Пентагонът разработва технологична телепатия

Войниците е могат да комуникират само с мозъчните си сигнали

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Там дето нема мисли нема и управление, Винету и Герба са недосегаеми!

Винаги когато не им стига интелектът "четат мисли". В далечното минало се надлъгваха, че имат екстрасенси, които направо надниквали в мозъците на инженерите и чертаели схеми на подводници. После предаваха изображения на дистанция и дори внушаваха отделни думи, сега ще правят пълна комуникация. От сега виждам новата мода - метален шлем и мрежа от микровълнова за лицето. Жаждата за власт на интелектуално ощетените е тотална, но съм сигурен че няма да им се получи. Те не могат с елементарен софтуер да се справят, тръгнали мозъкът да декодират

комуникации между войниците? по точно - иска се офицерът да може да поема контрол над даденият войник и да го жертва в името на мисията... не са много онези които доброволно биха отишли на самоубийствена мисия. още по малко са тия, дето биха жертвали жевота си за да могат "другарите" им да "победят". за това се иска или стабилно промиване на мозъка на камикадзето или някой друг да поеме контрол над него, без да се притеснява за собственият си живот... онази армия която успее да го създаде това устройство ще стане непобедима... хора ще бъдат използвани като дронове и жертвани без да им дреме за живота

Че то за това не е нужна никаква разработка, Питай японският император, Хитлер и Сталин, как става.

що толкова назад във времето? малко ли камикадзета произвеждат арабите?

Колко трябва да си изостанал в технологиите, за да прибягваш до войници-камикадзе? Днес напредналите технологично армии, наситени с най-съвременни средства, са на прага да водят война без на бойното поле да присъстват войници. За разлика от някои сатрапии и комунистически "народни" републики, за които човешкият живот не струва и колкото калта под ноктите на бонзите и велможите, т.е. нищо! Как ли ще се чувстват обикновените войници, принудени да воюват и да се жертват в една война срещу машини?

му имам на Гогов "мислити"....

Тази технология я има от години,експериментите ги правят тук на Балканите с израелска апаратура в концлагер Перник!

Асимилирани Борги.

Аз доколкото съм осведомен, такива разработки вече има. Справка - агенцията DARPA!

Колкото и идиотска, измислена и "фейк" новина да е това - пак е 100 пъти по-вероятно да се осъществи - отколкото НАСА да успеят да кацнат на Луната през този век... :)

Браааво нострадамусе брааво. Сега кажи и за "измамите" миналия век дето ги врякаш постоянно да не пропуснеш, после гълтай лекарствата и заспивай.

Дошла почивката на санитаря Пешо от крило Б на лудницата. Отива той в стаята за отмора и що да види - санитаря Иван от крило А пикае в чаша и пие, пак пикае в чаша и пие. - Какво правиш бе! Възкликнал Пешо. - А бе онзи ден ходих за риба, заразправял Иван, и взех че улових златната рибка! - И? Нетърпеливо попитал Пешо. - Какво и? Веднага си пожелах да пикая 20 годишно уиски! - Ееее че сипи и на мен де! Възкликнал Пешо. Иван го извадили и му напълнил чаша. - А много е хубаво! Възкликнал Пешо. В този момент видял че в коридора преминава Аполо Нанайси. - Я сипи и на него де! -Аааа няма нужда, казал Иван - той пие от чучура!

В комбинация с 5G може да стане интересно!

В комбинация с ЕМП може и малко дете да ги преебие.

защото и ЕМП не е всемогъщо. Намират му цаката и на него. Никъде не е казано, че само чрез ЕМВ може да се прави комуникация и да се управляват разни работи от голяма дистанция. Е, не в Россия ги правят тези работи. Там ще ги използват, евентуално.

то вече се правят първи проби с генерация 6G. Ко прайм, а?

Началото на разработка на масова хипноза и управление на света.

LOL, това ли успя да съчинише бе.

