17-11-2017 20-11-2018

Коментари

автомат с крака - човечеството съвсем е изтрещяло и деградирало

това е от русия, те не са от човечеството

Чука си и тъп@та статия. Все едно да залепя с тиксо пистолет на скейтборд и да кажа, че съм създал подвижен пистолет…

Най ме радва че ушанките нещо са се спихнали те и изгониха 70 ватенки едното в възглавницата даже :) :) :). Та преди година щяха с утрем да обясняват как ще ми е едно Су34 с ЕМИ и ще ги порази точно както кораба КУК. Сега от как и на тях им писна да ги луготят и да им обещават светло бъдеще с анимации нещо си траят. А инак рублата скъпа е когато я дават де.

по старо клипче нямаше ли?

Да пуснат десетина такива кучета на руснаците и ще се насерат

Те много добре се справят с себе си ! НАЙ много спин. НАЙ висок проценст самоубиства повече от Япония НАЙ висок процент убиства средна продължителност на живота 65 а в тая воина мале леле вчера си свалиха свои самолет СУ34 Онзи ден си потопиха кораб от накадърност ! С едно изтрелване на ракета имат пъвече жертви от цялата космическа програма на САЩ КИТАИ и ЕВропа взети заедно

На туй ми идва да му ударя една права лопата.

atlantisspa

Все по-близо до апокалиптичн сценарий ...

Куче робот, куче касичка...

Да, това е бъдещето. Ако такова "кученце" го направят малко по-голямо, и излезе примерно на 20к-30к евро (колкото автомобил) става много перспективно. Освен автомат (картченица) може и гранатомет(и) да му се инсталира(т). Т.е. на цената на един танк (5-10милиона), ще имаме 200-400 "кученца". А такава глутница лесно ще се разправи и с 10 танка. Да не говорим че глутницата може да работи на огромен фронт, на какъвто 1 танк просто няма как да действа.

Най много да отрепе стопанина си с този откат ако се шчупи някои болт .

За такива хиперинвестиции в подобна автоматизация и роботика. Някой ще каже военните. Не деца на илюзията. Полицията. Полицаите колкото и да са промити и да изпълняват заповеди, при по груби задачи срещу хората застават на тяхна страна. Корпорациите искат да са сигурни, че планираните контролни системи няма да имат "човешки фактор" при изпълнение на задачите. А докато хората се осъзнаят за какво иде реч, ще бъде късно. Естествено това, че изкуствен интелект може да се обърне срещу господарите си не им минава през акъла. Те са фараони имат си жреци, миньони и вярват, че ще се справят с контрола над чудовището, което създават. Наивни садисти:)

Сега трябва да научим някой изкуствен интелект да си ги проектира и изработава сам :)

_stankow

Любителска работа, вдъхновена от холивудски филми. Прикладът за какво са го оставили, за да увеличава още повече завъртащия назад момент, заради който още при втория изстрел оръжието се вдига на 10 градуса ? И можеха по-ниско да го монтират, по-близо до ЦТ на "кучето", още щеше да се намали завъртането вследствие на отката.

Добре, че си ти да им кажеш, Станков, как така не са се консултирали с форумния гений?

Много тропа. Да вземат да го подковат, че ще му се подбият краката.

"възстанието на машините"

То па една машина.

Пише се въстание, правописа се учи още от 3 клас.

Добре че някой овреме е измъкнал писалката от ръцете на правописеца. Иначе сега щяхме да пишем "въседнал", "въстановен", "въспирам" и т.н.

Я таково монтирАх на селската кучка, след като изгледАх клипа...

И она кво?

Що така русначето не смее да се появи до кучето и да заснеме от ръка постижението си, ами се крие зад дебела стена?

Като гледам клипчето и ми напомня на други подобни клипчета в които на някоя стройна девойка и дават нещо едрокалибрено да стрелне с него при което дамата дърпа спусъка и отката я праща в несвяст. майтапа на страна, трудно ми е да си представя какво ще правят колегите ми след 20-30 г. май скоро за войник ще ти трябват 2-3 висши.

Не става - от отката на автомата му омекват задните крака за да запази баланс и цевта се вдига нагоре и цели птиците

Да иде у село че му разкостим главата с правата лопата.

явно във ваше село се славите с безгранична храброст, ентусиазъм, героизъм и завидно количество броня, иначе ми е трудно да си представя как ще дотичаш с лопата до обстрелващия те робот.

че скочи връз него с липатата от покрива като нинджа

не подценявай селяните, момче