Съосновател на Google работи по проект за огромен еко дирижабъл

Задачата на гигантския летателен съд ще е да доставя хуманитарна помощ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще видим трънки, нищо няма да стане от това. Въглеводородите - петрол и газ, още стотици хиляди години няма да бъдат заместени с нищо адекватно. Така че, Русия ще продължава да си диктува условията а другите държави да падат на колене пред нея за суровини и ресурси.

Само да не разсъдят пак някой камиларски шейх че ще отидат там където отидоха и Арматата и су57 и другите там измишльотина демек у кучи гъз. На бит кон си заложил другарю. Вземи си една рускиня(евтино ги дават скъпо излизат) да те облекчи много си се напънал. Поне ще го начулваш на матушка не само тя на тебе за копейки

На него май негър му трябва.

Колкото ти падаш на колене пред Лидъл примерно. Ама пък ти си русофил свикнал си да си на колене винаги!!!!

Как се справят с ветровете тия дирижабли!?

Никак. И този проект ще завърши като предния с балоните за интернет над Африка. Обаче името му бяха нацелили безпогрешно - Loon. Просто някой хора като се видят с пари почват да си мислят, че и физичните закони не се отнасят за тях като финансовите.

Или печелиш или губиш. Но ако само стоиш и си казваш... бе за какво му е на света търсачка - и гоогле нямаше да го има. Помня това време. Всеки казваше - гупаци, глупава работа, никога няма да биете YAHOOO...е те вече имат търсачка и няма как да ги биете... та кои са сега yahooo? И СССР бяха в космоса, и НАСА... ма сега само Мъск и Китай са там. Така че, продължавай да люпиш семки и остави на предприемчивите опитите. Ще поживеем, ще видим.

Нямаше шанс да бият нито Яху, нито Алта Виста на НР за която не си и чувал. Когато се спука дот ком балона тия предприемчивите се опитаха да шитнат Гугъл на един много по-предприемчив за милионче, а когато той им отказа смъкнаха цената на 700 бона. Но копелето се оказа много стиснато и пак отказа. Тогава се появиха милионите на един потаен инвестиционен фонд на една ноторно известна разузнавателна агенция. Останалото, както казват, е история. Гугъл би Яху, Фейсбук би Майспейс, а Спейсекс би Локхийд и Боинг.

САЩ "усвояват" достатъчно от по света и у нас.

Човека не чака на евро програми за усвояване а действа и създава