Неандерталците били технологично напреднали

Правили сложни и ефективни копия с връх във форма на лист

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво означава "неандерталците - предците на съвременните европейци и азиатци" ??? След това в Европа дошли съвременните хора и неандерталците изчезнали - това също го пише в статията. Не зная проблема в преводача ли е или този който я е публикувал тази статия.

Чудесна статия, браво... Няма по-големи пичове от неандерталците. След тях нещата дръпват вече надолу...

Има един оцелял неандерталец. Викат му Боко Рапоня от село Банкя.

Стига политически тролове, има ли поне една статия да не осерете?

че накрая ще се окаже , че преди хиляди години се е случило това, което се случва и сега. Бежанци от Африка идват и разрушават цивилизацията в Европа. Това обаче е нормално, историята винаги се повтаря и цивилизациите падат под ударите на варварите. :) :) :)

Коя цивилизация е паднала от варвари?

Мдаааа... Много по- напред от руснаците. Имали са ютии дори.

Имаше една малка и невзрачна държавичка. Може да си я чувал дори - Рим.

Дира. Толкова объркана статия

А от българите даже на светлинни години, а?

Владко, Рим е превзет от украинците - готи. Наричани РУтени. Водени от ФЛАВИЙ АВГУСТ ОДОАКЪР. С име на майчин език ПРЕМЫСЛАТУС. ОДОАКЪР е 14 г. император на Рим. Кои варвари, бе? ОДОАКЪР е убит във война с ПРОИМПЕРСКАТА армия също от ГОТИ от Голям Тошко - ТеодоРИХ Велики от Мизия от рода на АМАЛИТЕ. ТеодоРИХ Велики се бие под знамената на българина Св. Цар Флавий ПЕТЪР САБАЗИУС ЮСТИНИАН-УПРАВДА (14 ноември). Побеждавайки ОДОАКЪР, ТеодоРИХ Велики премества столицата на Рим в Равена и става крал на Западен Рим подчинен на император Петър Юстиниан. Вземи та погледай снимките от Мавзолеят му и от черквата му "Св. Аполинарий" в Равена. Западен Рим никога не е загинал а Източен Рим е жив до последния император ПОЛУБЪЛГАРИН Константин XI Палеолог. Майка му е българската болярка от мастития род на Драгашите. Константин XI ДРАГАШ е името на императора. Палеолог е само по паспорт. Последния патриарх на Източен Рим е Йосиф Втори ШИШМАН.

ти къв си бе лайнар?

Де да бяха на светлинни години. Ма русоробите не знаете кво се мери с тях.

"неандерталците - предците на съвременните европейци и азиатци..." Това е всъщност е най- голямата генетична разлика между белите и негрите. Неандерталдкия ген е най- силен в Европа, поне 5 % от гена на белите е от смесването на африканския хомо сапиенс с хомо сапиенс неандерталис. Чистите негри са само хомо сапиенс, при тях няма смесване с неандерталис и сега само в смесено поколение между негри и бели може да им се предаде неандерталски ген. Неандерталис са били много умни за да оцелеят в ледниковия климат на Европа тогава.