Като не можеш да погледнеш по-далеко от сопола ти на носа, няма как да схванеш, а и очевАдно нямаш орган, с който да го направиш

Е ти баш какво си се закахърил, през шапката от алуминиево фолио това няма да може да те контролира така или иначе. Отде ви изравят бе.

Нали на краварите искуствен интелект ще им дрижи хардуера? Той ще им води войните за нефт и ще им прави цветни революции... За какъв чеп им са войници изобщо?!?!?!

Споко няма да барнат Русия. Рашаните ще са си там завинаги да копат нефт алуминий и рускини за без пари и после да ги продават на света. Никой друг не би могъл на тяхно място.

Да го бодна на кметицата!

пиндосите въобще могат ли да си комуникират,щото не помня някъде по света където са отишли сами да не са яли бой

В руската армия неприложимо.

а при тебе е аблолютно неприложимо поради липса на мозъчни импулси

виж как се сети що е неприложимо в руската армия :)))) Нещо май се натовари, а? :)))

Всяко нещо колкото е по-сложно, толкова е по-уязвимо. Е, тази технология дори и да заработи, тези сигнали трябва да се предават някак си. А това ще да са електромагнитни вълни. При това положение не е проблем тези устройства да бъдат смущавани или заглушавани. Тогава каква ползата? Отсрещната страна само трябва да има подходяща апаратура, оборудване... А това няма да е особен проблем.

Малко след болшевишката революция, през 20-те години на ХХ век, в Съветска Русия се ражда скандален проект - да се създаде хибрид между маймуна и човек. Начинанието е повече от съмнително както от морална, така и от научна гледна точка. В очите на управляващата върхушка и лично на диктатора Йосиф Сталин обаче проектът е направо безценен. Идеята за хибридни маймуночовеци, от които се очаква да обладават огромна физическа сила, недоразвит мозък, така че лесно да бъдат управлявани, както и да са нечувствителни на болка, издръжливи и непретенциозни към храна е като манна небесна за него. Според замисъла полученото ново същество щяло да бъде нещо като бойните орки на Саруман от романите на Толкин. Очаква се, че с помощта на хибридите може да се изгради непобедима армия, а също и здрава работна ръка, която да бъде използвана във въгледобивните шахти и за строителство в Сибир и арктическите райони. Затова през 1926 г. съветският диктатор дава благословията си за секретен план по създаването в лаборатория на такива същества. Автор на проекта по евгеника е прочутият в онези години селекционер Иля Иванович Иванов. ЯВНО СА УСПЕЛИ РУСНАЦИТЕ ЗАЩОТО СЕГА РУСКИЯ НАРОД СА НЕЩО МЕЖДУ МАЙМУНА И ЧОВЕК..ХА.ХА.ХА

така е другарю, ама пий си белината бе човече.В лудницата търсят бармани, подай си документите, ама първо хапчетата с белината.

разработва тоалетни по 8000 долара бройката които върват с руело тоалетна хартия -80 долара бройката -за военните си джендъри по 700 бази в света.Така се усвоява правилно и демократично бюджета на клетите поданици в гетото.Друго са категории вицове от холивуд.

Като гледам колко добре си запознат с източване на бюджет да не би случайно да си социалист?

Я да си гълташ лекарствата и да се кротваш преди пак да са те вързали. Употреби времето си да научиш нещо, примерно превода на думата gender, толкова години не можахте да я научите пасмината умствено изостанали руски слуги - отде ви изравят такива тъпанари бе.

такива соросоидни джендъри ви изравят от села паланки от курници и кокошарници с интелект на бавноразвиравщи.Иначе за източване на бюджета чрез цени на тоалетни и толетната харлтия -инфото е от Сметната палата на САЩ извършила одита на Пентагона през 2019г.Факт колкото и да сте заринати в кокоша тор.

Поработи над превода като за начало, да видим имаш ли когнитивните способности поне за това, после врякай цени, източвания и наука, я се погледни бе.

Ще има ли войници в бъдещето ?

Мен ми го говорят и без технология!