Microsoft с безплатна оферта към Кремъл

Инициативата цели да подпомогне борбата срещу коронавируса

Обратно в новината

Коментари - Microsoft с безплатна оферта към Кремъл | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

доста хитро :)

Алтруисти са, Вервайте им. Преди време стана известно, че дори в управляващите програми на носителите на информация (твърдите дискове тогава) има вкарани възможности за източване на информация при подходящи условия.

Станало им е жал като гледат от кога се мъчат до си извапцат руска OS

Преди няколко месеца сключиха огрма сделска с ЦРУ и военните + казаха че са готови да сътрудничат във всичко което се налага, (САЩ забраниха даже използването на Касперски) а днес предлагат "безплатен" софтуер на руското правителство....

Хвърлиха пак трохички на комунягите, ама то само МС има БВП колкото на кочината за 5г, така,че нормално.

Това като Троянския кон... Китайците не случайно гонят M$ отвсякъде като недобито псе...

MS има 87% дял в Китай.

нямат грижа каубоите, Русия и Китай отдавна си изолираха чувствителните си обекти от световната мрежа

Кой ще се върже на опита за манипулация от страна на Майкрософт и Гейтс??? :)) Времената вече са други... това не им е Елциновата Русия!

Геѝтс отдавна не е в Microsoft

Чак отдавна .... колко да е отдавна 1 месец .... + то както отдавна Доган "няма роля" в ДПС...

'Майкрософт и Гейтс' - май твоите познания по темата са от Елциновите времена.

"безплатни за руските правителствени агенции" Безплатно е само сиренцето в капана за мишки. Няма как руснаците да се вържат на такъв плитък номер.

Виж как ги разбираш тия работи, трябва да са се консултирали с тебе как да процедират. Отде ви изравят бе.

По интересно е, ти откъде излезна?

Не се измъчвай с въпроси далеч над когнитивния ти капацитет, налягай си парцала и мирувай.

Безплатно не е оферта, виж ако Майкрософт си плаща да му ползват шпионската ОС може пък Русия да отсъпи за ползването й в някой колхоз.

Майкрософт се опитват да убедят някого, че има безплатен обяд?.. Остава да видим кой е дебила, предлагащия или евентуалния приемащ. Ще видим.

Когато през 2018г на форума в Петербург Г-жа Касперская набиваше башката на Чубайс за "електронното бъдъще" на Русия, никой не я слушаше. Жужи и корупционерите смятаха по ленински да се "цифровизират" - Петилетката за 2 години. Г-жа Касперская ги образоваше напоително, че Русия не може и няма нужда от китайския път. Русия има еднин работещ продукт на СВЕТОВНА ФИРМА - Продуктите за компютърна и мрежова сигурност на "Laboratory Kaspersky". Живея в САЩ и ползвам само ПЛАТЕН Касперски. Няма по-добри от тях. С продуктите за защита на Касперская може да се влезе без проблеми във всякаква мрежова среда. Вместо Русия да развие на държавно ниво този единствен руски печеливш бренд, Жужи и Сечинь продават сибирски нефт чрез американски софтуерни продукти. На руските 100 доларови милиардера им е през банковите сметки в американски банки, какво се случва в Русия. Те, заедно с Жужи, са на ВАХТА в Русия. Вахтьори, които само заработват парите си от продажбата на сибирските суровини. Ако изобщо няма руски граждани струващи излишни разходи....живота на олигарсите ще е на 6.

Каква статията какви напани от поредния трол...

Абе така е... няма друга такава Демокрация като Америка и така да милят за народа, своя и чуждите (жертват 800 милиарда на година да бомбардират и сринат различни краища по света)... Няма и други топ 100 милиардера като американските, които не мислят за парите си а за хората! Направо се чудя като отидете в Америка какво ви дават заедно с хормоните в храната че губите такава връзка с реалността... Нз дали не е щото иначе пък ако си отворите очите каква машина на злото храните няма да ви стане некомфортно на тези с остатъци от съвест.

Ние си го краднем, а те не са дорасли да ни спрат!

Иване, ти вЕрно ли мислиш, че "крадеш" софтуер от Майкрософт? Миличък, те сами си пускат хаковете, за да привикнете към техния софт. Това е важното. Пък те рано или късно ще си вземат своето, било от вас, било от работодателя ви, щото вие само това ще умеете. Заробването към М$ става още с избора ви "да си краднете софт"

че офертата ще се приеме, само ако децата на високопоставени руски слижители започнат престижна работа(длъжност) някъде на запад, в Майкрософт. Примери много, даже ит Джеймс Клавел в "Търговска Къща"

Аз също имам безплатна оферта към Майкрософт - Бил Гейтс да си държи парите у нас.

футболиста с парите му в Булбанк?

дано Гейтс да възстанови КТБ, с едно по-голямо вложение, гарантирам сигурност от страна на БНБ

Във връзка с Корона вируса и почина "Останете си вкъщи" - Ние от Mикрософт ще ви дадем безплатни мотики, които да разхвърляте в двора си и да платите чак след шест месеца през които спокойно ще можете да си ги настъпвате, Даже сме склонни да ви дадем заедно с тях и гребла, които да настъпвате безплатно за срок от 6 месеца ! Надяваме се да сте традиционно пияни от дезинфектантите и да приемете нашето уникално предложение ! Мотиките и греблата на Майкрософт работят най добре и безболезнено при настъпване за разлика от конкурентните лопати и кирки !

