Слънчевата система се е родила след сблъсък на галактики

Взаимодействията са причинили образуването на множество звезди

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Утре по това време точно ще гледаме шоу. ;) Не пропускайте, подготвил съм ви интересни неща. НАСА и Мъск ще се опитат да докажат, че не са 100% измамници - а, че могат поне елементарните неща, които отдавна правят другите космически нации...

А ти ще докажеш, че си елементарен трол, без никаква връзка с реалността!

Кои са "другите космически нации", които изстрелват астронавти, освен руснаците, разбира се? Макар че по бройка американците са първи. Така че не разбрах, какво трябва да доказват...

Слънчевата система се е родила след сблъсък на галактики А измамата "Аполо" се родила след като руснаците размазали САЩ в космическата надпревара, а виетнамските фермери размазали американците във Виетнам. И така горките невинни американци просто нямали избор - те трябвало да планират и осъществат тази колосална измама, за да метнат по върбите овцете по цял свят - и най-вече в дебела Америка.

Това ли са ти доказателствата за "измамата Аполо"? Че Слънчевата система се родила след сблъсък с друга галактика! Все повече затъваш в небивалиците!

Всъщност САЩ са размазали руслямците с програмата Аполо, въпреки че преди това СССР няколко пъти лъжат безочливо - за кучето Лайка, за Гагарин и др. През 1969 г. САЩ размазва обединените армии на Северен Виетнам, Китай и СССР. Чак след кацанията на Луната под вътрешен натиск САЩ се оттеглят от Виетнам през 1972 г. след сключване на мир. Разбира се Империята на злотот и подлогите и за пореден път лъжат и през 1973 г нападат отново Южен Виетнам и го превземат, а милони виетнамци се струпват пред американското посолство да търсят помощ от изтъпленията на червените банди, което естествено, вие червените гниди представяте като позорно бягство на САЩ от Виетнам. Та дори и тези исторически факти не са ти известни, което показва колко безнадеждно тъп си.

Уточнете се последно слънцето е на над 4 милиарда години или на 100 милиона, т.е. появило се е малко след динозаврите на земята? Вземете се образовайте преди да преписвате.

вникни малко в смисъла на написаното. Никъде не се казва, че СЛЪНЦЕТО е на 100 млн години. казва се, че ПОСЛЕДНИЯТ бум на раждане на зведи е бил преди 100 млн години. Не единственият.

Всъщност точно това са написали в последния абзац! "Преди около сто милиона години започва поредният бум на раждане на звезди в Млечния път, свързан с галактиката Sgr DEG .... , но е изиграла и ключова роля за раждането на Слънцето и на много други звезди."

Глупости на таркалета! Ето как е станало: "И Бог каза: Да има светила на небесния простор, за да разделят деня от нощта; нека служат за знаци и за показване времената, дните и годините; и да бъдат за светила на небесния простор, за да осветляват земята; и стана така. Бог създаде двете големи светила: по-голямото светило, за да владее деня, а по-малкото светило, за да владее нощта; създаде и звездите." Галактики, слънчеви системи, сблъсъци ... айде де! Нали бре, кратуни вярващи!

Каквото качеството на 'научните' статии в тоя сайт, такова и на коментиращите отдолу

те са присъствали на сблъсъка ли?!

Ехх тия учени беее. СИЧКУ ЗНААТ. А това най-много

Хубава теория/измислица/ По ми харесва теорията за горенето на слънцето от началото на 20 век - горят каменни въглища. И тази е толкова вярна.

Вярнуй йе. Се муй викям на мой синче Сгр ДЕГ да сий йиграй с галктийети и ги блийсна. Ету вий тук. Брайу на зеймните уючени.

и нас това ккаво ни интересува ?! станалото, станало ... не може да го върнеш !

Същества, които трудно стигнаха дори до своята луна, нямат шанс да познават и парченце от цялата вселена, ако изобщо цяла може да бъде дефиницията за общо в подобни резмери. Много сме малки и трудно ще разберем един ден истината за вселената. Особено ако продължаваме да де убиваме и делим като диви племена.

убиваме се и се делим като диви племена защото сме диви племена. можеш да си се самозалъгваш, че ти лично си нещо различно колкото си искаш, но и ти си човек точно колкото и някой канибал преди няколко стотин години убил и хапнал събратя си. единствено имаш късмета да живееш в по-мирно и осигурено общество. и въпреки това сме тук, а може би точно заради това сме тук. историята е доказала, че външната заплаха, конфликти и надпревари са най-силните катализатори на науката.

На никаква Луна не сме стигнали. Това са просто повелителите на Лъжата в действие: изродите завладели Америка. Иначе си съвсем прав.

Още ли се надяваш, някой да ти се върже на небивалиците? Като твърдиш нещо, поне го докажи!!!

Че трябва да се е случило нещо епохално, като например да се нае..ат Титани, за да се роди Слънчака!