Коментари - Как е възникнала ревността | IT.dir.bg
назад

Как е възникнала ревността

Група антрополози от САЩ смятат, че появата на бабите е спомогнала за по-дългия живот на жените и освен това е създала условия за моногамия и ревност.

Обратно в новината

Коментари - Как е възникнала ревността | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Егати помията! Този вид наука не става за абсолютно нищо!

Novae

Кака да не става за наука.Изводът тук е само един: на стар вълк младо агне се полага!

За ТЪЩИТЕ е цялата статия, не просто за бабите! Тъщите са в основата на цялата проклетия!!!

"Освен това в примитивните общества за семейните двойки е характерно отношението на мъжете към своите жени като към своеобразна частна собственост" и къде е разликата с арабеските?!? значе те не са мръднали от примитивността...

От време оно, самеца знае че младото става. Бракове, жентби, ама ако на самеца му падне 20годишно, няма да го върне. Просто е. Природа.

Много добро четиво за сутрешно настроение! Коментирам и още ми са насълзени очите от смях! А това "Бабите освен това предпазвали женските от посегателството на другите мъжки индивиди" - направо цепи мрака. Сигурно е написано за някакви "баби-зверове"!

Нещо не можаха да ме убедят в теорията си, но надали 'по-възрастните самци' са били толкова много, предвид факта, че мъжете са воювали и ловували и съответно загивали.

Как може да публикувате това в ИТ раздела вместо в Лайф? Редактора, спиш!

Нали са направили компютърен модел. Точно за IT си е статията :):):)

Дрън, дрън ... ярина.

Това е някаква SEO (Search Engine Optimization) оптимизирана статия, че по търсене в Гугле на думата "баби", да се открива. В почти всяко изречение я има думата. Само интересно, за како хората да я четат?

а може би причината е че не се сещаме често за баби-те и това е единствената статия напоследък за тях ..

ей, голямо откритие. и пари са получили за него. да правиш изводи от очевидното говори, че си изчерпан творчески. тоест, щом виждаме, че слънцето свети, значи е ден, а ако е топло, летен ден. това откритие е нещо такова

статията е писана от заврени зетьове ..

Баби,на ти трънки, на! - Бабинати трънкина!

Мисля, че т. нар. учени са доста по-примитивни от африканското племе.

Не бе (ма), били са учени от БАН на специализация!

Ясно, науката през 21 век си е приказки под шипковия храст, смучене от пръстите, откриване на топлата вода, или чисто и просто бабини деветини.

Това на снимката, бабата ли е или фертилния мъж?

и двете :)

Абе да ви таковам бабата...

Това последното изречение, няма ама никаква връзка с новината, освен че става дума за баби. Явно редактора много го мързи :) :)

пълни глупости са това, изгубих 2 ценни минути да прочета този пасквил. Бабини деветини.

явно тъщата виновна, че ревнувам жената от съседа. A, дреме ми на гъза.

"Според Хоукс в крайна сметка мъжете започнали да се стремят да запазят за себе си спътницата си в живота, а не да се опитват да гонят дивото и да си търсят по-млади самки." А аз що не мо'а са запра?

То си пише - отнася се за мъжете.

"Според Хоукс в крайна сметка мъжете започнали да се стремят да запазят за себе си спътницата си в живота, а не да се опитват да гонят дивото и да си търсят по-млади самки." Жените са много по-ревниви. Примери безброй. Жените много повече искат "да запазят мъжа за себе си". Дори когато една жена откаже/отхвърли "вниманието" на някой мъж, тя продължава да смята, че той е нейна собственост и (той) няма право да обръща внимание на друга.

Ама за свекървите или за тъшите става дума?

Има хора, на които моногамията им е заложена по рождение, и да се насилват полигамията, понеже видиш ли човекоподобните маймуни били полигамни и следователно и за нас е естествено, е тъпотия!

....да приемат...

Абе не знам кое е заложено и кой за какво кого насилва, ама ако ми дойде още някоя мацка в леглото заедно с жена ми, моногамията може да оди да се пЕре!

Все бях чел простотии, обаче тази "цепи мрака" ...