Коментари - Най-изгодните смартфони за Черния петък (снимки) | IT.dir.bg
назад

Най-изгодните смартфони за Черния петък (снимки)

Ако искате да си закупите нов смартфон, то Черният петък предлага доста изгодни варианти за това... но кои са най-изгодните?

Обратно в новината

Коментари - Най-изгодните смартфони за Черния петък (снимки) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Насрахте се с тези китайски пръчки!Казано е, че има Нокия и някои други телефони!

Сега като мина черния петък, може да сравните цените със сегашните. Аз гледах цените примерно на Huawei P10 във почти всички магазини беше със 100+ лв. отгоре (в петъка) на тези в момента.

Имам Хуй-вай Honor Х6 от 1 година... Страхотен е! А, двойната камера е super... Какъв Самсунг S6 и т.н..?

Ами то и затуй се казва "Черен Петък"! Който се набутал, той!!! На другия ден му е черно пред очите...

Що за глупости пишете. Половината предложени телефони нямат официален вносител в България, съответно и сервиз. Защо насочвате хората да се набутат с нещо, което няма кой да им поддържа? Освен това показвате явно непознаване на материята по втори показател. Така представения от Вас Huawei P9 Lite 2017 е апарат който има няколко имена. В България, като част от Европа се предлага под името Huawei Honor 8 Lite. Как да го намерят на българския пазар, като го търсят под друго име? Със същия успех можехте да напишете и Huawei Nova Lite. Три имена на един и същ модел за трите различни пазара - Европа, Азия, Америка. Търся Жоро, а не, аз съм Георги. А Гошо тук ли е? Не, аз съм Георги. Сещаш ли се?

Телефон или селфимейкър, за тези с прекалено его, пораснали недорасляци!? и за какви пари ...

Коментара за айфон 7+ трябва да е преди този на Хуавейчето р10. Ние знаем, че камерата на хуавей е по-добра, както и самия телефон. :)

Кви са тея цени ве? Онзи ден си взех SAMSUNG Galaxy S8 за 499 евро нормална, а не промоционална цена от Германия. Ето линка, ако някой не вярва: link Това е верига магазини за електроника. Най-голямата верига са в Германия заедно с Медия Маркт, които са една и съща фирма с 2 имена. Без черен петък цените в Германия специално на този телефон са с около 150 евро по-ниски от цените през черния петък в БГ. А нормалната цена колко е в Бг, че ми стана интересно?

Линка нещо не излезе. Явно са забранени в този форум. Та тогава напишете saturn точка de и пуснете в търсачката на сайта SAMSUNG Galaxy S8, за да се уверите колко струва без да е намалян.

Е какво очакваш, монополът на съветската агентурна мафия да допусне пазарни цени в БГ ли. Може ама след като ги изгоним, тогава и Сатурн може да отворят магазин тук (мечти...). Пак що годе се намира по нещо, платих 350 лв за един хуи-муй квото там е името P9, което ми се вижда разумна цена - де да видим кога и какво ще пратят тия от емаг, че старият ми взе да умира след 5 години употреба (предполагам на повечето това ще им се види много време бидейки всъщност смешно малко за нещо дето ми е струвало към 550 лева май беше).

Днес сравниха цените на черния петък и тези от Китай. Китай си е по изгодно даже и с мито и доставка.

Само UHANS OT Китай!!!!!

отпреди месец бяхме решили с жената да вземем грил. Харесахме един тефал като цените преди месец бяха: Техномаркет -119 Технополис - 119 Техмарт - 99 с таман се наканихме преди седмица да идем в Техмарт да си го земем и изненада - станал 119 лв. Рекохме чеки да дойде оня черен петък да видим ко ше стане днеска Техномаркет - 99 Технополис - 119 Техмарт - 107 (с намаление за черен петък)

Ами много си прост и такъв ще си останеш. Като пишеш цени, пишеш ли и това че някъде са били на промоция. В първата ти извадка е очевидно, че в техмарт е бил на промоция. Другите не са. Във втората ти извадка е бил в Техномаркет на промоция. Хората ти дават 10% отстъпка от реалната цена. В другите два не са. Тоест всичко е наред, ама бай Ганю като теб търси конспирация. Цената е тази, която ти си готов да платиш, не тази която магазина дава. Щото на магазина не му трябва ТЕФАЛ, трябват му пари.

