САЩ пращат първата жена на Луната

Това ще се случи до 10 години в рамките на мисията Артемида

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Подготвили ли са вече снимачния екип?

Оня перко Нанайси отсега да почва да се дере!

А първият трансджендър кога? А първият гейй? Каква е тази дискриминация? Изостават от стандартите на управляващите извратенцци в САЩ.

За тестове щели първо да изпращат безгръбначно от непейските развъдници. Тестовии сороспияци, щот държали на всичко, особено на друсалкане и лепиларкане. За контрол основно щели да ползват бг лепило марката Кале щот имали изграден добър условен рефлекси.

Щели да пратят нанайсито, щото се сливал с лунния пейзаж по лицеви прилики

А Кога ше стъпи първият човек на луната

А Рогозин каза че ще изпратят в орбита Белка Стрела и Зелка. На тържеството ще се пие водка Рослосмос и ще се хапва сельодка Путин.

Както ужким стъпиха на луната ли? Само дето било студио и бутафорни хартиени макети, ама подробност

Докторът да ти предпише и нещо за мозъчно оросяване, почваш да забравяш, че протриваш тая плоча за милионен път. Я да се кротваш, за днес си се наврещял вече неколкократно над нормата.

При тия все се случва нещо сензационно в следващите 10 годин.....

Гледай само как се подмазват за 8ми март

Кога в следващите кога в изминалите 50-60 години, да, случват се неща. Не се случва нищо при вас в тролефермата, вегетирате до гроб и толкова.

Дори кучетата и маймуните успяха да изпреварят жените в покоряването космоса!!!! Жените са летели в космоса единствено заради бленуваното дайвърсити което така или иначе е една голяма простотия!

Сериозно ли би искал да ползват жени вмести кучета и маймуни за експерименти.

Сбъркали са и името. Тома биков е този астронавт

БГ армията е 80 процента жени. Който е загорял, да стане един от тях.

Те мъж не са пратили -директно жена-дрън- дрън

Лекарставата.

а ще върнат ли жената като я пратят - или ще трябва да чака още 50 години докато отидат да я приберат

Ти как мислиш, кажи на всички кажи. Светът очаква прозренията ти, закъде без тях. Отде ви изравят бе.

Предните снимки от Луната бяха заснети на Земята. Ако бяха кацнали, вече да имаше построенна база (официално).

када да чекаме посрещането?

ша пратят Дада и dp на луната вместо жена,те и двамата и без това са женчовци

ша пратят камила на луната

и трябва да се четкат жените,и на първи април ще се появи пак тая новина ама вече първоаприлска

Що да не пратят жена на Луната? Могат и ще пращат, мърляви ватници. Само за девет години стигнаха сами до МКС, който благордно се съгласиха да купят от руслямците, защо за още четрири да не стигнат и до Луната? И предният път беше така, от първия астронавт в орбита до първия на Луната само за седем години и пет месеца. Това да не са комунделите да чакат немските инженери да им направят космическата програма. Аз безрезервно им вярвам.

ти винаги вярваш,преди в светлото бъдеще,сега във лунните авантюри на наса,а колкото до немските инженери си спомни кои доброволно дезертираха в сащ след всв заради парите на холувуд,аман от опикани комунисти които сега са сороски пиклювци

Ах, тези благородници, дето ти позволяват да си носиш вазелина ... Стокхолмският синдром яко ви тресе!

Първата жена на Луната ... Да, ама е бяла и по усмивката и съдя, че е хетеросексуална ... Това е проблем! следва: Първата чернокожа жена на Луната? Първата чернокожа лесбийка на Луната? Първата чернокожа транссексуална лесбийка на Луната? Няма ли да излезе много скъпо? Защо не ги съчетаете в едно? ... Все ще се намери поне едно, ако не, ще си направите!

Комплекси заради Терешкова ли съзирам? След толкова време? След всичките високо платени феминизъм, джендъризам и лесбиянство на капитала, некаква си най- нормална жена от комунистическия СССР стана първа в космоса и не върви тя да е знаме на високоплатеното и пропагандно -лицемерно капиталистическо равноправие на половете.

Чакай сега В.Терешкова не само че е първата жена в космоса но до момента е ЕДИНСТВЕНАТА жена която сама е пилотирала полета. Ама както каза ти комплекси сър!

То руснаците има бойни пилоти жени още по времето на ВСВ. Даже цели полкове на ВВС само от жени. Най-прочул се е 588-и нощен бомбардировъчен полк, наречен от немците "нощни вещици".

Боли ли ви комунделчета, явно да! Американците са светлинни години в космическите технологии пред любимците ви ватници с техните летящи тенекета, последвани винаги от груз 200! Червена измет сте си и такива винаги ще си останете!

