Слънчевата система се е родила след сблъсък на галактики

Взаимодействията са причинили образуването на множество звезди

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че трябва да се е случило нещо епохално, като например да се нае..ат Титани, за да се роди Слънчака!

Същества, които трудно стигнаха дори до своята луна, нямат шанс да познават и парченце от цялата вселена, ако изобщо цяла може да бъде дефиницията за общо в подобни резмери. Много сме малки и трудно ще разберем един ден истината за вселената. Особено ако продължаваме да де убиваме и делим като диви племена.

и нас това ккаво ни интересува ?! станалото, станало ... не може да го върнеш !

Вярнуй йе. Се муй викям на мой синче Сгр ДЕГ да сий йиграй с галктийети и ги блийсна. Ету вий тук. Брайу на зеймните уючени.

Хубава теория/измислица/ По ми харесва теорията за горенето на слънцето от началото на 20 век - горят каменни въглища. И тази е толкова вярна.

Ехх тия учени беее. СИЧКУ ЗНААТ. А това най-много

те са присъствали на сблъсъка ли?!

Каквото качеството на 'научните' статии в тоя сайт, такова и на коментиращите отдолу

Глупости на таркалета! Ето как е станало: "И Бог каза: Да има светила на небесния простор, за да разделят деня от нощта; нека служат за знаци и за показване времената, дните и годините; и да бъдат за светила на небесния простор, за да осветляват земята; и стана така. Бог създаде двете големи светила: по-голямото светило, за да владее деня, а по-малкото светило, за да владее нощта; създаде и звездите." Галактики, слънчеви системи, сблъсъци ... айде де! Нали бре, кратуни вярващи!

убиваме се и се делим като диви племена защото сме диви племена. можеш да си се самозалъгваш, че ти лично си нещо различно колкото си искаш, но и ти си човек точно колкото и някой канибал преди няколко стотин години убил и хапнал събратя си. единствено имаш късмета да живееш в по-мирно и осигурено общество. и въпреки това сме тук, а може би точно заради това сме тук. историята е доказала, че външната заплаха, конфликти и надпревари са най-силните катализатори на науката.

Уточнете се последно слънцето е на над 4 милиарда години или на 100 милиона, т.е. появило се е малко след динозаврите на земята? Вземете се образовайте преди да преписвате.

вникни малко в смисъла на написаното. Никъде не се казва, че СЛЪНЦЕТО е на 100 млн години. казва се, че ПОСЛЕДНИЯТ бум на раждане на зведи е бил преди 100 млн години. Не единственият.

Всъщност точно това са написали в последния абзац! "Преди около сто милиона години започва поредният бум на раждане на звезди в Млечния път, свързан с галактиката Sgr DEG .... , но е изиграла и ключова роля за раждането на Слънцето и на много други звезди."

Слънчевата система се е родила след сблъсък на галактики А измамата "Аполо" се родила след като руснаците размазали САЩ в космическата надпревара, а виетнамските фермери размазали американците във Виетнам. И така горките невинни американци просто нямали избор - те трябвало да планират и осъществат тази колосална измама, за да метнат по върбите овцете по цял свят - и най-вече в дебела Америка.

Утре по това време точно ще гледаме шоу. ;) Не пропускайте, подготвил съм ви интересни неща. НАСА и Мъск ще се опитат да докажат, че не са 100% измамници - а, че могат поне елементарните неща, които отдавна правят другите космически нации...

На никаква Луна не сме стигнали. Това са просто повелителите на Лъжата в действие: изродите завладели Америка. Иначе си съвсем прав.

Още ли се надяваш, някой да ти се върже на небивалиците? Като твърдиш нещо, поне го докажи!!!

Това ли са ти доказателствата за "измамата Аполо"? Че Слънчевата система се родила след сблъсък с друга галактика! Все повече затъваш в небивалиците!

А ти ще докажеш, че си елементарен трол, без никаква връзка с реалността!

Кои са "другите космически нации", които изстрелват астронавти, освен руснаците, разбира се? Макар че по бройка американците са първи. Така че не разбрах, какво трябва да доказват...

Всъщност САЩ са размазали руслямците с програмата Аполо, въпреки че преди това СССР няколко пъти лъжат безочливо - за кучето Лайка, за Гагарин и др. През 1969 г. САЩ размазва обединените армии на Северен Виетнам, Китай и СССР. Чак след кацанията на Луната под вътрешен натиск САЩ се оттеглят от Виетнам през 1972 г. след сключване на мир. Разбира се Империята на злотот и подлогите и за пореден път лъжат и през 1973 г нападат отново Южен Виетнам и го превземат, а милони виетнамци се струпват пред американското посолство да търсят помощ от изтъпленията на червените банди, което естествено, вие червените гниди представяте като позорно бягство на САЩ от Виетнам. Та дори и тези исторически факти не са ти известни, което показва колко безнадеждно тъп си.