17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно ще правят археологически разкопки на вселената !!!

Няма нужда да се хабите. ВСЕЛЕНАТА Е ВЪЗНИКНАЛА СЛЕД ЦЕЗАРОВО РАЖДАНЕ. Повече обяснение по-късно Сметката ви струва----..........--------.........-------........

ЩЕ, ЩЕ, ЩЕ. А на Луната що не кацнаха? Не бях ли аз в съучастие с много известен криещ се журналист, който им разкри играта на Луната? Явно сега пак ще "изследват Вселената" с Холивуд от пустинята мохаве. Ами това могат краварите и това правят. Да си гледат кравите и овцете, а Космоса да оставят за можещите като Русия и Китай.

"Големия взрив" е просто теория. Една от многото. Изобщо, как ше се изследва историята на нещо, което нямаме представа какво е ?! Все едно мравуняка в Аржентина да започне да изследва историята на мравките в Япония.

А ти си просто един малоумник, един от много такива обичащи да дървенофилософстват...

Пари за нищо ...

Правителството на САЩ явно вече се чувства по-спокойно да се доверява на дружеството на Мъск за ключови проекти като този. Бе те още като не бяха толкова "спокойни" му наляха милиарди в кухата фирма, та сега като вече се чувстват "по-спокойни" си представям какво ще последва... Ало, шорорастите и вие обикновени мънки-найлоновци, през 2004г южноафриканския гешефтар се кълнеше че 2013г ще има еспешни полети до Луната. В следващите 2 години през 2005-2006 разправяше как през 2017г ще започне да се строи голяма станция на Луната... Днес няма и помен от неговите обещания. Днес въобще не говори за Луната,а за... Марс. Днес новата дата е 2024...

Да не се окаже, че Бог е Американец?

Куха глава хейтва “куха фирма“.

Невъзможно. ГОСПОД Е БЪЛГАРИН!

Пикльо, неудобно ви е някакси, влиза ви отзад без вазелин, когато се представят само факти.

Имат наливат и то срещу конкретни резултати, които очевадно се постигат. Роскомикс нищо нямат и нищо не наливат. Дори не стоят на световната технологична карта, там полюсите са два, САЩ и Китай.

А на тебе ти е удобно като ти влиза, с вазелин или без, няма значение.

Парадоксалонто в случая на безмозъчните орките като теб е, че наричат една организация с историческо значение относно Космоса за цялото човечество типично по краварски - комикс. Комиксите брульо са американско творение. И тяхната цел е да произведат така силно липсващите национални герои на отпадъка на Европа, нарекъл се "независими американски щати", прекръстене по-късно на "съединени"... Факт. краварите имат само комиксови герои днес.

Че обсесивно-компулсивното ти разстройство е неизлечимо отдавна знаем, че името на Мъск го отключва в тежка форма също вече доста време знаем. Ама да не би в хосписа за неизлечимо болни към клиниката на 4-и километър да си завъдил площадка за качване на товари в космоса та толкова му се зъбиш на тоя Мъск бе, да не си му конкурент, LOL. Отде ви изравят бе.

Лекарстовто.

Изгълтай цялото канче с лекарствата и внимавай пак да не го разсипеш, белким в микса вече ти дават и нещо против тремора.

От на майкатипутката.

ще търсят хрониките на Ридик.

нАКания боклук пак лъже и си измисля.

Добре си схванал наАКан боклуко. Роскомикс само си измисля какво щял да прави с комиксови похвати. А колкото до САЩ имат много повече герои от Руслямска държава. Отпадъка на Европа е Руслямска държава.

Роскомикс някога са имали някаква роля, но вече са си роскомикс. Всяко изказване на рогозин е достойно за най тъпия краварски комикс. Та като пишеш за национални помисли, кои са нашите и после и руските ....не не е рогозин.