Ново изследване: Честата употреба на марихуана има отрицателни ефекти

Възможно е след дългогодишна употреба да възникнат проблеми със съня

Обратно в новината

Коментари - Ново изследване: Честата употреба на марихуана има отрицателни ефекти | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

У кюмбето и чаоооо..... през комина

И с много приспивателни е така.

С НИЩО не трябва да се злоупотребява! Всяко средство си има предназначение, дозировка, честота и продължителност на употребата и т.н., за да има положителен ефект. От една страна, дори тютюнът е свещено/лечебно растение при индианците, от друга страна - човек може да се удави в леген с вода... Така че - умната с всичко, мислете, вслушвайте се в съветите на по-опитните от вас и не прекалявайте, за да е хубав и успешен животът ви!

пълна глупост , пуша умерено от 25 години и имам прекрасно семейство и спя добре и без марихуана, а с нея перфектно , нито ти гори черния дроб от алкохола, нито си агресивен, нито зависим като алкохола....билка от природата

Не съм запознат, но като гледах едни изказващи се по телевизията от група младежи, то съм напълно убеден в твърдяното, че оглупявали. От повечето наркотици се оглупявало. Та тези младежи изглеждаха така, че им трябва една минута за да успеят да си кажат името. Иииии... вввв...аааа...нннн и след минута е успял да го каже. Абсурдно такъв да го допуснеш до кола или нещо друго.

Ако видиш мантинела на "хармоника" и кола забита в стълб или дърво....значш някой се е опитал да кара " МЕЖДУ ТЯХ".

Сънят също си разваля след дългогодишно....работене на 3 смени в стругарски цех. Дори можеш да ослепееш от стружка, колкото и да внимаваш. Или статията е за Пайнър-артистки и "бизнесмени" с черни тениски?

Питайте потребителите на всички останали дроги. От кафето и алкохола до хероина и амфетамините. Те спят като агънца. Хаххааааа....

Кафето е начин на Живот! Пия редовно кафе. Само качественно, в мента смляно и мое приготвяне. Имам 2 еспресо италиански машини, 2 джезвета от бакър, 1 "кубинка" от Италия. Няма да ти пиша колко вида чай имам. Ако съм уморен мога да пия кафе и да заспя веднага! Но сънят е съпроводен от аромата на кафето. Алкохолизма е в резултат на криви емоции споделени с евтин некачествен алкохол. Същото е и с наркотиците. Същото е и с живота - когато не ти става от най-близкия/- ката до тебе, посягаш към заместител.

По-голяма простотия нямаше как да измислите. Или спят по малко или прекалено дълго пълна безмислица