Русия изстреля нов модул към МКС (видео)

Ракетата "Протон-М" изведе 20 300 килограмовото съоръжение в Космоса

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еее доживяхме да го изстрелят. Само с 20 години закъснение. Ха дано няма много дупки, пробити с дрелката от зли американски астронавти....

Руснаците са Пичове - мислят за Земята и Населението . Американците трябва да спрат със Замърсяването на Околната Среда и да правят дупки в озоновия слой с ГОЛГ 2 .

Много изостанали и бедни тия руснаци бе. Едвам събрали пари за 20 тона скраб. Ние в богата България с такива тъпотии не се занимаваме. Ние директно асфалтирахме млечния път...

Браво. Сега чакаме да се скачи. Жалко след 2рата минута имаше само анимации.

са закарали и кенеф на краварите горе че и там усраха като черно море

на година по тон сбираха.

се иопитват да си мерят пишките с частниците Безос, Бранстън и Мъск, които си правят гаргара с най-голямата простотия-кенеф на Земното кълбо, населено с тежко увредени полуграмотни пияндета.

Ну,за Науку! !!

Кое от това е научната част? Цитирам от руската википедия: санузел (второй в российском сегменте, первый — в модуле «Звезда») - кенеф порт для пристыковки кораблей «Союз» и «Прогресс» - док скачване на руски кораби аппаратура перекачки топлива из баков транспортного корабля «Прогресс» на МКС - параджийница система управления ориентацией МКС по крену, с помощью двигателей - нещо смислено накрая комплекс обеспечения кислородом до шести человек - Бутилка с кислород прибор регенерации воды из урины - към кенефа каюта для третьего члена экипажа, которая защищена от воздействия радиации 10-мм алюминиевой плитой - Спалня универсальные платформы для размещения на них оборудования для дистанционного зондирования Земли - нямам идея какво ще сондират от там

Ами няма нужда. НАСА им закара собствено производство. Опорката ти те остаряла. Американците вече си имат собствен транспорт, собствени тоалетни и много други неща. На руснаците им остана само да въздишат и да пускат нови брандове водка.

е справиха се. не разбирам русоробите или русофобите не им харесва постами. нещо се крият в коментарите...

Мъск не е никакъв частник. САЩ го финансират изцяло. Дали са му НАСА само и само да излъжат данъкоплатците, че има конкуренция и 'частник' работи почти 'на загуба'.

Щирлиц - разкрит си.

Твоя кенеф на село е доста по различен от този там горе. "бутилката с кислород" също. Айде качвай се на магистралата дето бойку ви я направи и заминавай за млечния път.

Ето нещо смислено и истинско.. не като оная играчка вчера..

аре спрете се с тия лъжи и опорки. Това че някой си е платил за услига не го прави спонсор. Ти за спонсор ли се имаш на магазина като си купиш сиренце. аман от спонсори като тебе.

Като гледам материалът как е форматиран (20 изречения в 15 параграфа), вероятно в дир плащат на брой параграфи. Или има норматив за брой екранни страници.

ти то къде разбра че отивам при майка ти?

Не питаш, а дрискаш!

мозъкът ти е изваден от някой кенеф, за това те влече така.

Ерудит дето пише "СкраБ" , тФа ке да е няЩу кат джиБ!

това е КОПИ/ПЕЙСТ от руската википедия. Тя лайна ли е, че съм дрискал тука според тебе?

ти що си прост?

Браво!

Ясно... всички тука русоробски специялисти, нямате отговор на въпроса, но имате доста лайна в главите си и само за тях мислите и пишете. Явно това ви вълнува само.

...а от вчера американците официално започнаха (отново) да купуват руски ракетни двигатели! Честито!

Съпартийци, свидетели сме на поредното предателство от страна Русия, вместо да спонсорират нашият проект за космоса 2+1, за който от българска страна вече сме избрали Веселин Маринов и моя милост - Слави Трифонов,руснаците изпращат модул към Македонската Космическа Станция... И то с тоалетни, питам в качеството си на лидер на партията спечелила изборите - Кога WC на стадион Българска Армия ?

Това ако е също толкова вярно като твърдението ви, че Русия няма да праща модула на МКС, а ще си прави с него нова собствена космическа станция!????

И кои са другите клиенти на Мъск? Огнехвъргачка и тесла в космоса не се броят!

20-тонния модул Наука, качен на 196 км. с достигнаата скорост 21 700 км/ч за скачване с МКС! Това вече е нещо истинско, не като вчерашния Дисниленд ;)

А портрет на късокракия травестит или е излязъл от гаранция

Тъй де - но без ,, руския кенеф" , нямаше как американците да разберат , че и кенефа им не работи ( камо ли да стигнат до него )

Липсва ти вече зеления .... гушни отново ахмет американец и ще ти мине .

Браво. За МКС са необходими хранителни продукти, кислород, нови тоалетни и др. Полета до Луната, Марс и т.н. е "друга бира". Там има и други технологии, друго мислене и решения. Ще се радвам, ако руснаците ги достигнат след петдесетина години. Ако ...

Така си е. Хайде сега дружно да се изнесем в сибирският рай на земята

Ще ми е интересно, ако Путин /като мултимилиардер/ построи и хвръкне с подобен "Дисниленд".

След 25 години успяха да го качат. Е - те станцията след 2 години я пенсионират, щото американците ще изстрелят около-лунната станция, но няма нищо. Успяха братушките да се впишат. Те руснаците са царе на показухата - ето на - Буран и той струваше милиарди, пък летя само веднъж - и то без екипаж. Но пък големите братя имат повод да се бият в гърдите докато си пият одеколона.

Братле - по колко копейки дават за пост? Обещавам на никого да не казвам! Честна пионерска!

Модула като нищо може да се качи празен, за да не тежи, а в последствие да бъде напълнен с каквото им трябва. Най-големите модули като килограми на МКС са все руски. Нищо че единият го продават на САЩ.

Защо се кахърите било за американци било за руснаци. А защо Дир не отразява как Северна Корея например качва свои сателити със свои ракети. При това страната е опоскана и е под непосилно ембарго. Аз им се радвам и свалям шапка.

Бурана никой не го е засякъл да лети. Тогава и китайците нямаха компютри, та как е летял Бурана ? Известно е че "покрива" на космодрума смачкал Бурана. Всички проектанти космонавти дори котката на космодрума умрели от "проклятието Буран" при най-странни обстоятелства. Странно.

ДГД

Не може - ти понеже си му налапал и топките .

Той няма нужда. Ако пооелае, Рогозин утре ще му организира частен полет до МКС и обратно. А не само до стратосферата, като Безос.

Като ,,новичока" в англия - умря смо котката и хамстерите .

Попипай го само .. и ще разбереш .

Тъй, тъй и великото тлъсто жуже вече два пъти ходи до Слънцето според ск медийте !

Щяха да ни върнат в средновековието, където гордо се връщат. При спечелените войни, които сами са започнали, масовия глад, който сами са предизвикали и милионите погубени човешки съдби. Колкото до модула и новичкото им самолетче от седемдесетте години, те сами си знаят, че са жалки

Няма край лакомията на малкия изтърсак

За Русия е достижение онова, което за американските частници е забавление. Необятна простотия в най-голямата дупка на Земята !