - Бил Гейтс ще създава нови продукти за Microsoft | it.dir.bg
назад

Бил Гейтс ще създава нови продукти за Microsoft

Бил Гейтс обмисля да напусне мястото си на председател на борда на Microsoft, като в същото време остане ангажиран с основаната от него компания.

Обратно в новината

Коментари - Бил Гейтс ще създава нови продукти за Microsoft | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много е готин. :)

Ал

Гениалността на Гейтс е, че превърна Майкрософт в световна институция. Без значение са качествата на продуктите им и доколко въобще са техни.

Майкрософт е световна, защото е най-отворена към нуждите на всички потребители, а не само към тези на специалистите. Ако можеш да го разбереш.

Ал

Ти не си в час.

абе всички ли са полудели или просто може да ползвате линукс или някаква друга ОС?! не мога да разбера какво ви озлобява толкова в гейтс?! не сте добре честно!

Siol_En@

Която си щат операционна система да ползват. Просто в момента е модерно да се мрази Microsoft.

Епъл ги мразят повече.;)

Че Г-н Гейтс е брилянтен стратег никой не отрича, щом в зората на ПС ерата е успял да излъже Apple и да им открадне графичният интерфейс (изкопиран от Xerox), и да продаде на ЙБМ софтуер закупен от друга фирма. Иновативността му обаче, както и тази на компанията му се простират до копиране/купуване на добри идеи/решения. И до ден днешен Microsoft нямат нито един водещ продукт който да не е заимстван/копиран/закупен от някого.

Какво е ЙБМ? Може би е някоя българска фирма щом я пишеш на кирилица.

Ма нЕма нужда бееее Били. Харчи си парите и си стой на топло. Достатъчно сте осрали целия свят с вашия "софтуер". От създаването си М$ са крадци и така цЕл живот ...

Той обмисля да ходи на работа в Microsoft най-малко един ден в седмицата. Да не вземе да се сецне нещо от толкова работа...

Ма сека сряда ли че работим?

В майкрософт няма нищо иновативно - всичко е кражба от другите, работя с техните продукти от времето на дос. В днешно време поддържам виртуални сървър - и там е същото - кражба на идеи и копиране от другите правят майкрософт. А тези дето си мислите, че Бил Г е голяма работа имате нужда от много много четене на различни теми

Един голям смях за тебе. Много си забавен.

Няма начин просто. Не може всички да са иновативни и голяма работа като тебе.

Добре, че навремето го побутна баща му с неговите силни връзки с правителството на САЩ иначе сега щеше да има многогодишна кариера в МакДоналдс осъществявайки Американската Мечта!

Колко е остарял! Гледа като хлапак, ама си е дядка. Едва ли ще измисли кой-знае какво на тези години. То той измисли най-гадното - завря по едно РС компютър във всяко бяло семейство... Остава да измисли как да го завре по-надълбоко.

голям ум, голям бизнесмен и голям човек; и стив джобс е такъв, но в първите две категории отстъпва на бил, а в третата изобщо не може да се сравнява

то и в първите две не може да се сравнява

по-добре да твори и измисля ненужни IT боклуци отколкото да трови децата в бедните страни.

Microsoft и иновативност? Две взаимноизключващи се думи!

Новите продукти ще ползват Windows.