17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Екс-мен: началото !

аман от ЖЪЛТА ПРЕСА. Това от кой вестник е, че няма и източник дори. "Журналист на "MIT Technology Review" " - там ЖУРНАЛЯ няма Гогов. Това не ти е уличен вестник за новини. "но останаха анонимни, както и родителите им." "вероятно са с непредвидени мутации в геномите си" " Това заяви журналист, който се сдобил с непубликувана версия" аре няма нужда от жълти вестници в стил 3-та възраст.

По-добре да ни превземат мутанти отколкото цигани ;)

И коя е тревожната вест? Тъпа статия.

Журналистите са най-компетентни...а западняците май завиждат

Незнам дали със слънчев взрив ,или минусови температури за минути ще загине Земята.Има такива филми .Но това което прочетох е ужасяващо.И е най-сигурната смърт

"вероятно са с непредвидени мутации в геномите си" ---------------------------------------- Мисля, че когато се е*баваш с ДНК понятието "непредвидени мутации" не съществува! Дори най малкото отклонение от компютърния модел на интервенция на 99% ще причини различни резултати и нови мутации. В опитите си да създадат имунитет срещу СПИН е напълно възможно да отключат друго, по-страшно "спящо" заболяване!

Преди космоса да има шанс да ни изтрепе ние ще се довършим сами

на времето хората са се плашили от огъня. Нали се сещаш - на който колкото му е акъла.

Човешкият геном е повече от 3 милиарда "букви" - Образуват се 10 нови мутации всеки път, когато клетката се раздели. В един типичен ден, според учените, 37 трилиона клетки в тялото ви ще натрупа трилиони нови мутации.

Китай се превръща ускорено в новата експериментална био- и цифрова лаборатория на човечеството. Тенденциите са първо там да изчезнат хората с личен живот и неприкосновено вътрешно пространство. В това отношение Китай задминава вече даже и САЩ.

Може ли линк към оригиналната статия? От това, което сте написали, нищо не се разбира.

Е неее, не може толкова да ви е промит мозъка. Западняците завиждат, за какво? За това, че в техните държави човека все още се уважава, докато в Китай са си позволили подобна волност с нечии деца? Вие ОК ли ще сте с вашите деца да се експериментира, не, нали, но промития русофилски мозък, вече не е в състояние да схване каквото и да е. Жалко, все още сте много, но вярвам, че ще дойде момента, в който няма да ви има в държавата ни и тогава, тя ще тръгне напред.

Я другарите нщео по въпроса за веУиката Китайска комунистическа партия?

Дотук нула информация! Притопляне на стара новина!!

така ЩЕ ВИ НАКАЖЕ ГОСПОД и в момента, в който се опитате да станете "безсмъртни" - просто ще бъдете убити ! НЯМА да може да запалите мъртва или да съживите изкуствена клетка, т.е. да и "запалите двигателя"! Няма да можете!

Диалектиката ни учи, че количествените натрупвания водят до качествени изменения. Китай демонстрира диалектика в действие. При толкова много хора, цената на индивидуалния живот пада. Експерименти с генома, без оглед на това какво се причинява на индивида, той е просто бройка. Има щое много и много и дори опитите да са неуспешни, материал има. Казано литературно - обезличаване. Казано по социалистически - няма незаменими, казано по човешки - трагедия за тези две опитни човешки същества.

"Няма незаменими" е капиталистическо верую. Социалистическото беше "Кадрите решават всичко". А пък тия момиченца явно са началото на новите Х уомъни.

Това е на един от вашите идоли: Аз паднах. Друг ще ме смени и... толкоз. Какво тук значи някаква си личност?! Разстрел, и след разстрела – червеи. Това е толкоз просто и логично.

И двата израза - кадрите решават и няма незаменими се приписват на Сталин. Казани са да обсужат тезата, която е развивал към момента.

Интересни хора сте вие. Идете при който и да е съвременен работодател и го запитайте има ли незаменими хора. Хайде, лек ден.

Интересни сме. Само отбелязваме, че изразите са на Сталин, това за протокола. По същество, работодателите, ако бяха последна инстанция и винаги прави, нямаше да фалират от време на време. Принципно Брат Пит е заменим, по същество се запитай защо хората пълнят салоните за него, а за теб щом се чувстваш заменим, подложи се на генетични експерименти щом ти е безразлично. Ето ти още примери за заменими хора - Айнщайн, Леонардо Да Винчи, Макиавели, Цезар и нали се сещаш, че няма да ми стигне паметта на компютъра. Ако си си променил мнението можеш да се добавиш в списъка. Вярвам, че и за теб някой мисли, че си единствен. Дано.

Незаменимият Австрийски чичо създава, както и всички други днешни човешки достижения, НАУЧНАТА ГЕНЕТИКА. Без Менгеле нямаше да има "децата" на Сара Джесика Паркър, Елла Барух(Алла Борисовна) и китайското "чудо" в клонирането. Днес Менгеле е звяр а китайци и американци си правят на воля експерименти с човеци и маймуни.

още ли вярвате в тая литературна измислица ? Добре че има еволюция и хората ( не всички ) поумняват та се движим напред.

няма такива учени които да направят това което е направила еволюцията. Има учени - недоучени които са добре финансирани от няк-ви отрепки с пари

Та не разбрах, кое е тревожното?

намесата в генома е предизвикала мутации в целият ген , непредвидени въобще ... това е тревожното :)

Съвсем не за пръв път в човешката история смятат учени за луди... Да си припомним кладите, инквизицията и т.н. Това са неща, които заемат стотици години от човешката история. Големите открития в науката се правят с опити, дръзки опити!

А ГЪРЦИТЕ СА МАЗНИ ЧЕРНИ ЕТИОПСКИ МАЛЯЦИ

А ГЪРЦИТЕ СА МАЗНИ ЧЕРНИ ЕТИОПСКИ МАЛЯЦИ

А ГЪРЦИТЕ СА МАЗНИ ЧЕРНИ ЕТИОПСКИ МАЛЯЦИ

А ГЪРЦИТЕ СА МАЗНИ ЧЕРНИ ЕТИОПСКИ МАЛЯЦИ