Коментари - САЩ загатна за наличието на секретен хиперзвуков самолет | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не могат да направят нормални хиперзвукови ракети, но щели да правят такъв самолет. А на картинките последният е съвсем различен, с един канал за въздух за двигатели, а не като не предните с 2. Най-практичният супер бърз самолет сигурно засега си е МиГ-31, където с предшественика му МиГ-25 на тест достигнали 3625км/ч някъде. За разлика от други изтребители, дето летят само на форсаж на над звукова скорост, на МиГ-31 можело да си лети над 3000км/ч през цялото време до свършване на горивото. Но руснаците имат този титан, който американците нямат и се чудят как да набавят. Първият им Стелт правен с титан купуван през прекупвачи от СССР.

да,да....руснаците имат явно някакъв специален,руски титан. А при свръхзвукова скорост руските двгиатели имат такъв чудовищен разход,че издухват горивото за нула време ( буквално за няколкостотин километра). Ту-160 е нещо подобно - уж свръхзвуков , ама всъщност дозвуков,по-бавен от пътническите авиолайнери. Преди няколко години една двойка като ходи до ЮАР демостративно,беше със суперкрейсерската скорост под 800 км/ч за да им стигне горивото да се дотътрят там. Иначе на хартия - много велики.Ето от ВИКИПЕДИЯ: Для МиГ-31 с четырьмя ракетами и двумя подвесными баками, пуском ракет на середине пути, сбросом подвесных баков после их выработки и выпущенной ПМК дозвуковая практическая дальность и продолжительность полёта составляют соответственно 3000 км и 3 часа 38 минут. Дозвуковая практическая дальность и продолжительность без подвесных баков и убранной ПМК составляет: без ракет: дальность — 2480 км, продолжительность — 2 часа 44 минуты; с четырьмя ракетами и пуском их на середине пути: дальность — 2400 км, продолжительность — 2 часа 35 минут; с четырьмя ракетами: дальность — 2240 км, продолжительность — 2 часа 26 минут.

Топ-гън ли ще е шъй шафьора?!?

Браво,Браво истина е видях го във X-MEN 11 има го и в AVENGERS 16. Сега вече става страшно!

мурзилки , като направите дори рисунка на такова нещо , елате да ми се обадите https://bg.wikipedia.org/wiki/X-15 апропо , к'во стана с оная ракета Буревесник дето щеше да се рее със ядрен двигател месеци във въздуха и ако поискат алкашите , "изненадващо" ще атакува САЩ откъм Южният Полюс :)))

Има такъв с къси криле Ф-104. Той се води най-лошият изтребител въобще. Дори самолети правени за камикадзета на японците (да се блъскат в кораби), ги броят по-добри. Наричан в Германия правещият вдовици. 30% някъде се сриват при инциденти. За Канада бе около 50%. Късите криле правят много трудно кацането и все едно се забива като ракета. Ако искаш хубав самолет виж Су-47 (не 57), кой с крилата напред може да каца на много кратко разстояние и е много маневрен. САЩ също са правели, но само тестов и не военен, и едвам с програми са го държали стабилен. Иначе има и от ВСВ немски с криле напред.

Изтребител Су-47 Описание Тип експериментален многоцелеви изтребител Производител Flag of Russia.svg ОКБ Сухой Произведени бройки 1 Първи полет 25 септември 1997 г. Използван от ВВС на Русия ВВС на Русия Състояние Проектът е закрит, но се използва за летяща лаборатория Колко да е един самолет успешен, при условие, че е произведен само един и проекта е закрит?

SR-71 ставаше само за разузнаване. Имаше край ЛА едно единствено летище годно за него, той излиташе и харчеше толкова гориво, че трябваше веднага да бъде презареден. Това изисква време и като изтребител би се появил на необходимото място, когато всичко щеше да е свършило.

след 3-4 години полет трябва веднага да го заредят

Много кофти русоробски материал се е навъдил тука ама колкото и да плюете дебили вашата любима кочина такива технологии никога не може да изкара

Дори Северна Корея има хиперзвукови ракети. САЩ още нищо нямат.

всяка балистична ракета е хиперзвукова , идиот !

с него ще гонят извънземния кораб - майка

Знам го, от комиксите :D

Иска им се на краварите

Ха ха ташак торба

Знаеме го тоя самолет. Нарича се количествени улеснения , разточителство , кредити ,инфлация и ограбване на целия свят , за да може каубоя да е добре!

