Само за ЕС: Скоро ще може да изключите AI алгоритъма на Facebook

Жителите на страните от Европейския съюз ще имат опцията да разглеждат нюзфийда си в хронологичен ред

Обратно в новината

Коментари - Само за ЕС: Скоро ще може да изключите AI алгоритъма на Facebook | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ФБ неползвам 15 Г а ако сега си направя профил искат снимана лична карта ..

Жителите на страните от Европейския съюз ще имат опцията да разглеждат нюзфийда си в хронологичен ред Алеле мале! Туш! Абе има ли още овце, които чакат наготово Мета да им представя новините от света?! Верно ли има такива нищожества?!

Има, има! Много са!

Жителите на страните от Европейския съюз ще имат опцията да разглеждат нюзфийда си в хронологичен ред -------------------------------------------------------- Тоест ще върнете функция, която беше налична преди 10 години?

Ако готвят нова пЛандемия, всички тия "улеснения" не са важни.

Cheeseus

Към момента това (показването на публикациите в хронологичен ред) се постига с помощта на приставката FBPurity, която предлага огромен брой настройки на това какво се показва и какво не във "Фейсбук". Но през цялото време е игра на котка и мишка: разработчиците на "Фейсбук" правят някаква промяна, която пак почва да показва реклами и други нежелани от потребителя публикации, разработчикът на приложението прави съответни промени, за да ги заобиколи. Успеваемостта му не е 100%, но връща до голяма степен контрола върху "Фейсбук" обратно в ръцете на потребителя. Положителна новина е, че по законов ред "Фейсбук" ще бъдат принудени да спрат толкова явно да се намесват в това какви публикации вижда потребителят.

Дреме ми! Нямам фейсбук! Чиста работа...

Бабичките ли? Ако още сте опианчени от тая система за следене сте за доктор. Няма майтап. Ако толкова имате нужда да дрискате в нета и да скролвате до тотално затъпяване ползвайте Тик-Ток. И без това мозъците ви не могат да се концентрират повече от 3-5 секунди.:)

Боли го шмайзера Зукърчо... достатъчно други алгоритми остават включени и следят потребителите

И какво от това???