Пентагонът ще има собствена космическа станция

Космическите въоръжени сили на САЩ ще имат своя лаборатория в орбита около Земята

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вместо САЩ да разработват ваксини срещу covid 19 продължават да харчат трилиони за военни цели-не разбраха ли,че докртината им за световно господство отдавна е несъстоятлна и невъзможна- но нали трябва да се хранят военните ястреби, които финансират избирането на президентите- марионетки на военно-промишлиния комплекс. Не е ясно докога американският народ ще бъде така лъган и експлуатиран- нашите крадци като ББ и сие са пионерчета с червени връзки на манифестация по време на Чернобил/ както умно се изрази нашият вможд и учител без диплома ББ/ и все още крадат евра, кюлчета злато и суджуци. Американските ръководители крадат трилиони от военнти еконфликти- просто си печатат доларите-харлтийки и ги звърлят на военните- така и на Марс могат да се построят военнта база- ама за какво им е?

Че ще има - ще има. Въпросът е само дали накрая ще я поръчат на руснаците или ще почакат китайците да ги пуснат по-евтини. А че сами не могат да си я направят стана ясно още на излагацията със Скайлаба и оттогава повече не са и опитвали.

много трансформънс тая станция - модул, гола тръба, накрая совалка самолет виж снимките а и да попитам - международна ли ще е, ама май ще е само за американските военни

пРоскосмос сега ще ревнат и ще размахат анимации на безаналогов православен руски варел :)))

Тоя па. Китайците да правят ваксини, те ни заразиха. От къде на къде УСА ти е длъжна да ти прави ваксини? Аман от червени тролчета с мозък на хлебарки

Дааа прави се в момента. Поръчаха ни я преди 1 година.

И познайте КОЙ ще осигурява транспорта до там. Илон Мъск оркривателя на електрокара и ракетата Да са живи и здрави данъкоплатците им. А както вече не смеят да отварят войни по света ама ХИЧ на данъкоплатците няма да им е лесно.

Поживем, увидим...

Световната доминация е ключова за САЩ и само технологичното развитие може да гарантира и затвърди това господство.Космоса е почти напълно нова орбита на съревнование,Предизвикателства има основно от Китай и затова се взеха редица протекционистични мерки.Лошата новина за Русия е ,че ще трябва в кризисни времена да се опитва да отговаря в много ресурсоемки и скъпи сфери ,но това струва амбицията да се правиш на световна сила. Плохо товарищи плохо,Само на филм може с по малко пари,с изтичане на човешки ресурс и с затягане на коланите да се фронта....колко волска работа чака руските поданици на крал Путин ,искрено им съчувствам.

Странно защо краварите строят големи леснопоразяеми цели... Тази станция за броени минути е на парчета, точно както и един самолетоносач...

Смех баце, нема тугли, нема вар, сакам да строим, та те така с пентагоня

Тъпанар... Прочети за колко минути една балистична ракета стига до космоса и ще разбереш колко ще живее тази станция при конфликт.

В САЩ нямат какво да ядат, къщите им дървени от шпертплат, централнота топлоснабдяване е непозната технология, а космическа станция тръгнали да правят.

То тва -убаво. Остава да доконструират/натамънят/ и клозета!?

Всички влакове там са Дизелови!!!

Ей, недоучен , само да ти припомня, че всяко нещо, което н е енадеждно подпряно -пада на Земята

Екипажите ще са специално обучени. Ще я карат само на мирисане, бе!

малка станция и малка совалка, която да я обслужва. Остава само да се намерят малки космонавти, които да се побират вътре. Проблемът не е тривиален, търсят се космонавти по-малки от китайци. Един възможен подход е да се създадат разум макаци.

Ватенките и фесовете ще минат американците само, че на куково лято! :D

"Пентагонът ще има собствена космическа станция" А ще може ли да лети!

Е, по глупост - не!

по-важното е, че ще може да стреля

За нашите американски съюзници! Без съмнение най технологично развитата нация до този момент на Земята! И така трябва да е!

Представям си, когато се събере тази руско-турска инжинерна мисъл и в крайна сметка освен бояръщник и ибрици нищо друго немогат да произведат!

изберат Кайние Уест за президент Пентагона ще видят космическа станция през крив макарон

Да, и то околп земята, за разлика от фърчилото на баба ти.

Байдън като седне сега на президенския стол тогава на Русия ще и се стъжни а Тръмп ще им се е гледал, като мека Мара!

А друг - да се изстрелват жени че са по-леки, и най вече рускини, щото са най-леките жени.

Или рогозки?