Тоя черен петък, май не е точно черен, а кафяв... и понамирисва... доста! В eMAG - Galaxy S8, с "отстъпка до 50%" - 1250 лева. Онлайн (от друг магазин), без отстъпка - 1024 лева...

Кой ще ти продаде скъпа електроника с 50% отстъпка? Ти нормален ли си. Това да не са чорапи или бикини, дето струват 1 лев, а ги продават по 40, с намалението 20? Ако ти свалят 10-15 процента на скъпа електроника викай УРА.

Баси боклуците са това Huwaei. Аз такова дърво изядох

С кой модел имаше грижи... ?

Аз имам Хуйвей и не бих си купил повече друга марка. Много съм доволен! Чудя се дали следващия да е P10 ili 9 mate

черен петък в България няма ! Не се лъжете и невярвайте на диражийските рекламни драсканици ! Евтини смартфони в китайските сайтове ! Е ще почакате малко,но сигурно и качествено !

Черен петък в България има само по пътищата! Друг вид черен петък, за съжаление.

Аз си купих LG Q6 преди месец за 430 лева, сега на черния петък е 500 лева !

За малко да стана клиент.. избрах ГСМ в еМаг, метнах го в кошницата и реших да се огледам за още нещо, обаче когато дойде ред за плащане се оказа, че ГСМ-а в кошницата са го продали на някой друг.. евентуално.. малоумници..

Я кажи кой сайт по света позволява на някой льольо да им блокира наличните бройки на продукта с едно просто слагане в количка?

И аз съм като тебе прост, прост, ама не съм виновен. Гледам една кола от 3 месеца в автокъщата и точно да поискам ключовете да врътна едно кръгче и ... някой я купи. Гаден човек бе, ей. А тъкмо я бяха намалили. А беше мойта. ааа ще рева. Ще се оплача даже на Мама Манолова. Аз съм прост, ама ти си по-прост май?

Сложили задраскана по-висока цена и до нея старата и на това му викат намаление.Някъде пък махнали от цената 5-6 -10 лв и написали "до 50%".Сайтовете ,които редовно проверявах,нарочно и днес проверих и открих това,както всяка година.Кого залъгват....някой все още заблуден.

има неща които са на сметка но завишените цени са доста

Онлайн търговците са ни като другите търговци. То и по морето ако се вържеш на "промоцията" си е за твоя сметка.

В евроколонията не е черен петък, а Черен Петър... не компютри, а компоти, при това съвсем вкиснали...

в еМаг примерно в момента цените са със 250 нагоре..... черен петък ама с лек розав педалски цвят...

Явно не са 80%. За толкова години как пък не спряха да мятат пари от балконите, как не спряха да вярват на Емаг, който е само онлайн магазин и т.н. Докато сте прости ще ви стрижат. В онлайн магазина могат да го умножат по 2 и пак да напишат "промоция" никой закон не ги лови. Могат да ти позволят да поръчаш и да не ти доставят. НИКОЙ ЗАКОН НЕ ГИ ЛОВИ. Ама ще ви стрижат яко като сте прости и четете това, което искате да прочетете и чувате, това което искате да чуете. В сайта ще ви го напишат. - 110% и утре ще има желащи даже. Ганю далавераджия, Ганю не мисли.

aiide ofcii na pazaaar..qze si karam s nokia s fenero i AI to moe da me cune otzad!!

Черен Петък с отбив 6-10% не става, душки! Гаргата трябва да е рошава, не побългарена.

Не видях нищо изгодно

Баща ти не видял изгодни презервативи преди време. Затова си се пръкнал такъв. Нямаш вина, системата те храни, пои и ти си мрънкаш.