Много болка си изплакал тук брато! Напомняш ми на "Хиподил", "Гъзъ ме боли".....

steffan52

ще дебела черна трансжена

Да не я пратят както пратиха двамата и предшественици - до филмовото студио

Тъпак, така ли те инструктираха от рушняшкото посолство, ама е глупаво да се доверяваш на смръдлив ватник!

На Луната са кацали 12 човека, а не 2. Все пак, благодаря за експертното мнение.

Требва да пратат две, та да си ударат по една шпакла. Ще е също историческо, първата женска шпакловка на Луната.

Американците наистина държат на тия работи. Едуин Олдрин разправяше, че е първия изпикал се на Луната: "Вярно, че Нийл (Армстронг) стъпи пръв, но аз първи се изпиках там. Всички гледаха излъчването на живо , но само аз знаех какво се случва."

Че на света има жени, които ще ви скрият топките буквално, жалки троллски педераси недоклатени.

И това, драги читатели, беше Осмомартенското издание на "Лъжите на НАСА"... :)

Боли ни уйо за некъв прайдър нанайси разбираш ли...

От къде се завърна бе чалмосан от поклонение в Мека??? Или са спрели парното на психодиспансера и пациентите им изписани са временно по домовете!

Какво им е направила жената?

Забавно е да гледаш, тролетариата на амбразурата :D

След като първият човек отиде, време е и за първата жена на луната

Коога ще стане това, когато тази жена е на 75 или за по-рано е обещанието ?

Чакайте малко с тази новина - още не е първи Април !

Ще... Ще.... Хахахахахахахаха

а вий кога ще пратите Рогозин да началничества комитета по посрещането на американците?

В Hollywood studios...

Пратете я в кухнята. Повече полза ще има.

Кво изхока ходжата на село проми ли ти кухата бъклица със мааанета

Успех им! пп. има едно сериалче "For all mankind", разглеждат алтернативна история в която руснаците първи стъпват на луната. Има 1-2 епизода прахосани за джендърски простотии, които нямат някакъв пряк ефект на събитията, иначе е забавен поглед над един друг развой на историята.

Едно време първо пращаха животни... Ама сега явно природозащитниците не дават... С човек може. Та след 10 години.. С отлаганията 50... може и да стъпи човек на Луната...

Ако не беше толкова трагично щеше да е комично! факт!

някой касов хит ?

Хахаха - ЕДИН МЕСЕЦ нарочно не съм писал тука - обаче соросоидната дрисня продължава да пише от мое име. :) Всеки ден. Сещаш ли се колко струва животът ти към този момент, мършо? Или робите на евреите не се замисляте за тези неща, само изпълнявате волята на господаря? Иначе е много приятно, че хората те псуват редовно, защото познават и обичат истинския Нанайси. Защото с неграмотната си и плоска реч по никакъв начин не можеш да имитираш оригинала дори за едно изречение.

Що мълчите ве, лайна? Ако толкова НЕ ви харесва какво пиша, защо след като НЕ ПИСАХ ЦЯЛ МЕСЕЦ всеки ден сами се мъчите да си го пишете и да се правите, че съм тук? Какво по-голямо доказателство за това каква воняща измет сте в реалния живот?

Здравей, добре дошъл. Кога те освободиха от психодиспансера?

Психодиспансерът е тук при вас. Казах, че не съм писал - не че не съм чел отвреме-навреме. Съвсем сте се осрали вече.

сигурен ли си, че не мога да те имитирам? :) знам, че не се обръщаш към мене, ама внимавай все пак какво пишеш в интернет, щото Гугле помни за цял живот.

Ако може и да е чернокожа, че ще ви обвинят в расизъм и какво ли още не

Добре е ватниците да се примолят някак да се докоснат до това, все ще им е от полза, а не с рогите напред и задниците в л...а!

Брех...ще изпратят Ева на Луната!? Оправете си заглавието, малоумници...

Ще умра от смях. Че те още първия кравар не са прарили в Космоса, нито първата краварска ракета и сонда и роувър на Марс, че щели да пратят и краварка на Луната. Как ще стане това бе овце? В пустинята Мохаве, Холивуд и в Северна Канада ли?

Най-доброто в келявите ти писания е - "ще умра" - давай абсолютно задължително и заслужено за такива тъпаци като тебе!

Пишеш на соросоидната имитаторска мърша, нали?

Хахаха, чифутска мършо - ЕДИН МЕСЕЦ нарочно не съм писал тука - обаче соросоидната дрисня продължава да пише от мое име. :) Всеки ден. Сещаш ли се колко струва животът ти към този момент? Или робите на евреите не се замисляте за тези неща, само изпълнявате волята на господаря? Иначе е много приятно, че хората те псуват редовно, защото познават и обичат истинския Нанайси. Защото с неграмотната си и плоска реч по никакъв начин не можеш да имитираш оригинала дори за едно изречение.

Обичам хумора Ви за Луната