"Отпечатана" в космоса бактерия е резистентна на антибиотици

Учените търсят лекарства за възможни нови заболявания в космоса

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лекарства ли правят, или нови болести? Че нещо не разбрах!

Създават резистентна бактерия, срещу която да тестват нови антибиотици. Това е като в шаха - трябва да предвидиш хода на противника и да си готов с контра действие.

замезване чрез помирисване под косматата мишница некъпана 2 месеца.

.... разработване на биологични оръжия, сега се чудя, от къде ли идва коронавируса (преди да се появи в Китай) .... .... космоса ----> САЩ (защото са мръсни боклуци, които се гаврят с цял сват и носят само беди и войни) ----> Китай (с цел да затрият цялата икономика на Китай, но и това няма да ги спре) .... сега чакам троленето да започне с пълна сила от !!!

0

Значи, Русия вкарват нелечима бактерия на земята, но някак си пак САЩ са виномни?

Трола ясно е написал че освен САЩ са виновни и Китай. Путин и Рогозин са непипани девици....

Що си мисля, че подобен начин започваше "Щамът Андромеда" на Крайтън... :)

Че тази бактерия си е своеобразен антибиотик срещу хора и би изликувал цялата планета....

Мноого находчиво. Не се наврещя ей. Бе като нямаш друго за казване освен поредната конеубиваща баналност толкова ли не можеш да си затраеш бе, толкова ли е по-силен от тебе поривът да изврякаш.

„Пътят към ада е покрит с добри намерения“ Мисля, че следващия етап на проучването е, да отпечатат бактерия на бубонна чума, резистентна на антибиотици и да я докарат на Земята. Херметически затворена в буркан от компот с винтова капачка.

Или още по-добре да спрат каквито и да е научни експерименти та като се появи поредната нова бактерия на земята да няма надежда да се намери с какво да се третира, даа. Мноооого умно.

0

Не смяташ ли, че има достатъчно бактерии и нелечими болести, над които да съсредоточат научните си усилия, вместо за създават нови, които, видиш ли, ТЕОРЕТИЧНО можели да се появят?

Аз в Космоса работа нямам понеже съм обратното на умен, вие ми се свят и ме е страх от височини. Та каквото разработват - там да си го държат. Освен това съм против силиконовите импланти в гърдите, сиренето от соя и дигитализацията.

Ами стой си в пещерата като си против електричеството, хубаво. Само дето като се намножите достатъчно от тоя модел няма да ви стигне място, пещерите не са никак много.

Чудесно! Сега я пратете на Земята, че са ни мако другите.

0

"Тя бе транспортирана на Земята в херметична кювета през октомври" Вече е тук.

Тук!!!!! Тия няма да мирясат докато не затрият всичко.

Съдейки по баналните постове тук няма да е голяма загуба.

Do dp: Пич, тук се забавляваме. Ако считаш, че сме ти "под нивото", никой нете е хванал за гушата...

Ако само се забавлявахте нямаше да ме има тук. Тук съм за да контрирам антицивилизационното агит-тролене, това е, което те мъчи.

0

Прекрасна идея, Русия - да донесете на земята резистентна на антибиотици бактерия. А от другите китайски комунисти - корона вирус. Само хубави новини. Това не е наука, а разработване на биологични оръжия.

.... естествено е разработване на биологични оръжия.

Той за това товарищ Путин иска да прави самостоятелна руска космическа станция, че сега американци, французи, японци, италианци гледат изнаят какви ги вършат горе някои.....А пропо, откри ли се КОЙ беше прбил обшивката на станцията, че забравихме вече за случката????

Все едно няма достатъчно бактерии, резистентни на антибиотици, та да създаваме нови такива. Това научно постижение ли е или военно?

в интерес на истината е научно ама нали пише че го е направила Русия та всички трябва да изпадат в истерия ...

0

Хайде, преди да създават нелечими супербактерии в космоса, първо да питат искаме ли ги на земята, а? Или Путин е прекалено велик, за да обсъжда? Да им акам на държавата и наполеоновите комплекси..

Направила Русия, LOL. Науката няма националност, никое значимо научно постижение не е останало затворено в една държава. И руски и всякакви учени работят навсякъде по света, най-вече по щатите и ЕС разбира се просто защото там има най-много пари за тях. Езикът на който комуникират помежду си е единственият общ такъв, английски. До преди не толкова отдавна тая работа е вършел латинският. Тролският врякот тук против науката (да, все същият щатен трол ги е наврякал почти всички постове в тоя дух) е просто вреслив напън да се генерира недоволство, това му влиза в задачите.

Всяка велика сила прави подобни експерименти. Влез в сайта на НАСА и им виж техните разработки паляк

хайде сега да започнем да произвеждаме био оръжия като зарази и болести в космоса. ... на прицел са "Африка" с експеримент в Азия - по специално Индия и Китай, след което ще преминем през америка и Русия. Последните 2 ще унищожат целия свят. така ще дадем път на следващата интелигентна раса хлебарки.

Ами супер! :( Отпечатайте още няколко вида, па ги донесете на Земята и да се свърши. Ей от такива експериментатори вероятно се е пръкна и тоя с короната дето шашка света днес.

пич@ И шашми като теб :–)