Новият iPad Pro се огъва прекалено лесно

Таблетът се огъва при ежедневна употреба или при носене в раница

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквото и да му дадеш, ще го счупи.

Apple е нумеро уно и не виждам кой би го конкурирал или йзместил от върха.

просто Апъла ще кажат, че водят пазара и на сгъваемите таблети...

М-да . . . и android-ските боклуци не са китка за мирисане, но наследникът на BETAMAX (прекалено надцененият Apple) си е направо недоразумение. Добре, че му е висока цената, за да го купуват комплексарите и снобите, иначе досега да са изчезнали като "прословутите" BETAMAX видеокасети. Всичко около тази компания е една огромна лъжа - крадени идеи за хардуер, буквално копирана (окрадена) операционна система от Xerox и т.н. ВСЯКА ЕДНА ИДЕЯ, КОЯТО ХАХОТО ДЖОБС ИЗТЪКВА ЗА СВОЯ, ВСЪЩНОСТ Е НЕЧИЯ ДРУГА. И откакто го няма на този свят, няма кой да краде чужди идеи и затова Apple си стоят на едно място. Без добрата и агресивна реклама Apple щеше да последва Nokia и Blackberry, но маркетингът им е МНООГО добър. Да видим докога?!

да позная, докато си бил в децката градина Джобс тайничко се е промъквал наобяд и ти е изяждал десертчето ... къде са ти бръкнали така дълбоко, че таиш толкова злоба. отпусни се малко, дишай, дишай не си докарвай инфаркт за глупости! пък остави времето само ще си покаже, ако Apple последва Nokia, еми здраве да. света няма да се свърши. пп. не схванах аналогията ти с betamax, по какъв начин Apple са им наследник? ппп. Xerox били измислили всичко, браво на тях. нищо на тоя свят не се е взело от вакума дори ОС на Xerox, но знаеш ли каква е историята нататък? от екипа който пише makOS един ден един решава да се отцепи да отмъкне част от колектива и да си направи своя ОС. ще подскажа казва се Бил Гейтс. Години по-късно apple решава да прави телефони обаче им трябва нова ОС, веднага намират мощен партньор в това начинание. същия партньор обаче година по-късно изведнъж осъзнава потенциала на новата ОС и решава че ексклузивността която apple търсят не ги устройва. Нежно се изнизват изнасяйки всичко възможно и си правят нова мобилна ОС. Името на тоя партньор е Google... и кво от горното. ми нищо! историята помни кой с какво е успял, никой не го вълнува от кого успелия е откраднал или се е вдъхновил. Знаеш ли например кой е Андреа дел Верокио? Признай си, за първи път чуваш това име. А ако ти кажа че всъщност той е брилянтен художник учител на Леонардо да Винчи и всъщност всичко което да Винчи рисува е просто продължение на стила на Верокио. И кво от това? С нещо промени ли ти се мнението за да Винчи?

Баце бре ти това кога го сънува!? Значи не знам дали има едно нещо дето да е чистата истина! Това са смесица от чисти лъжи и измислици! Момче земи се стегни! Колко до бат ти били то той започва кариерата си първо благодарени на помоща на майка си, което няма нищо общо със операционни системи и после с ОС която дори не е негова, но тя няма НИЩО ОБЩО С APPLE! Земи се стегни малко и не пиши глупости и измислици премислици! Колкото до Да Винчи си признавам, че не съм толкова запознат с изкуството му, но пък съм запознат с инженерните му поректи и замисли и да ти кажа там няма и помен от Верокио! Та така!

"децката"???? а след нея? Може би пропуснати години? Вдигни ръка с камък ако си подготвен!

Ама няма проблеми, като се огъне си купуваме нов.

Хм... нямаше ли и един друг модел на iPhone дето се огъваше супер лесно?

Епа то това е специалитета на ябълките! То аок не се гъне няма да е ябълка! Сега очаквам, как ябълкарите ше почнат да ми пишат как не съм дал 2000 лв за такова нещо и как им завиждам, че докато абълките се научат как да не им се гнат нещата то потребителите им требе да изразходват минимум 10000лв на продукт! Еми аз си имам андроидски таблет за далеч по малко пари, но за сметка на това мнооооого по негънещ се! А и телефона ми пак е андроидски и тои не се гъне пичове! Като цяло така да се каже предпочитам нещата ми след като си ги сложа в джоба на якето да си излизат със същата форма и да не струват по2000-3000лв. Та така!

И с Андроид си плащаш, просто по други начини. Безплатен обяд няма.