Нещо такова е, да :D.

Ааа - НЕТ ! Спасиба !

Безплатно срещу шпиониране. А на Майкрософт ще плащат от ЦРУ.

Алтернативата е да си платят на Майкрософт за да ги шпионират.

Алтернативата е линукс ...

Microsoft, знае много повече от ЦРУ :)

Бъркаш... не Microsoft... Facebook знае много повече от ЦРУ. Защото ЦРУ плащат само за част от данните.

"...цели да улесни борбата срещу пандемията от коронавирус...." ХА ХА ХА цели всичко друго само не и това, откъде ги измислят тия мъгли и първокласник не могат да излъжат , освен нашето мин . на образов.

Забатачването е тотално, Всички знаят, че кой да е софтуер вървящ на масова хардуерна пшлатформа ги шпионира - и никой няма алтернатива различна от моливче, хартия и гума.

ма смотаната със виндоса десетка

Не ме мисли мене ти, за мене масовите платформи са не повече от телевизор, не завися пряко от тях за нищо сериозно. Не че има шанс да загрееш и 1% от казаното но нали не само ти четеш тук, ако и да си основният врякалник с 90+% от постовете в сайта.

Като си толкова умен, къде са ти парите и чий го търсиш тука?

Само глупави и безапчрични като тебе ли мислиш, че са всички постващи тука бе айнщайне.

Русия и Китай трябва да имат свой собствен нет, със свои програми и база данни. Центровете за данни трябва да са в Русия и Китай, за да не подлежат на контрол от САЩ. Ако Можсква се съгласи с предложет.нието на майкрософт, никога няма да промени софта на държавните институции, който те вече започнаха да подменяат. Военните не зависят от Майкрософт. Същото трябва да стане и с гражданските обекти и институции. Иначе винаги ще са контролирани от САЩ , защото Майкрософт работи за ЦРУ. Кита почти не е откъснал от мрегата на САЩ. Има собствена мрежа и дори спира америкщанските приложения при нужда. Точно заова го обвиняват в ЦЕНЗУРА. Но това не е цензура, а защита тна националната сигурност. И русия трябва да направи същото.

те си имат и вече се ориентират към собствен софтуер, собствени ОС, даже и собствени чипове

Широко отворен капан на ЦРУ. Щото Китай до 3 години минава на Линукс и настъпи паника.

Нет, спасибо... сказили мъй

С моливче на хартия си ни е добре, дааа.

си с бай мангау в гаровия кенеф и с моливчето си пишеш номера

Манията ти да пишеш поезия с химически молив по стенита на обществените тоалетни се връща все по-осезаемо, няма да ти се разминат електрошоковете. А така хубаво я бяхме излекували, години минаха докато забравиш какво следва като я отприщиш.

които като видят безплатен уиндоус десет и си поръчват десет

Astra Linux Special Edition операционная система специального назначения. Обеспечивает защиту конфиденциальной информации и государственной тайны до уровня «особой важности».

Ще се пазиш от шпиониране вместо с майкрософт с .... ГНУ, страхотно. Успех!

Astra Linux is a Russian Linux-based computer operating system developed to meet the needs of the Russian army, other armed forces and intelligence agencies.

Russian based нащракано на високо ниво с Гну компилатор/линкер и т.н., дааа. След 10 години и сред маймунките дето си мислят, че правят нещо ползвайки тия среди ще почне да се разчува, че са не по-малко зависими от тия дето са им дали средата отколкото сте маймунките като тебе знаещи как да цъкнат тук и там за да видят тая и оная картинка.

Release date Version 1.5 Year 2009

Гледам всичките сте експерти по кибер сигурност а? ХАХАХА!

я погледнах, изглежда страхотно и всичко е вградено и по два пъти - два браузъра, два редактора, две ел. таблици, даже има и нещо като корел. И е 4.и нещо гигабайта.

на един як шут на микромеките от страна на русия,сега са наред китайците да им тгелят шута и микромеките със десетката право в десетката

Майкрософт съжали мужиците и реши да им протегне ръка за помощ, въпроса е дали в Мужикистан е останал все още някой с непромит мозък и капаците да оцени този жест на милосърдие.

Помощ колкото рибарят помага на рибата с червея на кукичката!

Първо асоциацията на ветераните от ВСВ да направят официално запитване до Бил Гейтс дали и той смята като останалите соросоидни лумпени че Русия не е участвала във Великата отечествена война

Хъм....това малко като да оставя цигани да ми пазят лозето. Шегаджии.

Ами сигани са тези, дето не могат да създадат софтуер на нивото на тези от Майкрософт. И тези, дето заливат форумите с отпадъчни коментари.

Ако не се виждал какъв цвят са тези по офисите на Майкрософт да та открехна че си брутално прав.

А офертата не е ли изпратена и до руските стратегичиски сили ?!