Коментари - Големият адронен колайдер заработва ”до дни” | IT.dir.bg
назад

Големият адронен колайдер заработва ”до дни”

Инженери от Европейския център за ядрени изследвания (ЦЕРН) са разрешили електрическия проблем, заради който рестартът на Големия адронен колайдер бе отложен.

Обратно в новината

Коментари - Големият адронен колайдер заработва ”до дни” | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кацането на бог Ану (шефът на Анунаките), та да се подготвим със знаменца и пр., както се полага?!

Доста народ се изхранва с поддръжка на модерната митология. Те и затова не бързат да пускат на машината, защото си знаят предварително че нищо няма да открият в действителност, но ще го "открият" за публиката и медиите гордо ще тръбят за да поддържат статута и митологията. Откриват по поръчка каквото им наредят иначе спира. Като случая с бозона на Хигс който няма причина да съществува. Някой ако не е разбрал днешната фундаментална науката е във второто мрачно средновековие и пази догмите си ревностно.

И е так, и не е точно така.

От толко ръгане с тия ускорители, чета че сега всички частици имали "спин" .

Ще дойде ден всички ще съжаляват горчиво... Четете Ванга!

На тъпанарите им дай да вярват на недоучени шарлатани..................

Са проблемът. Съвременната наука официално съществува от преди 6 века(оставете я Ванга, щом не ви харесва). И за това време нейният емпиричен метод на познание не е отговорил на основните въпроси и загадки, пред които е изправено човечеството. Тех. революция не е наука в истинския смисъл на понятиети. Въбще офиц./академичната наука е "създадена" по-скоро и служи за скриване на истината, отколкото обратното. Какво стана с откритията на Н. Тесла, а и на други като него?! Те биха се обидили, ако някой ги нарече "учени".

Краят на света ще дойде само след няколко дни.

Хич да не ти пука. Ние да сме живи и здрави.

И какво от това, че ще заработи? За нас нищо тука няма да се промени. Преди два века се говореше, че когато цивилизацията ни достигне до високо технологично общество ще се живее за да се работи а сега е обратното. Редовно следя всички технологични и биологични новости, но в крайна сметка от напредъка се възползват само 1-3 процента от света.

Явно не се усещаш. Не работиш и 1/2 от тръда на прародителите ти. Ето това обаче е опасното за днешното човечество.

- Скъпа, искаш ли да ти разкажа за Големия Адронен Колайдер. - Глупак! Само за тия работи си мислиш ...

Нема страшно. Те тоя колайдер са си го направили да има кво да работят и да взимат заплати по 16 000 евра!

Много ясно, ако и ти бе от тези 1000-2000 възможно най-учени и интелигентни хора в Европа дори повече пари ще искаш да взимаш.

спрете ги навреме тези нарочно поразени от спец ваксинации псевдоучени..ще ни направят жестоки вреди..трасето минава през едвам капсулирани вражески обекти мога т д а ни гръмнат като...

Няма руски колайдер. В момента великия блядски народ е зает да разработва оръжия, за да се опази от агресивните си съседи - Чечня, Грузия, Украйна и Монголия. Съседите им са зли и опасни, но другаря Путин е истински Вожд и ще победи!!!

Ко знаеш ти бе? Руските бозони са най-големите бозони в Света бе.

А нямало ускорител на частици в Русия?

А колайдера на мурзилките кога тръгва? Може ли някой путлераст да ми каже?

Ми руснаците още през 1978-ма си провеждаха опитите с техния си ускорител в Протвино, до Москва. Тва, че и ти като оня другия по-горе нямате мозък да проверите, си е ваш проблем. На всичкото отгоре е бил най-големия ускорител в цял свят в момента на завършването си. Ама откъде разни цвилещи ще знаят ...

Хаха, лъжец, там никог ане е имало колайдер. Има 21 км тунели.. и толкова. 1990-та година е замразен проекта... и си остават само тунелите с течаща вода в тях. Никога не е имало някаква апаратура там.. освен помпите, които изпомпват водата. Вие, Путлеристите съвсем сте изперкали. Ако не друго - преди да дрънкате глупости - проверявайте в интернет.

"Теперь государство выделяет финансирование разве что на частичное поддержание удовлетворительного состояния, освещение и электричество для работы насосов и охрану строительных площадок УНК. Вот такая история одного из многих несбывшихся чудес величия канувшей в лету страны."

Я кажи какво направиха руснаците с техния колайдер !?!Щото те и самолети имат ама нищо не правят с тях, и коли правят ама нищо не правят, и ракети имат ама и с тях нищо не постигат . Да имаш и да постигаш са различни неща.

Щом ще е Андроиден значи ще е бъгав, като предишното ми Галакси.

nobody

за тебе нокия с фенерче само. Друго всичко по-смарт, ще е ''бъгаво'' в твоите леви ръце