17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да иде у село че му разкостим главата с правата лопата.

Не става - от отката на автомата му омекват задните крака за да запази баланс и цевта се вдига нагоре и цели птиците

Като гледам клипчето и ми напомня на други подобни клипчета в които на някоя стройна девойка и дават нещо едрокалибрено да стрелне с него при което дамата дърпа спусъка и отката я праща в несвяст. майтапа на страна, трудно ми е да си представя какво ще правят колегите ми след 20-30 г. май скоро за войник ще ти трябват 2-3 висши.

явно във ваше село се славите с безгранична храброст, ентусиазъм, героизъм и завидно количество броня, иначе ми е трудно да си представя как ще дотичаш с лопата до обстрелващия те робот.

че скочи връз него с липатата от покрива като нинджа

Що така русначето не смее да се появи до кучето и да заснеме от ръка постижението си, ами се крие зад дебела стена?

Я таково монтирАх на селската кучка, след като изгледАх клипа...

"възстанието на машините"

И она кво?

Много тропа. Да вземат да го подковат, че ще му се подбият краката.

То па една машина.

_stankow

Любителска работа, вдъхновена от холивудски филми. Прикладът за какво са го оставили, за да увеличава още повече завъртащия назад момент, заради който още при втория изстрел оръжието се вдига на 10 градуса ? И можеха по-ниско да го монтират, по-близо до ЦТ на "кучето", още щеше да се намали завъртането вследствие на отката.

Сега трябва да научим някой изкуствен интелект да си ги проектира и изработава сам :)

За такива хиперинвестиции в подобна автоматизация и роботика. Някой ще каже военните. Не деца на илюзията. Полицията. Полицаите колкото и да са промити и да изпълняват заповеди, при по груби задачи срещу хората застават на тяхна страна. Корпорациите искат да са сигурни, че планираните контролни системи няма да имат "човешки фактор" при изпълнение на задачите. А докато хората се осъзнаят за какво иде реч, ще бъде късно. Естествено това, че изкуствен интелект може да се обърне срещу господарите си не им минава през акъла. Те са фараони имат си жреци, миньони и вярват, че ще се справят с контрола над чудовището, което създават. Наивни садисти:)

Най много да отрепе стопанина си с този откат ако се шчупи някои болт .

не подценявай селяните, момче

Да, това е бъдещето. Ако такова "кученце" го направят малко по-голямо, и излезе примерно на 20к-30к евро (колкото автомобил) става много перспективно. Освен автомат (картченица) може и гранатомет(и) да му се инсталира(т). Т.е. на цената на един танк (5-10милиона), ще имаме 200-400 "кученца". А такава глутница лесно ще се разправи и с 10 танка. Да не говорим че глутницата може да работи на огромен фронт, на какъвто 1 танк просто няма как да действа.

Добре, че си ти да им кажеш, Станков, как така не са се консултирали с форумния гений?

Пише се въстание, правописа се учи още от 3 клас.

Куче робот, куче касичка...

Все по-близо до апокалиптичн сценарий ...

atlantisspa

На туй ми идва да му ударя една права лопата.

Да пуснат десетина такива кучета на руснаците и ще се насерат

по старо клипче нямаше ли?

Добре че някой овреме е измъкнал писалката от ръцете на правописеца. Иначе сега щяхме да пишем "въседнал", "въстановен", "въспирам" и т.н.

Те много добре се справят с себе си ! НАЙ много спин. НАЙ висок проценст самоубиства повече от Япония НАЙ висок процент убиства средна продължителност на живота 65 а в тая воина мале леле вчера си свалиха свои самолет СУ34 Онзи ден си потопиха кораб от накадърност ! С едно изтрелване на ракета имат пъвече жертви от цялата космическа програма на САЩ КИТАИ и ЕВропа взети заедно

Най ме радва че ушанките нещо са се спихнали те и изгониха 70 ватенки едното в възглавницата даже :) :) :). Та преди година щяха с утрем да обясняват как ще ми е едно Су34 с ЕМИ и ще ги порази точно както кораба КУК. Сега от как и на тях им писна да ги луготят и да им обещават светло бъдеще с анимации нещо си траят. А инак рублата скъпа е когато я дават де.

Чука си и тъп@та статия. Все едно да залепя с тиксо пистолет на скейтборд и да кажа, че съм създал подвижен пистолет…

автомат с крака - човечеството съвсем е изтрещяло и деградирало

това е от русия, те не са от човечеството