За държави с голяма територия дизела е по- евтин от електриката, щото електриката иска голяма инвестиция за ел. мрежата. Русия също е с преимуществено дизелова жп тяга, Канада и т.н.

Ами совалка си имат вече от доста години, време им е да правят нещо ново. Какво точно им е в главите едва ли ще се чуе скоро, едва ли ще е комично като това в "Space Force" (което беше напълно гледаем сериал, много малко са комедиите които успяват да ме задържат; е не беше чак като W1A примерно но беше съвсем прилично).

и за теб ще се намери място, ще храниш макаците по команда от земята. А и пасваш на проекта с това поведение на лека жена.

Този филм за звездни войни сме го гледали. Но дори тоалетната на МКС е руска. Ще е интересна тази станция без тоалетна...

Това заявление точно съвпадна с молбата на НАСраСА Русия да удари едно рамо при строежа на потенциална нова космическа станция.

Тоя може да се гътне преди да е седнал.

Ми не, всъщност си нямат, откак Обама прекрати тая програма заради постоянните инциденти с жертви на явно зле направената совалка.

Да, от смях. Повтаря се историята, заради която Рейгън докара руслямските щати до енергийна криза.

При предишните съюзници барем видяхме космос, защото при сегашните само рисуваме рисунки...

Ще маневрира свободно??? С 6 Кв ток... с перки ли ще маневрира във вакуума?

СТО ГОДИНИ ТЕХНОЛОГИЧНО ПРЕД РУСИЯ

Тръмпанаря е прекалил с гледането на "Star Wars".

Така говорехте и когато тръмпанаря сядаше. Апропо, кога ще приключи тая гражданска война в америслямските щати?

Затова ли руският военно-космически... има цял отдел, който се опитва да отгатне къде ходи и какво прави Х-38 на NASA?

Снощи, като четох анти-НАСА съмишлениците си тук, и изведнъж ми дойде прозрение: Спейс-Екс май действително ще се окаже една класическа пирамида. Раздухват неизпълними цели (Марс и т. н.), прибират трилионите - и кой откъдето е. Досега не се бях замислял - но това май наистина е най-сигурният вариант. Защо ли? Забравихте ли Аполо? Те направиха точно същото, още преди 50 години. Разликата е, че: 1. Аполо трябваше да се докажат, така че трябваше да заснемат фалшивите филми "от Луната". 2. Мъск може да мине и без да се доказва. Овци много. Те ще вярват до последно, така че е достатъчно просто да отлага "мисиите", ако ще и с десетилетия. Той няма и друг избор де, защото един фалшив филм за пътуване на хора до Луната или Марс сега е абсурд да мине пред публиката като реалност, както стана с Аполо в наивните десетилетия след изобретяването на Телевизията. Сега няма как да стане. Колкото и тъпаци да има тук. Просто ще го разнищят и унищожат хората. Винаги съм казвал, че е невъзможно в по-близката част на този век да има пилотиран полет до Луната или Марс. Това е неопровержимо знание, което имам, и мога да заложа всичко на него. Не се бях зачудвал обаче каква е реалната стратегия на Мъск (НАСА са ми доста по-ясни), но сега и това си идва по местата. Копеленцето просто ще разтяга до последно безсмислените си обещания - и нищо никога няма да се случи. Максимумът, който ще постигне Спейс-Екс, е каквото и досега - ще бълва шпионски спътници за американските изроди над целия свят, и най-много да качи още някой трътляк до МКС-то. Това е. Извън ниска земна орбита нищо не могат да направят - дори и да искат.

Ех, троле.. пак си в гъбите... совалката на американските военни не е спирала да лети... тя няма нищо общо с цивилните совалки на НАСА.... ама от къде да знаеш, като не са ти го написали на листчето...

Ако някой пак мръхти, че съм го пуснал в няколко новини това - не е моя вината, че вече се пускат по НЯКОЛКО фейк-нюза за американските лъжци НА ДЕН. Постът е добре написан и си заслужава да се види от повече хора, не само резидентните овце. Освен това - зададен ви е въпрос. Докато не отговорите - нямате право на коментар. Колко още години трябва да минат, в които няма човек на Луната или Марс, преди да почнете да се съмнявате в "официалните" обещания?

А сега ти си представи, как една станция въоръжена с релсово оръдие отнася всички балистични ракети в обсег и ще разбереш що е то противоракетен щит...

Явно пък точно на теб са ти го написали на листчето лично от Пентагона, хаха!

Тя и НАсраСА също се опитва. Още откак ѝ орязаха драстично бюджета.

Тия кравари още водят гражданска война и си демонтират паметниците с извинения, седнали космическа програма да се мъчат да правят.