Като пикаете газ от злоба руските слуги гледайте да не се подпалите ей.

Подлога!

А ние бъхтаме хохлите с хиперзвукови лопати.

Явно щом за 1 година не сте мръднали и дори Домбас не можете да овладеете ! а един град с размерите на Перник вече 1 година го празнуваме всяка седмица че е превзет и после пак и пак а то все не било точно истина хахаха не голям областен град а малък град градче

Бе тия селския бостан не могат превземат ти за Бахмут... Там ще ги бият украинците като мухи на мед

Те не останаха украинци

Освен хиперзвуков самолет имат и хиперзвукови балони и бидони ...

Както пикаете газ от злоба руските слуги гледайте да не се подпалите ей.

Тука съвсем ни взеха на мезе. Х37 вече е на 20 години и знаем, че 25 пъти скоростта на звука не е проблем .....да не е пилотиран ама.... Та да се сипват глупости колко сложно било и как нямало ....като има поне от 20 години......

28000 км/ч е скоростта на секретния x 37 според НАСА. Казват, че бил за научни цели и други глупости......

Само за да сме точни с данните. 5800 km/h е около 4.7 пъти скоростта на звука. Хипер звуковите скорости са от 5 до 10. Така че не е точно хипер звуков, но ще бъде много по-бърз от всеки друг свръх звуков.

Да могат точно да мятат зарове и да лъжат. НАСА зорлем трябваше да признае за х37. Да суборбитален апарат се води или нещо подобно. Ама при скорост 28000км/ч, колко минути ще му отнеме да порази произволна цел на земната повърхност? Хиперзвуковите ракети които са около 5 пъти по-бавни намаляват до свръхзвукова или по-бавна от звука скорост непосредствено преди попадение. С х37 е същото. Само дето май той е бомбардировач т.е. самия апарат си продължава. Просто пуска бавните ракети няколко секунди преди да поразят целта.....

X37 най важното е че може да маневрира в орбита и е по-скоро за сателитни нападения/защита. Но е доста логистика да се изстреля - ракета носител и т.н. Самолет който излита конвенционално и достига скорости близки до хиперзвукови би бил доста по-полезен...

Няма какво да загатват да си събират крушите и да си отиват на техния континент тия подпълвачи на войни не са добре дошли от къде на къде ще дрънчат оръжия по границите на русия нима русия е по техните граници един път тръгнаха към куба и тия ореха света обирайте си крушите и изчезвайте

Не се наврещя ей.

Абе тъпак!! Виж картата.

Създали са на dp двойното проникване със хиперзвуков артишок

Всички тук отдавна знаят, че задействам обсесивно-компулсивното ти разстройство до степен да влезеш във вродения си режим на поет изявяващ се по стените на обществените тоалетни, както демонстрираш по-долу. Но поне се опитай докато врещиш да запазиш разсъдък колкото да не ползваш подписи, за които очевидно няма кой да ти повярва, че са твои. Кенефната ти поезия я държа в ремисия вече доста години, току се изпуснеш като тук но никой не може да отрече ефикасността на лечението, на което те подлагам. И на това с подписите ще му намерим цяр, засега гледай да не се задавиш от пяната, че пак си се олигавил.

SR не е хиперзвуков самолет бе драги писачи !!

да чакаме нов научно фантастичен филм от холивуд наскоро със заглавие"ние сме велики"

Е ти какво искаш да казват филмите, на Холивуд? Че руснаците са велики ли? Не ставай смешен. Всяка държава се самоизтъква с филмите си.

сащ се изтъкнаха със филма коса,нали така батоното сороско отвърсие

> 2023-03-15 15:10:13 >и особено (нерегистриран) > >сащ се изтъкнаха със филма коса,нали така батоното сороско отвърсие Да, глупако. Милош формат трябсаше да избяга в щатите за да има шанс да го направи, не да иде да работи в Мосфильм. Толкова умствено изостанала пасмина сте това русодебилите човек трудно може да повярвяа, че ви има ей.

Пак ли са те изпуснали от гаровия кенеф мангите немандръсан,явно не си гкедал филма и посланието към любимите ти краварски загубенаци

То добре, ама с тези финанси, с тези кризи, с тази помощ за Украйна всички тези военни проекти ще потънат в "дългото чекмедже". За неопределен брой финансови години ...

