"Миньорите", добиващи крипто, имат пръст в спада на криптовалутите

Цената за добива на един биткойн е спаднала от 20 000 долара в началото на годината до 15 000 долара този месец

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва сериозно да се постави въпросът за приноса на "копането" към глобалните климатични промени, а не мен да ме карат да ям трева и кюфтета от насекоми, а някакви си "миньори" да бълват гигакалории топлина в атмесферата, генерирани от "копачките" им с отчайващо нисък КПД.

Еййй пак има балъци. Докат има балъци ше има крипто и други подобни

И фиатната система е измислици и хаби ток и ресурси.днес печатаме милион утее печатаме 3 както ни е кеф.как не разбрахте че при биткий целият свят знае по колко и докога ще се печата.не зависи от настроенията на една шепа хора

И какво както "разбрахме"? Нещо стои ли зад този високо рисков инструмент? Икономика, население, продукти? Не! Освен някакво "доверие", няма нищо зад него.

Стои общност от хара зад всяка една валута. В единият случай е държавата ,която си печати хартийки и каквото решат това е, ти само гледаш, а в другия случай общността зад криптовалутата знаят емисията и само след консенсус се правят някакви промени. Много е сложно за обяснение ,но със сигурност има много повече предимства пред фиатната система за разплащане и е въпрос на време едната да измести другата,вече и централните банки започнаха да правят проучване за пускане на криптовалути..

Цената на копаенето е най-ниска там където е най-ниска цената на електричеството, най-оптимизирана дейността по добива,най-ниски данъци и такси. Може да се каже, че най-ниската цена е в Българска ферма, която краде ток. П.С. РЕДБАТСАЛ - дава най-добри условия за добив на крипто. П.С.С. РЕДБАТСАЛ - Ромско Елетроразпределително Дружество БАТ САЛи

"цената на добива на един биткойн е спаднала от 20 000 долара в началото на годината до 15 000 долара този месец. " На мен ми се струва че цената на добива много внимателно се контролира с оглед да е само една идея по-ниска от цената на биткойн. И изобщо цялата работа, освен че е нагласена, непрекъснато се донаглася.

от никой не се контролира . ако си на минус не копаш

.. и цената си се саморегулира

"миньори" :-) хахахах :-) само бучат и харчат ток. Никакви миньори не са! Абсолютна безкрайна безсмислица за прахосване на ресурси.