Коментари - Windows 9 ще се променя според устройството | IT.dir.bg
назад

Windows 9 ще се променя според устройството

Новата операционна система на Microsoft - Windows 9, позната под кодовото име "Threshold", ще се доставя в три версии – десктоп, за таблети и за смартфони.

Обратно в новината

Коментари - Windows 9 ще се променя според устройството | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Различни интерфейси за десктоп и таблет? Бреййййййййййййй ... можело значи да ти дойде акъла. :D Изглежда са верни слуховете, че екипа се сменя през версия. И нечетните се правят нормално разсъждаващи хора.

"Windows 9 ще променя вида си в зависимост от типа на устройството" Значи са сложили в началото на инсталиращата програма: 1.Проверка къде се инсталва 2.IF ... THEN Колкото до ползването на поредната боза - вече сме зарибени! Няма къде да се ходи! Инсталваш и ползваш! (за настолните компютри говоря)...

Правилното име трябва да е Windows 9 Trash Hold. Да се знае, че си държиш боклук от самото начало.

Тези от MS напълно се осраха, с извинение за думата. ДА неговорим и за Corel покрай тях - от вчера или онзи ден се предлага "ксклузивен пакет" - Corel Paint Shop Pro+Topaz, защото Jfpaz станаха лидери в приставки, Corel застинаха в пространството с високите си цени и всякаквата липса на иновации. Но то е така като платформата е калпава. MS си остава фирма за прохождощи програмисти и хора, които да прекарват времето от живота си на 100% пред компютрите. Горките те. ЖИвота си ихвърчава ей тъй...

На фона на това как работят масово българските софтуерни разработчици, Майкрософт са безкрайно съвъшени в творенията си. :)

Всички четни версии са провал. За това и животът им е по-малко от година. За това и самите МСофт бързат да 'оправят' бозата със следващата версия!

А нечетните им версии са пълни с бъгове :-)

Billy Gates е крайно време да обуздае алчността си. Той хем иска системата му да се ползва от всички, хем да ни прави луди всяка година. Това е все едно всяка година да ти правят промени в азбуката и в правописа. Резултатът е, че няма да останат грамотни хора. Половината си човешки ресурси Микрософт трябва да ангажира в по-хуманни и устойчиви технологии.

Нещо май не си в час. Бил Гейтс отдавна не е на пост в МС и не решава кое как да се прави. Човека се занимава с благотворителна и изследователска дейснот. За провала на Вин 8 са виновни гчета като оня Синофски дето го изгониха и тъпака Балмър, който най-накрая се махна.

Чак ме разсмя! Според тебе Бил Гейтс се е дезинтересирал от милиардите си :))))

Ако не искаш да ти променят азбуката всяка година, ползвай Linux. Там промените са на 6 месеца. За такива като теб де - аз си ъпгрейдвам дистрибуцията веднъж на две години.

Разгеле. Време беше. Най-накрая ще сменя Пецето и уиндоуса с нови. Евала бе, тиквеници, усетихте се най-накрая да я манете тая дъска уин8 (:

Ми стара ти е щайгата...Win 7 със всичките му ъпдейти не спъва изобщо на i5. Просто е номер 1. За 8 не знам, само съм чувал мнения. Ама 7та не се чуди-ъпгрейтвай харда и я качвай.

Хаха аз си оставам с щайгата с XP :) Много удобен Windows и не спъва системата.

Винфоне е най-мазния софт за телефон, супер надежден! Тенкс МС!

само дето почти нищо не може да прави, а малкото, което може е толкова усложнено! Дано 8.1 е по-добър! Язък за добрия хардуер на Нокия, все още не са го развалили! С тези технически показатели би трябвало и кафе да прави, а той даже като флашка не може да се ползва!

Ми запиши курс за комп грамотност белким се научиш да щракащ с мишоко

С две думи Майкрософт се връщат обратно, към добрата стара практика, за всяко устройство различен продукт. Нериализирани иноватори, добре че има алтернатива да не се заробваме само с тях.

Всъшност Майкрософт вървят към на всяко устройство една и съща операционнна система.. само визуално ще изглеждат различно. Към момента десктоп, сървърите, телефоните, таблетите и XBox работят с едно и също ядро на операционната ситема, заWin9 ще ошлайфат още по-добре системата.

А дано!

Точно ядрото има нужда от пренаписване, не иконките и менютата...ама като епъл се издънват сами, що Майкрософт да правят нещо смислено...юзерите тъй или иначе ще купуват и сами ще си оправят бакиите из форумите

Не мъ вярвал, че има толкова многознайковци, които да са така навътре в продуктите на Майкрософт. Вий ма убихти, ва! :-)

Кое точно ще се "променя" - глупавия Аеро и Метро интерфейс ли? И пак ще пишем конфигурационни файлове в систем32..барабар с принтерните заявки.. Поредния пирон...

Ти си забивай и лагвай с андроида, а нас - не ни мисли.

Изобщо не ви мисля вас..ужасява ме поредната боза, която ще се инсталира и бъгва на ПСто ми.

Май още не си разбрал, че във Win8 го няма Aero интерфейса...

Как пък все на ламерите им бъгва? Аз съм с Windows 7 от 2010 год., когато си купих сегашният компютър, и няма да ти казвам колко терабайта игри и програми са минали през него. И още си работи перфектно. Чудно как ли?