Случаят със социалната мрежа Parler и бъдещето на свободата на словото онлайн

Или как цензурирането прерасна в изтриването на сайт с милиони потребители

Обратно в новината

Коментари - Случаят със социалната мрежа Parler и бъдещето на свободата на словото онлайн | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много скоро думата СВОБОДА НА... и СВОБОДЕН ще бъдат спомен!

Ползвайте Telegram! Twitter засега е на минус 11% докъде ли ще падне? Това си беше самоубийство! След 2 часа Тръмп с официално изявление по тв!

Дрън-дрън! Много празни приказаки ще се изприказват, но ще бъде въведена много жестока ЦЕНЗУРА в Цялата Мрежа. Много, много по-жестока от тази при 'Кървавия' Социализъм! Опичайте си акъла деца, не ви чака нищо добро ...

Още ли има идиоти да ползват тия идиотски тъпни наречени TWITTER & FACEBOOK?!

'През следващите 10-14 дни ще научите шокираща информация' А досега какво пречеше да я научим?? От същата дебилна серия като 'Ей сега ще пресдтавим доказателства за огромни изборни измами'

Аз без Туитър нямаше да стана президент.

Тая измислица дето си постнал не е актуална отдавна :)

Sm3hurk0

Като гледам как се развива Американската Зима ( подобно на цветните пролетни революции), може в скоро време и Тръмп, да отиде да се скрие под крилото на Путин !

Сети се. Да внимава какво дрънка че Пенс много му е набрал.

педофили, сенилни, слабоумни, измамници и всевъзможни психопати... това е истината за настоящата, представителна власт в глобален мащаб. без цензура, това е невъзможно. истината и хората способни на мисъл и човечност, са най-опасни за статуквото на изродите. цензурата ще спечели още време на изчадията но все пак, са обречени.

"Социлната мрежа" Парлър е развъдник на конспиративни теории, fakenews и всякакви "радикални" идеи от типа white supremacy и прочее. Това не е тайна. Крайно време беше да и теглят чертата.

Свобода имаше миналия век. Технокрацията идва на власт. Само че не знам как ще си платя магистралната проститутка с биткойни?

Туитър вече си възвърна половината от спада. Няма да пострадат грам. Пък Тръмп да си говори каквото иска, 8 дена му останаха. Да се маха тоя циркаджия.

уплаших се

всъщност е добре. Ама ти не знаеш даже какво значи това :)

И това дойде от Меркел - при среща с Зукърбърг го попита дали не може да цензурират . МЕРКЕЛ такова мамата не само на Германия и Европа...

white supremacy - какво е туй нещо? Не Разбирам? я обясни?

Еми на Запад сайтовете на терористите ги трият и забраняват! Сайта спокойно могат да го преместя в демократичная раСССССия! Там нема запрещения! БУХАХАХАХАХАХАХА

Случаят ще стане редовна практика, а бъдеще на свободата на словото - няма.

Майоре , четеш ли за какво иде реч!? Аз дето мразя Путин и олигархията му не мога да подкрепям такава цензура като на либерастите и соросоидите.

Свиквай, че не ти е разрешено да пллзваш направеното от хора с несравнимо повече акъл от тебе за да сереш насред улицата. Научи достатъчно и прокарай своите идеи ако можеш. Инак - научи се да си траеш като не знаеш.

В Германия нацистките изяви са забранени със закон, криминална отговорност се носи за такива неща. Вресливите маймуняци с татуировки какво очакват, че цивилизованият свят ще ги дюндюрка свободно да рушат всичко направено от тия дето реално правят нещо ли. https://www.youtube.com/watch?v=x_P-0I6sAck

Преводът е "татуирани маймуняци терзаещи се и те да са нещо знаейки, че са нищо". Друг превод е "white trash".

Не те мързя да си нащракаш всичките тия плюсове ей. Отде ви изравят бе.

Ще станат месеци откак му препоръчвам в коментарите си да бяга ама сякаш закъсня.

Като гледам как започва "демокрацията" на Байдън, как ли ще завърши. Ще монтират ли гилотини?

Това след '2 часа' кога е? :))))

Необразовани, мързеливи некадърници на които им пречи...ъъ, световна конспирация.

ти значи си от меката/гъвкава линия Савушкински ифо- фронтоваци - дето се преструват на 'обективни' и 'безпристрастни'. Като напр. Владимир Познер

Хубав коментар, дано е собствен, а не преведен от някой руски сайт. Общо взето нещата са така: да спориш дали Бог или Еволюцията са създали човека е свобода на словото, да кажеш че бялата раса превъзхожда другите е свобода на словото, да кажеш "циганите/негрите на сапун" е прекалено и трябва да се цензурира, защото ще си докараме война.

