Неандерталците били технологично напреднали

Правили сложни и ефективни копия с връх във форма на лист

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"неандерталците - предците на съвременните европейци и азиатци..." Това е всъщност е най- голямата генетична разлика между белите и негрите. Неандерталдкия ген е най- силен в Европа, поне 5 % от гена на белите е от смесването на африканския хомо сапиенс с хомо сапиенс неандерталис. Чистите негри са само хомо сапиенс, при тях няма смесване с неандерталис и сега само в смесено поколение между негри и бели може да им се предаде неандерталски ген. Неандерталис са били много умни за да оцелеят в ледниковия климат на Европа тогава.

Дира. Толкова объркана статия

Мдаааа... Много по- напред от руснаците. Имали са ютии дори.

А от българите даже на светлинни години, а?

ти къв си бе лайнар?

Де да бяха на светлинни години. Ма русоробите не знаете кво се мери с тях.

че накрая ще се окаже , че преди хиляди години се е случило това, което се случва и сега. Бежанци от Африка идват и разрушават цивилизацията в Европа. Това обаче е нормално, историята винаги се повтаря и цивилизациите падат под ударите на варварите. :) :) :)

Коя цивилизация е паднала от варвари?

Имаше една малка и невзрачна държавичка. Може да си я чувал дори - Рим.

Владко, Рим е превзет от украинците - готи. Наричани РУтени. Водени от ФЛАВИЙ АВГУСТ ОДОАКЪР. С име на майчин език ПРЕМЫСЛАТУС. ОДОАКЪР е 14 г. император на Рим. Кои варвари, бе? ОДОАКЪР е убит във война с ПРОИМПЕРСКАТА армия също от ГОТИ от Голям Тошко - ТеодоРИХ Велики от Мизия от рода на АМАЛИТЕ. ТеодоРИХ Велики се бие под знамената на българина Св. Цар Флавий ПЕТЪР САБАЗИУС ЮСТИНИАН-УПРАВДА (14 ноември). Побеждавайки ОДОАКЪР, ТеодоРИХ Велики премества столицата на Рим в Равена и става крал на Западен Рим подчинен на император Петър Юстиниан. Вземи та погледай снимките от Мавзолеят му и от черквата му "Св. Аполинарий" в Равена. Западен Рим никога не е загинал а Източен Рим е жив до последния император ПОЛУБЪЛГАРИН Константин XI Палеолог. Майка му е българската болярка от мастития род на Драгашите. Константин XI ДРАГАШ е името на императора. Палеолог е само по паспорт. Последния патриарх на Източен Рим е Йосиф Втори ШИШМАН.

Има един оцелял неандерталец. Викат му Боко Рапоня от село Банкя.

Стига политически тролове, има ли поне една статия да не осерете?

Чудесна статия, браво... Няма по-големи пичове от неандерталците. След тях нещата дръпват вече надолу...

Какво означава "неандерталците - предците на съвременните европейци и азиатци" ??? След това в Европа дошли съвременните хора и неандерталците изчезнали - това също го пише в статията. Не зная проблема в преводача ли е или този който я е публикувал тази статия.