17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква Поддръжка ?? Негрите в САЩ ползват тая програма- Уиндоус, да КРАДАТ Информация от компютрите по цял свят.. И затова са направили последната такава програма- WIndows 10.. Чрез нея, негрите ШПИОНИРАТ всичко на компютъра, на който е записана тая програма. Ако някой сложи тая програма- WIndows 10 , на държавни компютри в България, е ПРЕДАТЕЛ. И като нямаше компютри, България беше с 2 милиона население ПОВЕЧЕ отколкото сега.

те тия през 80те не бяха компютри,а "Правец"

Те бяха ,,Правец” ама са бяха IBM

ново, "хазяите" от MS отново предлагат традиционния начин за правене на пари. Към днешна дата, вероятно е най-добре да си го представим като "ваксина" за "старите болежки, наричани Win7 Embedded Standard"...

Ъпдейтите ще се дават вече само на юзъри, които имат ваксината на Бил Гейтс. Установено е, че корона вируса може да се разпространява и през PC-тата и за влизане в интернет ще се изисква PCR тест.

Това важи и за новия Windows 10.Вече всички на него минаха.

Отде ви изравят бе.

Xp беше хубав Windows, но в училище госпожата ми постоянно преинсталираше компютрите, заради вируси, а там бях на Xp в училище.

А моята другарка нищо не преинсталираше, че в даскалото Правеците 8С си нямаха твърди дискове, а за вируси пък и дума не можеше да стане.

То и на Xp постоянно имаше вируси, сещам се, особено от Internet Explorer. Този браузър е бъкан с вируси и сега.

Вируса е дедо Бил Гейтс! То не беше проблем 2000,то не беше кражби на информация, която да я продават, то не е и използване на машините на потребителите за лични(на MS) нужди...

Security Intelligence Update for Windows Defender Antivirus - KB915597 (Version 1.327.813.0) Installation date: ‎11/‎13/‎2020 8:11 AM Installation status: Successful Update type: Important

Windows Malicious Software Removal Tool - v5.84 (KB890830) Installation date: ‎11/‎12/‎2020 9:09 AM Installation status: Successful Update type: Important

М$ и сигурност в едно изречение :-) всеки нормален потребител с IQ над 80 първо спира сървисите на ъпдейтите, после секюрити центъра и накрая - смотания дифендър. После си инсталва един uBlock origin (add-on за Firefox) и воала :-) Така сигурността на потребителя се простира до капацитета на мозъка му - ако инсталва каквото види из нета или торентите, това си е вече проблем в задклавиатурното устройство. :)

М-да, Windows Embedded Standard 7 се ползва предимно от домашни потребители и въобще не е приложим на касови устройства и банкомати...

Той е с IQ81 - не му обръщай внимание!

Не е проблема прекратяването на поддръжката, а това че след това Майкрософт започва да създава умишлени бъгове и краш дупки.

"Интересното е, че Microsoft вече има пълното право да се откаже от отговорност" Ха ха като че ли някога е носила отговорност. Като им гледаш рекламите сякаш ти предлагат нещо незаменимо и вечно , а примерно за осмицата докато я пуснат и хайде кой купил купил, гласете парите за следващата.

От 8-ца и 7ца имаш безплатен ъпгред към следващата.

няма никаква загуба на данни! Данните се изпращат и записват надлежно където трябва

от единият начин на авторизация към другия . Целта е проследяване на поток така и допълнително стандартизация която щяла да води до намалена нужда от постранство за потоците .. Следователно фирмите почват да се състезават за клаудове с цел да предлагат постранство за потоците в този нов маркетинг сегмент. Най-лесно за проверка на описаното е опит да се свържете с Андроид 4 към някои от вашите любими апп-ове .

G5