Гогов е задник. Да се говори за фашизъм и клане било цензура. Задник недорасъл.

Според информация от бившия агент на ФБР Хал Търнър, Parler вече заведе съдебен иск и съди Amazon за нарушаване на антитръстовото законодателство, нарушаване на договора и незаконна намеса в бизнеса.. Не се споменава тук, но вече навсякъде се привежда изображение от Parler поста на Президента Тръмп, който в събота 6 часа сутринта обяви извънредно положение: https://i1.wp.com/www.starshipearththebigpicture.com/wp-content/uploads/2021/01/Trump-parler-insurrection-act.jpg Тръмп е подписал вече Акт за извънредното положение и армията вече патрулира във Вашингтон ДС и големите градове. Законът за извънредното положение (The Insurrection Act) от 1807 г. е федерален закон на Съединените щати, който дава право на президента на Съединените щати да разполага американски военни и федерализирани войски на Националната гвардия в рамките на Съединените щати при определени обстоятелства, като например за потискане на гражданското безредие, въстания или бунтове. Също така навсякъде се привежда и изображение от Parler поста на адвоката на Доналд Тръмп Лин Ууд, койтопубликува следната публикация в Parler: „През следващите 10-14 дни ще научите шокираща информация за много от нашите държавни служители и елит. Трафикът на деца за сексуална експлоатация и педофилия е световна пандемия. Публикуваните материали ще касаят Джо Байдън, Барак Обама, върховният съдия Джон Робъртс, Хилари Клинтън, Нанси Пелоси, Майк Пенс, Джефри Епщайн, Бил Гейтс и хиляди други. Виждал съм доказателства. Това е убедително.

То навремето на Линдън Джонсън му трябаха военните спец части за да озапти "Черните пантери".

Кракена с измамите по изборите преди или след това ще го пуснат? :))

И що кървавия в кавички, пич? :))

Ааааа в сурат бука няма терористични акаунти....а да не говорим къде се хостват голяма част от терористичните сайтове....сигурно на сървъри в Афганистан (Кабул е известен като един най-големите data centre w света) и Сирия

т.е. не мога да кажа че Байдън е задн..ик така ли?

На борсата се гледа за месец напред....в края на януари ще са наполовина на това което са.....започна залеза на птичката......

Целта на платформи от типа на фейс и туитър е точно това - масов контрол и подслушване Фбр сама си ги направи и сложи разни световно неизвестни собственици като зукерчето Така че нищо странно, работят си според очакванията

Ти си задник, то се говори и без трибуни и това никога няма да изчезне със закриване на акунти и блокиране а ефекта е точно обратния и повече хора започват да обръщат внимание и се питат защо.

Я провери пак, какво четеш и какво постваш! Изображението е от някакъв фейк сайт (ако въобще име такъв) на име ParleY. Баннатият микроблог на Тръмп е в ParleR.

Власт, която цензурира се чувства слаба и безпомощна. Защото знае че не издържа на критики. Забраната е като капака на тенджера под налягане. Помня комунизма, тогава също имаше политкоректност и се говореше на неразбираем език. Това предизвикваше постоянно ярост у нас, презираните от властта. Така неутрални иначе хора станаха антикомунисти. Всъщност либералите ни правят сякаш нарочно хомофоби и расисти и може би това е скритата им цел-разделяй и владей. Подлостта обаче е винаги губеща и в исторически план е безперспективна. Кризата на Запада има явни и видими измерения, освен дълбоки и по-трудно видими. Цензурата е видим провал на цензорите.

Вервай си. Няма лошо. Но не забравяй за хапчетата

И защо ползвате тия прокажени "медии" като FB и Twitter?! Истината е в Р2Р мрежи, които нямат "сървър", който да бъде "изключен". Хората все още са недобре осведомени в това отношение, но ще им дойде акълът какво да ползват и какво - не.

Викаш цензура на детска порнография е видим провал на цензорите? Добрееееее.

Щото Р2Р мрежитее не са за масово призоваване към беззаконие

Само така си мислиш, но реалността е друга!

Т.е. с Р2Р можеш да се обръщаш към милиони съмишленици? Това ли е другата реалност?

Симеоне, когато се казва нещо и се спори и/или доказва, не трябва да има цензура. Човека го разбира, а маймуната не. Тя не се учи като човек, а се дресира! И в края на всички "казвания" има дела и по тях ще ги познаеш какви са говорещите ... Когато първо обаче ти запушат устата, няма нужда да говориш изобщо! Всичко е ясно!

Забранени са със закон създаден от лакеите на тези боклуци, които още не са освободили Германия и след изборите за канцлер го утвърждават!