Коментари - НАСА регистрира мистериозни явления на Марс | IT.dir.bg
назад

НАСА регистрира мистериозни явления на Марс

Сондата на НАСА "Мейвън", която изучава атмосферата на Марс, е открила мистериозно полярно сияние, както и загадъчен прашен облак.

Обратно в новината

Коментари - НАСА регистрира мистериозни явления на Марс | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това само потвръждава тезата, че межу Марс и Юпитер е съшецтвувала планетата Тиамат , която е разрушена и сега там има метеоритен пръстен и прах , част от които са привлечени и паднали на Юпитер и друга част са допринесли за опустошаването на Марс. Има вече доста информация , промъкнала се зад желязнаъа цензура на НАСА.

Хммм, убеден съм, че ако имаме достатъчно данни за облака на Орт и направим регресионен интерполационен анализ то със сигурност там би се оказало, че действително е имало планета преди около 1.5 млрд. години. Това обаче не ме притеснява :) Обезпокоителното в случая е че единствената възможност според съществуващите данни е, че унищожаването на Тиамат и Марс е предизвикано от мигрирането на Юпитер към близка до слънцето орбита и съответното й връщане обратно. Знам, че звучи налудничаво но това е единствения възможен вариант при който може да бъдат предизвикани такива щети в слънчевата система. Като косвено доказателство може да се позовем на откритията на телескопа Кеплер. Забележи колко много планети като Юпитер са откривани на орбити близки до звездите си. ;)

Имат задание в рамките на една петилетка да открият извънземни и ще го направят, както "откриха" бозона на хигс - същият дето реално не съществува. Трябва да удовлетворят очакванията на публиката и оправдаят големите разходи плащани от данъкоплатците. Тези години ще се наслушате на странни и необясними явления. Особено на Марс и близките звездни системи. Основната идея е да се поддържа мита в обществото за постоянният напредък на науката, с което се постига внушението че човек спокойно може да се оправи без Бог и неговият закон. Беззаконниците обичат да се успокояват с тази мисъл, но няма нищо по - далеч от истината. Фундаменталната наука е в ступор от няколко десетилетия и затова очаквам да направят епохално откритие или да открият извънземни до 5 години. Както плитиката се напълни с аматьори кариеристи, същото се случи и с научните среди, който са пълни със занаятчии. Просто са удобни на системата и добър проводник на илюзиите и митовете в обществото.

Питайте Джейн Псаки, тя ще ви разясни всичко подробно и научно.

Загадъчно, защото не ни е ясно. Всичко сравняваме с нашите представи.

Аман от свободни съчинения - по американски образец. Нищо от казаното не е верно.

+++

Пий самогона и мЪлчи.

ДИР-а, много сте "бързи" с новините.

Ето къде е бил Путин през тези 6 дни.