'с тази помощ за Украйна' - възлизаща на цели 3 (ТРИ !!) процента от американския военен бюджет :)))

_stankow

Три процента за един бюджет са съществени. Обикновено толкова е разликата между бюджет със и без дефицит. И най-важното - даже да ги отпуснат тези 3%, едва ли ще ги увеличат. А Украйна с тези жалки 3% не може да победи. Защото руският военен бюджет не е като американския, но воюва на 200%, като за военно време.

Три процента от бюджета са значими; 3 % от военния бюджет, както ти е написал човекът - не толкова, както би могъл и сам да сметнеш.

Станков, това, което за твоята родина Русия е огромни пари, за САЩ са стотинки. За това и блядките правите такива глупави изказвания.

_stankow

Разработването на "хиперзвуков самолет" не е стотинки. Ох, не е ... И не е само то. Щатите имат да догонват по много, много показатели. Трилиони ще трябват, а къде са ? Усилване на ПРО срещу "Сармат" и "Авангард". За Буревестник-а трябва нова ПРО защита от юг, откъм Мексико. Минитмените са станали на дреб, всички са за смяна. Противоминна защита против "Посейдон"-ите, възстановяване на системата SOSUS, усилване на ПВО–то на целия флот против "Циркони"-ите. Новият танк Абрамс-X само на идеен прототип. И това само, за да се постигне някакъв паритет, за също такива нападателни оръжия и дума не става. Нужни са трилиони. И още по-лошо - десетилетия. Щото като победиха в Студената война и американците се отпуснаха и за 20 г. проспаха превъоръжаването на Русия ... И за капак - Китай и той се въоръжава, вече 3-ти самолетоносач строи. Не, не е съветски, собствена конструкция, с катапулта, не с трамплин. И т.н. Аха :)

САЩ и Локхийд имат хиперзвуков самолет от 50-60 години SR-71 с неговите 3530 км/ч. А по нов самолет се работят от години. Отделно имат опит със управлението на North American X-15 където самолета с ракетен двигател е управляван при скорост 7274 км/час А и явно не знаеш за Boeing X-51 Waverider, който успешно летя със 5300 км/ч с атмосферен scramjet двигател още през 2013 г. Сармат не успя да излети, а и е лесно унищожим със сегашната ПРО. Буревестник не съществува. Преди години при тестове загина целият инженерен отдел. оттогава е спрян. Посейдони също няма. Цирконите нямат атмосферен двигател и се ускоряват само в началото да хипезвукова скорост, която после постепенно намалява до 2-3000 км/ч. Докато САЩ вече извършиха тестове с хиперзвукова ракета, която реално се управлява при хиперзвуков полет и вече са поръчани 24 броя до края на годината. Паритет? Видяхме как 20 Наймарса разбиха тотално Руслямската армия. А Китай да си строи самолетоносачи. САЩ имат 7 готови и на дежурство при това значително по-големи от китайските. Смешник си Станков и такъв ще си останеш с тези малоумни руслямски опорки

