Коментари - Защо да не си купувате Samsung Galaxy S9 | IT.dir.bg
назад

Защо да не си купувате Samsung Galaxy S9

Новият Samsung Galaxy S9 с нищо не е по-добър от Samsung Galaxy S8, като дори дизайнът на двата телефона е на 99% един и същ.

Обратно в новината

Коментари - Защо да не си купувате Samsung Galaxy S9 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много е тъп тоя телефон!!!! Освен да е красив занищо друго не става!!!!

Високоговорителят(лите!) на Деветката къртят! Звука на Осмицата не може да стъпи на малкото й пръстче

Има доста разлики: Освен новите процесор, графичен чип, камера и ОС, са добавени стерео говорители, изцяло нова система за сканиране на лицето, по-удобно достъпен пръстов скенер и това само по памет ... цената, разбира се е надута, но кой ли купува на пълна цена. Например в САЩ, T-Mobile предлагат 50% отстъпка при закупуване на новия телефон и отваряне на нова линия.

LG G6 e dobra alternativa na vsi4ko izbroeno....

Защото на половин цена ще си купите хуавей, който по всички показатели ще е по-добър от самсунга.

Ти наистина ли си вярваш?

Защо да вярва? Просто фактите, статистиката и взетите награди го доказват. Всъщност HUAWEI P9, Р10 и P20 са създадени (по поръчка на правителството на Китай), за да бъдат конкуренция на iPhone. Дори държавата дотира отчасти производството им. Единствено дизайнът на Samsung Edge е нещото, с което кореецът е по-добър.

Смотана технически неграмотна статия, какво ли цели тя? Да изкупим залежали складови количества S8 ли?

Телефончетата са 4 щото семейството е 4 членно а не щото имам 4 уши. В моята компания Андроид телефоните са забранени поради секюрити реазонс, така че След като блакберри фалира остана само аппле като възможност. Въобще всяка уважаваща се финансова иституция забранява андроид, щото е надупчен кат швейцарско сирене от подслушващи апове.

Собственичка на 4-членна семейна компания има секюрити реазонс да не ползва Самсунг и купила на подчинените си 4 бр. ипфоне. Само така Гинке .. Железна си.

Колко струва е без значение, парите не са проблем било то 1000 долара. Че то тия пари в нормалните държави с нормална работа се правят за няколко дена. Пръчката е проблем обаче и аз пръчки не използвам.

"имат 4GB RAM памет, което означава, че и двата телефона ще са със сходна бързина" Go-go-gogoff

Самсунг Ес е перфектна серия. Най-добрият андроид. Скъпи са, и има защо. Очевидно повечето критици не са държали дори за малко в ръката си висок клас Самсунг.

От SAMSUNG дори и тоалетна хартия няма да си взема.

След три различни модела на Самсунг, едно HTC, едно Lenovo, от около година и половина ползвам Huawei и нямам никакво намерение да се връщам на самсунговидните бисквити. Що се отнася до снимките - най-вероятно S9-ката може да удовлетвори нуждите на много "фотографи", но едва ли може да задоволи нуждите на един професионалист ...

Само кръгъл идиот би дал над 500 лева за телефон.

... имало и двуъгълни идиоти ...

Не виждам причина да се мъчиш с пръчка Самсунг. Аз имам 4 ифона и 2 ипада и пръчката Самсунг не ме вълнува и да ми я подаряват.

За какво ли са му на човек предполагаемо с две уши 4 айфона?!

Ами да си направи квадро

Съгласен, самсунга е пръчка. Ама айфоня си е цел ЧЕП, а сам казваш, че са ти улезли четири... Ама си Разбирач...

При нас в офиса 3 Mac-а дадоха фира само последната седмица... Това от общо 40-ина. От новия модел един още от кашона не работеше... Това не се е случвало даже с Lenovo-тата...

Ами кажи на шефа си да спре да купува В-стоки ...

Съгласен съм, че разликата е малка и хората с S8 надали има смисъл да додават немалко пари за S9. По-скоро хората, които ще купуват нов смартфон от последно поколение и искат най-доброто - S9 и за тях. В тази статия не видях много важни разлики, за които авторчето не е било запознато. Някои от тях за пренебрижителни, но други не чак толкова. Като ги съберем заедно правят разлика: - дисплеят на S9 е с 20% по-ярък от S8 - камерата на S9 пропуска с 28% повече светлина и прави по-добри снимки на тъмно или дори към края на деня - S9 вече е оборудвам с 2 високоговорителя, подържа и Dolby Digital 360 съраунд звук - усъвършенствана система за Phase Detection Autofocus - втора генерация 10-нанометрова FinFET технология на процесора с по-ниска консумация и по-висока честота - по-добра видео карта - телефонът подържа карта памет до 400GB, S8 e до 256GB Пак казвам-за някои хота това са смешни разлики, за други не толкова. Различки хора, различни мнения. Ама статия - защо не трябва да си купуваме един телефон е...малко странна. Все пак никой не ни кара насила да го купуваме! Въпрос на личен избор е!

