17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нЕмат пари да поддържат орбитална станция, ама тръгнали за Марс... Успех!

Тия станаха ЕООД.

Щото се прескачат космическите станции, та да си наемат една.

Земята е плоска - например Софийското равно поле. Който не ми вярва да погледне навън. А опровергайте ме ако можете! Око да види винаги печели аргумента , дори да греши. Затова сме на това дередже и с ваксините е същото....

Да им дам моята, без пари, да почерпят!

"НАСА обаче не смята да създава нова." А и руснаците не смятат да им направят нова, пак за без пари. Остават без станция, ако искат да правят нещо - плащат на руснаците за престой и за транспорт до там. Щото подозирам новата руска станция ще е несъвместима с джунджуриите на Мъск.

Вряк-вряк-кудкудяк, ненаврякал се щатен врякалник не се наврещя ей. Толкова години се напъваш и все посран в резултат, да беше се научил.

Има много мнения че фокуса на човечеството върху близка околоземна орбита е бил грешка. Както и да е. До сега, каквото е имало да се научи от екперименти в МКС е научено. Изграждане и поддръжка на орбитална станция и ракети за достигането и се превръщат в рутина. Трябва да се поеме от частната индустрия и ако и се наложи Наса ще си купува места. Но Наса планира да се фокусира на по-високи цели.

глупости!

Тъпак

Хахаха, великата пиндостанска наука и техника. Това си е прикрито заявяване на намерение, че пак ще се плаща на руснаците, за да има кравари на орбитална станция.

Вряк-вряк-кудкудяк, ненаврякал се щатен врякалник не се наврещя ей. Я на руснаците я на Горна Волта, дааа. Отде ви изравят бе.

Рабрал си го напълно погрешно глупчо. С това, казват на Роскосмос че плашат гаргите с изказвания от сорта "ние до 2 години се отказваме от МКС". Отказвайте се. Наса вместо вас да поощрява ще направи същото което направи със спейсекс и блуориджин за ракетостроенето. Частната инициатива в Америка е много по силна от Роскосмос.

Поживем, увидим - умник. НЭМ, който трябваше да е част от МКС, но ще бъде първият от РОСС, вече е почти готов. НАСА са почти готови с лозунги, анимации и напечатани долари.

Я тъпака невярвал на намеренията на НАСА ама вярвал на Роскомикс дето поне 3 пъти официално излъга цял свят за постижения в космоса. Ще поживееш и ще видиш колко си тъп.

Oлигoфрен, толкова си тъп, че считаш за постижение намерението да се дават пари. Пълен дeбил.

Земята е плоска и не се върти. Това знание е тайна , помнете го до края на живота си.

Чудех се като земята е плоска, що така когато в Аржентина е зима при нас е лято и обратното. До сега не се намери някой да ми обясни това...Може би Аржентина не съществува, обаче съм бил там...Плоскоземци ли са, плоскомозъчни ли са...не съм достатъчно умен за да преценя.

Ще им направя една. Колко му е?

Квадрати? Разположение? Квартал? Етаж?

И аз по подобие на НАСА мисля да спра да пея. Не че някога съм можел...

НАСА има космически станции. Та освен, че не можеш да пееш си и тъп. По-добре спри да мислиш, не че някога си можел

НАСА НИКОГА не е имала собствена космическа станция, купуваше от падналата МИР на СССР части! Всички станции след това са от няколко страни и чак в последната година се чува отделни страни започнаха да строят тяхни собствени.

Тъпунгер прочети преди да плещиш тъпотии. Имаха Скайслаб преди руслямците да имат Мир. И то огромна с обитаем обем повече от на Мир.

Като стане икономически изгодно - ще има станции. За момента се наливат само пари. Но така е във всяко ново начинание.

И така още от 70-те ... бая чакане си е .