Коментари - Новата реклама на iPad Pro предизвика скандал (видео) | IT.dir.bg
назад

Новата реклама на iPad Pro предизвика скандал (видео)

Според критиците тя "смазвала символи на човешкото творчество"

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Новата реклама на iPad Pro предизвика скандал (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

заедно с краварника и целия попърдян "златен милиард"...

Апъл на Счетоводителя и Апъл на Джобс са две различни компании. Джобс беше сатрап, но имаше минимално количество издънки като цяло. От както го няма, освен да капитализират от прецакване на продуктите си и обримчване с кабелчета за по 50-100 долара друго няма. Добри са им хардуерните инженери. Дизайнерите са трагични. Първо идиотските водолазни очила Вижън Про, сега тая простотия. За новите фенчета на Апъл дошли от айДудука: Компанията е изградила бранда си на основа на връзката с творческите професии. Такава просташка реклама казва на тази професионална аудитория: Не ни пука за вас, нашите потребители са идиотите, които ще вярват, че айпада и ИИ то са достатъчни. Въобще технологичният сектор умишлено атакува тези професии, не им трябват мислещи хора. Зомбитата са им основният таргет.

Айде и този унищожи Апъл за две минути... Психопати...

Що бе, те ви казват истината - по друг начин. Всички вие ще бъдете смачкани за да останим ние! Ние - перфекните!!!

преса да бяха използвали фуния... ама както казват няма лоша реклама, дори посипването с пепел на съгерешилата глава пак си е рекламен трик;)

Идеята е добра, изпълнението - отврат.

Всеки който работи прави грешки. Има грешка, но има и прошка…важното е да намериш сили и достойнство да се извиниш и да излезеш на пътя по който ще срещнеш съмишленици. И запомнете, когато умните хора казват нещо…не винаги всички могат да ги разберат.

Самата идея на рекламния клип си е идеална, има си закачка в нея.... проблема като при повечето неща в демократичния свят е, че все някой е с наранени чувства от нещо или някой си..... и държи да го разберат всички.... Хората не се научиха, че не може всичко да се харесва на всеки, и като не харесваш нещото просто подмини, не си длъжен да изразяваш мнение по всички въпроси, и най-вече по тези дето все нещо не те кефи....

М4 - най-бързият чип на пазара на процесори. Изобщо. Това заслужава малко повече внимание...

Благодаря за минусите на невежите, но: Невероятните бенчмаркове на М4 предполагат, че това е новият едноядрен шампион в производителността, побеждавайки и9-14900КС на Интел — публикувани резултати от 3800+

На моята работна станция мога да СМЕНЯМ ХАРДУЕРА. Ако говорим за лаптопи само да. Еъра няма кой да го бие.И не е до процесорната мощ, умнико. До малкото енергия необходима за нея е ключа към бараката. Ма има други проблеми на хоризонта. Ако бъдещето на разработка на софтуер е ИИ, корпорациите ще искат локални ЛЛМ модели, за тях трябва да може да сменяш видеокарта, рам и процесори. Апъл си убиха Про серията умишлено и я замениха с мощно Мак Студио. За дизайнери и инфленцари снимащи в 4к става. Ма за сериозна работа не.

Единият + не анулира втория +, тъпако. М4 е най-бързият на света, а това, че е най-ефективен е втори +. За ефективността е ясно от началото на М серията. Не пиша за идиоти! А ти си сменяй, каквото искаш. Избор има достатъчно. Ако си купиш компютър на Апъл и си направиш сметката при купуването, няма да ти се налага да сменяш нищо. После го продаваш за добри пари, щото работят безотказно много време и има пазар на стари и си купуваш нов.

Ами Епъл знаят как се прави. Като се изложиш, поднасяш извинения и спираш излагацията. Спаси София трябва да се поучат от тях.

Как да те дерат 100 долара за юесби адаптер