Предлагат пистолет, маскиран като смартфон

Решава проблема с неудобството за носене и крие, че сте въоръжен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Интересна играчка, но аз лично бих препоръчал Czechgun Gladiator 500 HD. Гладиатора използва вратичка в законодателството, която позволява носенето му БЕЗ РАЗРЕШИТЕЛНО в повечето европейски държави, включително и България. Пак имаш само 2 изстрела, но 50-ти калибър е "друга бира", особенно ако примата или "тъмнозеления" срещу теб е друсан до откат. А на всички "пацифисти" ще кажа - по-добре да имаш оръжие и никога да не ти потрябва, отколкото да ти трябва ама да нямаш!

"Разработчикът набляга на факта, че пистолетът е 100% американско производство, включително частите за него." Явно има други пистолети дето не са 100% расово американски! За тези без памет, отдавна има такива пистолети, в различни калибри, дори и булгаристански оси. Но редно ли е в част IT да се рекламират оръжия за скрито носене? Това реклама на американската военна промишленост ли е, с какво допринася за булгарското благополучие? Защо не се реклмира Българско производство.

FFF

Ютюбърът е супер готин, но това видео съм гледал много отдавна. Защо това е новина сега не зная.

А вибратор кога ?

Ами ... да е жив и здрав този юнак. Когато утре с неговото произведение отвлекат самолет или някой застреля подсъдим в съдебната зала, сигурно ще е много горд от себе си! Прекалено тъжно е, когато енергията на човешкия ум се канализира за такива идиотизми!

FFF

НЕколко съображения: Човекът от видеото не е създал оръжието, само прави преглед Летищата и съдилищата би трябвало да засекат това оръжие. Затова имат скенери. Невъобразимо повече хора ще умрат от наднормено тегло, ритник на кон, автомобилна катастрофа, юмрук, нож, отколкото от това нишово оръжие. Предлагам да забраним сладките храни, конете, автомобилите, ръцете, и ножовете. А оръжия за самозащита като това трябва да се измислят, защото не живеем в някаква утопия, в която всички са нормални, културни, сдържани и възпитани. И оръжието ти дава шанс срещу някой примат, който иска да те удари или изблъска от пътя и набие или обере и прекарва цялото си време по залите и фитнесите. Както се казва в Щатите: Господ не е направил хората равни, той само ги е направил. Колт ги е направил равни. И По-добре да бъдеш съден от 12 отколкото носен от 6.