_stankow

Дада >>>САЩ и Локхийд имат хиперзвуков самолет от 50-60 години Не е ли малко ... старичък ? :) >>> А по нов самолет се работят от години Тъй де. Много години. Десетилетия. Ако имаш финасиране през цялото това време, а не от криза в криза. >>> Отделно имат опит със управлението на North American X-15 където самолета с ракетен двигател Опит имат, а самолет ? >>> е управляван при скорост 7274 км/час След въздушен старт ... >>> А и явно не знаеш за Boeing X-51 Waverider, който успешно летя със 5300 км/ч с атмосферен scramjet двигател Знам. Експерименти много. А на въоръжение ? >>> още през 2013 г. Сармат не успя да излети Какво значение има какво е било преди 10 г. В момента е на въоръжение и се произвежда. >>>, а и е лесно унищожим със сегашната ПРО Къде е това ПРО на САЩ ? Две батареи THAAD ? >>>> Буревестник не съществува И децата така си правят - затварят си очите и лошите чудовища вече ги няма :) >>>. Преди години при тестове загина целият инженерен отдел Аха, с портиерите на 6-те института, дето го разработват. Събрали се всички на полигона да гледат и застанали точно зад соплото, за по-лесно :D >>> оттогава е спрян Направо мултик ! :) >>>. Посейдони също няма Има. И носители за тях има - АПЛ Белгород >>>Цирконите нямат атмосферен двигател и се ускоряват само в началото да хипезвукова скорост, която после постепенно намалява до 2-3000 км/ч Каква утеха е това ? При тези скорости SМ-3 прехваща ли ги ? А изстрелван от 1000 км, авиогрупата от Ф-18 може ли да достигне носителя му ? >>>>Докато САЩ вече извършиха тестове с хиперзвукова ракета Ами така е, докато Русия приема нещо на въоръжение, САЩ вече са извършили тестове, свикали са пресконференция, снимали са филм и затрупали сайтовете с благи намерения ... :D :D >>>която реално се управлява при хиперзвуков полет и вече са поръчани 24 броя до края на годината Поръчани за още тестове, не за армията. >>>Видяхме как 20 Наймарса разбиха тотално Руслямската армия Верно ? И как го постигат ? След като Хаймарс е нещо като Ураган, като му отстъпва по доста показатели. А на Торнадо-С отстъпва по всички показатели ? И даже да го превъзхожда 2 пъти, да видим все пак накъде са тръгнали: Какво има Русия: РСЗО 122 мм Град - 550 броя РСЗО 122 мм Торнадо-Г 180 броя РСЗО 220 мм Ураган - 200 броя РСЗО 300 мм Смерч - 126 броя 20 броя Хаймарс казвате ? :D >>>САЩ имат 7 готови и на дежурство при това значително по-големи от китайските. Да, и даже още 4 имат на ремонт. Ама за целия свят. А китайските са само за Южнокитайско море и близките околности. И не смятат да спрат на 3-я, а на 7-я, парите, за разлика от щатите ги имат. Изобщо - изпуснаха ги американците. Трябваше с тях да се разправят, а те тръгнаха първо с Русия ...

Абе Станчо бе !!! Бе ти къде беше последната година бе човек загуби се викам си сигур си в Русия да изстрелваш Сармати на поразия ! Или па Армати да смазваш да развиват хипервукови скорости ? Да не си яхнал някое СУ57 от ония с електронното заглушаване че се загуби съвсем ! Ама ей на циркони посеидони ти да не исиония дето води военнато колона от Русия в дълбокия тил на 100 километра до Бахмут Я кажи сега с коя хипер дупер анимация се стига от Киев до Бахмут за 1 година и то без нито един западен танк хахха да ти се пречка по Пътя ? Я кажи сега на неуките тука джендари колко подобра е Иранската ракета от Руската и дроновете как се мятат

А още по-добре кремълското джудже да спре да туши Украйна за да няма нужда да се възстановява.

Интересно, дизайна все повече заприличва на Руския дизайн, защо ли? ... Може би защото, Динамиката на Флуидите изисква такъв дизайн, а?

Руският дизайн? Я дай малко снимки на този руски самолет. Ама снимки, не нарисувани картинки. Щото нарисувани картинки на такъв самолет, има от средата на миналият век....

Те хиперзвукова ракета не могат да създадат, да не говорим за обитаем самолет. Някъде през 3023-та може би.

Тук не се говори за фашистка Русия, бляд. Говори се за САЩ.

" Производството на такъв демонстратор би струвало по-малко от 1 милиард долара " Шефа вече поръча 100 броя , а сметката ще връчим на Фондерлайн

Да, добре... Хем секретен, хем пък подават информация за него. Приказки за малки деца са това. Или възрастни идиоти

Лъжат американците, те един долар не могат да направят та камо ли саламльот

Като е толкова секретен защо "загатват" за него? Мълчете си бе.

най-много работа върши знанието и страха от него, повече отколкото самия самолет

По-скоро загатнаха за "хиперзвуков" крах на финансовата им система

Гиперзвук наш! Лъжат американците,те не могат да правят нищо защото нямат топор!

Дялат с крадени томахавки. Що си мислиш, че изтрепаха индианците?

А почему молчиш за жестоката война на казаците срещу народите на Сибирь???

Народите на Сибир са си живи и здрави, развиват се нормално , , имат си собствен език и писменост, собствени земи, някои са автоноимни обл;асти в РСФСР. Я кажи, как е с индианците в САЩ? Колко са останали ? Помнят ли собствения си език, имат ли писменост ? Имат ли собственост на земята, в която са живели дедите им ? Случайно да живеят в резервати ?

Индианците дали имали писменост? Точно толкова са имали, колкото са имали и чукчите. А сега попрочети Сталин що народи е изтрепал и изселил. И се замисли, какво лайно си....

Прост си беше _stankw и прост си остана!