Съдят Apple за измама

Компанията излъгала за дисплеите на iPhone X, XS и XS Max

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това са глупости! i phone x е перфектен телефон!

"ищците" сега разбрали, че имат работа в адвокатска кантора, а не с технологична фирма...голем майтап Уили

ма верно ли

Проблеми с камерата- виновен Самсунг, проблеми с батерия - виновен Самсунг, проблеми с дисплея- виновен Самсунг, проблеми с памет -виновен Самсунг... Защото "произведените" от Епъл телефони се търсят а Самсунг не може да осигури достатъчно ОЕМ части и затова Епъл влагат в "производството" си но нейм части които не отговарят на "стандартите" на фирмата и се почват съдебни процеси в които потребителите обвиняват Епъл в измама, а истинския "виновник" всъщност е... Самсунг;)

JUDES

„Apple мами!“ Защо ли не се учудвам? Има ли някой в САЩ който де не мами? Apple е един надут балон, каквито са впрочем целите САЩ. Балон и въздух под налягане. Извинявам се на идолопоклонниците на Apple и на Америка за наранените им чувства. Все пак не малка част от успеха и на двете се гради именно на напомпаните чувства на потребителите. Е шопе, от Епъло по-убаво нема!

В някои щати подвеждащата реклама се смята за измама. Редно е навсякъде да е така.

Като гледам минусите почвам да си мисля че феновете на Епъл не могат да преживеят това че са си купили Самсунг опакован от Фокскон;)

Шепа адвокадчета са решили да направят едни лесни пари. По логиката на тия в момента практически всички компании произвеждащи смартфони, са измамници, заради загубените няколко пиксела по ъглите на екраните.