Определено платена статия от някой конкурент. И...камерата на Самсунг е първата изобщо в смартфон с променяща се бленда, което, ако не е разлика, здраве му кажи

За камерата.Извън рекламата разликата с 8 е почти незабележима, всъщност потри някои обстоятелства с8 се справя по добре ,а по всички показатели камерата отстъпва на мате 10 про.Единственото реално подобрение е звукът и това че фингър ридура е преместен на нормално място.Дори дебилния бутон на биксби си е там.Телефон със смешна батерия макар че осмицата определено държи повече от шестицата, отвратителен дизайн/ненужно тесен и дълъг/,и претъпкан с блотуар.Копувам на жена ми всеки нов модел от 4ката натам голяма фенка е но вече край.Моят последен беше ноте 2 следд него направих опит с5цата ужас и отписан самсунг наравно с сони и апъл.Готов съ пробвам всяка друга марка.Тия трите никога.

Да се обосноват.аказвам ви че през ръцете ми са минали Галакси s2,s4,s4sport, Note2,s5,s6и сега s8.Аз не пища неща изсмукани от пръстите.Кой ползва биксби а ,акой ползва стотиците вградени апликации,а какво стана с кривите екрани.Единственото в което Самсунг са най добри са дисплейте.Като праскате минуси обосновете се.Телефона го сменям няколко пъти в годината и Самсунг вече не.Що се отнася до апъл аз работя с тел и свалям и качвам непрекъснато файлова на флаш и ползвам куп друго опций които апъл просто нямат,свалям торенти vip, гледам филми с субтитри,абе за мен телефона е миникомпютър а не вещ за гъзария.С тая батерия и това тясно екранче и Самсунг вече не става за работа.

Преди няколко години бях взел S3, когато излезе. Малко след това си казах, че повече самсунг няма да си взема. Бях силно разочарован. Но.... преди няколко месеца дойде време да сменя телефона. Тъй като работата ми е силно зависима, от това да имам мобилно устройство с интернет, а не съм от хората обичащи да мъкнат лаптопи и таблети. Реших се да взема Note 8, въпреки предишната ми не толкова приятна среща със флагмант на марката. Но.... останах доста доволен. Предвид факта, че се ползва в доста екстремни условия, вали го, дъжд,сняг, падал е в локви, кал... измиван е след това многократно под чешмата. Удрян.... естествено е с предпазни стедства - протектор преден/заден. Но няма грешка, не е забивал.... за разлика от S3, с каквото и да го натоваря се справя. Аутокад+ разговори. Тиймвиуъри, гпс-и архиватори и т.н единственото гадно е батерията. Която при мен не кара повече от 6-7 часа.но като цяло перформъса е на много високо ниво.

Защото пише Самсунг на него, по-основателна причина едва ли има.

а някакъв добър домофон да ми препоръчате???

Обективна статия. От години съм фен на Samsung, но за съжаление S9 не донесе нищо ново и не си заслужава парите. Дано S10 бъде по-добър. Ясно, е че няма какво толкова ново да се измисли и добави в смартфоните, но все пак това са очакванията към най-големите. Иначе ако само цените са им по-големи спокойно можем да се ориентираме към Xiaomi, Huawei и подобни.

Обективна или неграмотна статия? Хайде да направим разликата. Понеже авторът твърди, че заради 4ГБ RAM телефоните са еднакво бързи, а тестовете до сега (не на Самсунг, а на телефоните излизащи 2018-а) показват, че новият Snapdragon 845 е до 30% по-бърз от 835 (този в S8).

Абе човек, какви тестове... При нормална работа няма да я усетиш тази разлика.

FuckTheEU

Не знам за другите, аз не бих го взел заради скенера за отпечатъци. За мен няма нищо по-отвратително и неудобно в съвременните телефони от скенер за отпечатъци сложен на гърба на телефона!

Па вземи си Ялтафон! Може да не е съвсем руски, ама нали си "фък дъ еу" ...

И тия почнаха като Apple... То нямаше ли подобна статия и за Note 8, че бил същия като S8 с някои несъществени разлики като липса на половината bloatware, наличие на двойна камера, писалка и т.н. Тази "статия" да не е скрита реклама на S9 Plus, за него нищо не споменават...

Щото си имаме телефон. Като се счупи, ще му мислим.

Уф, 50%-75% от цената на новите устройства е такса-фукня. Т.е. плащаш си, за да може да се фукаш. Снобизмът е скъпо удоволствие.

аз ще ги дам парите, ама като не се вижда името на модела, как ще се фукам?

Още повече, че едно Шаоми за 300 лв. ще ви свърши същата работа. Само дето му е по-добра батерията.

Да да

Тея Шаоми пълнят ревонтните работилници. Най-бъгавия телефон в каталога на Мтел. От всички телефони за ремонт 70% са Шиоми

Значи аз и още 3-ма, които познавам с такива телефони сме късметлии. А и никога не съм опирал до работилниците на МТел. Сигурно защото нямам Самсунг или Айфон

Абе защо не написахте една такава статия за всички ябълки от 6-цата насам. Все са "иновации" "изобретения" от тези малоумници

статията спокойно можеше да генерализира "Ако имате миналогодишния флагман, тазгодишния няма смисъл да си го купувате" относимо за всички марки. за да усетиш някъква забележима разлика трябват поне 3-4 години, останалото е само нова опаковка

Кой ви плаща да плюете Самсунг , тъпаци..

Самсунг. Като правят тъпотии.

никой не плаща за това! Някога и аз предпочитах тази марка "гнусмаС". След ненавременната смърт на два телефона, телевизор, твърди дискове, и все малко след края на гаранцията, вече предпочитан други "кучи Марки".

Никога нищо не ми се е повреждало на Самсунг. Пречат ти ръцете.

телевизор 2г и 4мес - изгорял захранващ блок двд - още работи (ok 4г) но вече се шегува с некои дискове S3 - мъртвец на 3тата година