Коментари - ”Тетрис” намалява желанието за храна и секс | IT.dir.bg
назад

”Тетрис” намалява желанието за храна и секс

Само три минути игра на "Тетрис" намаляват непреодолимото желанието за храна, алкохол и секс, установиха британски и австралийски учени.

Обратно в новината

Коментари - ”Тетрис” намалява желанието за храна и секс | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тетрисът трябва да се вгражда по рождение в главите на циганите и щат не щат да го джиткат цял живот...

Сега разбирам, що в Русия не щат да ядат и без прираст! А от друга страна това си е Съветска диверсия да разрушат Запада!

"Британските учени" enough said.

Имам непреодолимо желание да играя Тетрис. С какво да се лекувам? С храна, алкохол и секс? И в този ред ли?

с три те не съм го правил едновременно.

Тетрис цъкам от поне 10 години. 1.Хем ми се е..бе.. 2.На зърнена диета съм (каквото зърна и го хапвам) 3.Под 3 ракии не падам. Така че не знам как да вярвам на това "изследване"? Все пак това "британските учени" въобще не ми вдъхва доверие. Доста отдавна мозъците на острова са почти 100% внос.

И аз съм скептичен към влиянието на тетриса ... но твоята обосновка - оборване на статистика с частен случай, която се превърна за съжаление в ежедневие е пълна ГЛУПОСТ!

Аз съм скептиче към мнението на анонимен потребител на форум, сравнен с резултат от действителен научен експеримент. На дали някой е играл тетрис през последните 5 години. Цъкайте си mine sweaper :) Развива мозъка ;)

Глупости на търкалета. Такива игри ви изпичат мозъка и мисленето. Пък и при това са скучни.

Геймърите имат по-добре развити когнитивни способности, които могат да използват при работата си. Играенето на игри развива мозъка и увеличава способностите му. Игри се използват за лечение на мозъчни заболявания. В случая трябва да се прави разлика обаче с прекомерното игране на игри и липсата на сън. С всяко нещо, ако се прекалява следват негативни реакции. Който не играе игри е назад и изостава.

Животът е MMORPG, провикнал се още навремето Шекспир.