Коментари - Windows Phone 8.1 идва с гласов асистент Cortana | IT.dir.bg
назад

Windows Phone 8.1 идва с гласов асистент Cortana

Microsoft представи Windows Phone 8.1 по време на конференцията Build 2014.

Обратно в новината

Коментари - Windows Phone 8.1 идва с гласов асистент Cortana | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

след самсунг и епъл, един прекрасен ден реших и си купих нокиа 925 с wp8 black. Уникален телефон, а wp8 е един не шлифован диамант. Много добра система, а в комбинация с Нокиа уау! Бях проятно изненадан. Само аповете още куцат. wp8.1 изглежда наистина още една крачка напред! Браво!

скайп как е трета страна?

Cortana - хахаха я да видим кой е играл повечко на HALO :)

Точно от там е взето името.

А, Mikrosoft са се сетили. Пак със закъснение.

Майкрософт го направиха отново.. Акциите се качват, виндовс 8.1 е безплатен за телефони и устройства под 9 инча, а след това ще има и безплатна версия за десктоп. Новия вп 8.1 е далеч пред конкуренцията, всички стари устройсва с 8 ще получат ълдейт до 8.1, като кардуер да не говорим, камерите им нямат алтернатива на пазара, дори задминават много фотоапарати... Windows Store има ръст от 135% за тримесечие. ОСТАВА ДА ПОПИТАМ КЪДЕ СА ХЕЙТЪРИТЕ, КОИТО ПРЕДРИЧАХА КРАХА НА WINDOWS & NOKIA ?

Nokia ако бяха пуснали телефон с Андроид преди в години щаха да са много по-добре сега. А WP нека да мине над 5% дял от пазара, пък после го хвали...

вече са минали.. в много пазари. Ще минат и 20% за няколко месеца, докато някои "ОС" никога няма да минат 2 процента при десктопите.. вече от повече от 15 години. Хваля ги да, защото използвам и андроид и уиндолс и разликата е огромна в полза на уиндолс

Момко, не поставяй каруцата преди коня. Само бъдещето ще покаже, доколко съюзът Microsoft & Nokia ще е успешен. Като наблюдавам как се сгромолясаха, като минаха от Symbian на Windows Phone, ... Когато имаш 3 % присъствие на пазара, покачване до 6% са си направо 100% увеличение.

по принцип не пиша коментари, но тук не се сдръжах. Какво е това консуматорско мислене което демонстрираш? Забрави ли андроид колко месеца бяха с подобен дял и в сянката на Iphone?

Подобно неграмотно написано мнение обезсмисля всичко, което си опитал да кажеш. Трудно ми е да разбера повече от една трета, и дори това, което разбирам е неправилно.

проблема е в твоя телевизор.. може би не ти достигат ресурси?!