Коментари - Гривна показва кога сме правили секс за последно | IT.dir.bg
назад

Гривна показва кога сме правили секс за последно

Високотехнологична гривна в комбинация с приложение за смартфон показва на притежателя си кога е правил секс за последен път и дали е бил доволен от него.

Обратно в новината

Коментари - Гривна показва кога сме правили секс за последно | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Плавна стъпка към чипирането. От чипа ще се събира информация с кого си бил, какво си правил, как си го правил и защо си го правил. С тази гривна се експериментира върху самодоволни типове, които искат да се похвалят и са готови дори да си платят за това да споделят информацията за жизнения си цикъл. Facebook, 4square, twitter, vkontakt и т.н. задължително с геолокация ;-). А кога и с кого си правил секс е само "жълтата" част на нещата...

А снимчици праска ли в нета? От последното правене на секс, де :) Или пък да предава на живо :):):)

Тия сигурно са спечелили Ig Nobel

Най-накрая ще разбера жена ми фригидна ли е или не.

И аз се чудех ръкоблудството как го брои...

Това е дискриминация към последователите на Онан.

"Следващата стъпка е в бъдеще високотехнологичните гривни да бъдат произвеждани под формата на лепенки, които няма да бъдат нито махани, нито презареждани"няма такива батерии които да издържат винаги , така 4е не могат да не бъдат махани

ами за маструбирането познава ли..? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не се стряскайте. Проблемите ще почнат, когато пуснат гривна, която показва кога ще правим секс за последно.

А нее! Това вече е абсолютна свинщина.Писма ми от този технически прогрес. Досега беше полезен , но неусетно взе да се обръща срещу нас и да ни пречи все повече! Най-лошото е, че ние сами сме си виновни. Алчно и глупаво се прецакваме!

И ся кво - ако те заподозрят в изневяра само проверяват логовете и си дотам ?

Щеше да бъде супер, ако и името разпознава по гласа (пъшкането) и после рапортува за събитието на Facebook - че то телефона може да му свърши батерията, а важните неща трябва да се помнят завинаги в Интернет... Но шегата настрана - приложението е много сериозно памагало за развод, най-вероятно за това е създадено... не става дума за изневерите - ако удовлетворението на половинките не е на 6, то много ще си помислят сериозно за развод...

Изваждаш батерията и я рестартираш ;-)

чекиите лови ли ги?

Мдааам определено вървим към пълно зомбиране с тези "нови технологии"

Само не разбрах смартфона къде трябва да бъде за да почувства оргазма?

Където трябва включен на вибрации!

А бе на мене ми трябва една такава гривно,щото спорим със жената кога за последно сме правили секс.Тя казва,че било преди две години,пък аз съм сигурен че беше преди година и половина, по заговезни.Ма да имам таз гривна че да и натрия хубаво носа.

Е, тази гривна трябва да се забрани, защото ще хваща изневерите - и за двете страни. Само не разбрах, дали има връзка и с Facebook? Някои хора искат за всичко да се похвалят на Facebook...

Да не се окаже, че и двамата сте прави... :)

Дали отчита манифактурата, няма да издържи горката!?

Това е за склерози, дето им се случва секс много рядко и го забравят. :)))

Напротив ако се случва рядко би трябвало доста добре да го помниш къде, кога, как, колко :) КАто оня виц: Днеска, днеска, днескааааа :)

Невероятна глупост! Гривна да ти показва кога как си се чувствал, какво си изпитвал и колко си бил удовлетворен!

Мне, показва го на останалите (който плати или получи). Поредния пирон тип 1984.

Само моята жена да не научи за тези гривни,че ще ме накара да си сложа (с приложение към нейния телефон) -:(

Какъв е смисалът на тази гривна?

Това самоамериканците могат да кажат. Те са единствените в целия свят способни да измислят такава тъпотия и да я пробутват/продават на останалите. Прав беше Батето преди години - "тая държава (USA) съм я закрил"

В САЩ последните сериали, които съм гледал имаха при всеки нов кадър субтитри с поянения от типа - тази е сестра на еди кой си, този е наследник на еди кой си, онзи има червено ферари и т.н. Отначало ми беше смешно, но после разбрах че наистина са им необходими защото са се превърнали в пълни идиоти и ако не им го обяснявн с картинки и описателни текстове нямат шанс да зацепят. Тъй наречената средна класа е превърната в послушни зомбита.

то е за махмурлии... ако пияндето не си помни името на жената, поне телефонът му да помни бройката...