SpaceX изстреля още 60 сателита за интернет

Очаква се бройката на спътниците да нарасне до 12 000

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кабела от космоса как ще дойде - искам да съм първа и да пробия дупките на фасадата , щото сетне да не стане като СУ и министъра да ме глоби !

Излитането в Космоса е невъзможно защото НА ГРАНИЦАТА на атмосферата и космоса теглото ви става отрицателно и ще се превърнете в анти-материя. Това са анимационни филмчета, както и филчетата на НАСА, Роскосмос и прочие измислени студия. Глупости невъзможни- крадат пари!!

На теб колко ти откраднаха? :))) Голям астро-физик си! Според кой физичен закон материята се превръща в антиматерия? Ако можеш да докажеш твърденията си, гарантирам ти Нобелова награда! ;)

е някой луд.

в орбита около Земята със скорост 12 км/сек по 250 кг , яко замърсяване на близкия космос ... след това всеки ще иска разрешение за да не го удари някой от тях "случайно" ... и на децата е ясно че не са горе заради Интернета , а да пазят от руски и китайски подобни

Мани, мани Мъск ще те чипира т космоса с 5G облъчване. Бегай при Жужи в бункера му.

Значи не е найлон изтрелял сателитите ами американската армия ползват само името на един смотаняк в който прикриват действията си а Руснаците да не спят такива щото сигорно и в тоалетните ги шпионират вече американците са най-отвъртителните на земята със тази психично болна политика която вътят в момента за това ще се саномонищожат.

Защо не си си довършил името? "King of... неграмотността"? "King of... conspiracy"?

King of Stupidity

Егаааааааси и дългото изречение, бе неграмотен путински трол такъв!

Бай Х.й балкански не оценява това постижение по достойнство, а се кефи, че Роскосмос не били направили същото...е по-лузърски манталитет от тоя надали има. :) Апропо Роскосмос поддържа половин космическа станция, барабар с кенефите. И що се отнася до пращане на хора в Космоса, има поне още 10 години преднина откъм животоподдържащи системи и автоматика.

ISS се стопанисва от NASA (United States), Роскосмос (Русия), JAXA (Japan), ESA (Europe), и CSA (Canada). Отношенията им са регулирани от International Space Station legal framework от 28.01.1998г. Собствеността над отделни модули е на този, който си ги докара. Например роботизираната ръка е канадска.

не. на този който ги е платил. Дори първия модул който е Руски е платен и собственост на САЩ. А на 3тия им модул е изрисувано логото на Пица Хът. Но това друг въпрос. Какво ли не прави руснака/рускинята за долари. Руснаците имат 4 реални модула. САЩ имат 36, Канада май 3 барабар с ръката. Останалите 14 са ЕС и Япония.

Споко. ще чипират само русофилите ...

За да опровергаеш избиването на хората с радарните антени на военните мобилни оператори, трябва шефовете на А1, който е най - силния облъчвател в България в момента според измерванията на Electro smart приложението да заживеят срещу една тяхна радарна тристранна система да поставят измервател до тях у на живо да демонстрират как живеят, спят и опазват здравето си при честоти над 1,8 Gh , насочени директор срещу тях и децата им... Дотогава , те са убийци за мен, които източват парите на избиваните бавно и мъчително жертви от тях....съветвам ви от настройките на телефоните си включете ги на 3 G, скоростта на връзката е същата, даже по- добра от 4+G същата, но ползите за здравето ви и на децата ви около вас ще голяма

Кой са независими? От къде пари за изследванията (това го пиша за да схванеш колко си тъп), а? На тези псевдоучени им се плаща да промиват мозъците на по-тъпите амеби крещящи в Интернет против Интернет.

Не мога да повярвам, че и ти веднъж уцели да кажеш нещо смислено и вярно.

Ще ти задам въпроса на Дада по друг начин, защото очевидно не си го схванал! Как разбираш кои изследвания са независими и на кои да вярваш? Някой ги е спонсорирал твоите "независими изследвания" и това ги прави зависими от този спонсор. Значи ти вярваш на това, което той казва, а не на официалните данни, дадени от стотици учени. Ами ако той има интерес да няма 5G и публикува невярни данни? Кое те кара да вярваш ТОЧНО на него?

Бе тъпунгер....мислете кво говорите

Ей тъпунгер, как съществуваш въобще в ежедневието си, като си толкова алогичен

От много време се опитвам да те накарам да мислиш, преди да пишеш, а ти мен наричаш "алогичен"! Кой има интерес ли? Не познавам такъв човек, но света е пълен с откачалки, някои от тях имат и пари... Като отзи плоскоземец, дето си конструира ракета, за да снима "плоската Земя" отвисоко, а вместо това се претрепа със самоделката си. Та не знам кой има интерес, може би някой като теб, дето сам си е повярвал на измислиците...

Честотите на 3G и 4G са на практика едни и същи. Изобщо нямаш представа какво пишеш.

И ти ли го забеляза? :))) Човекът е чел нещо в нета, не го е разбрал, ама му е прозвучало умно и за да изглежда и той умен го копира и пейства където може... :)

Мен пък грам не ме е страх от Мъск и НАСА! Нека ме облъчват колкото си щат - нищо не могат да ми направят. Проблемът е, че лъжат като ромове в пенсия за хиляда други неща - и овците, които ги слушат, започват да буйстват и изпадат в колективни делириуми.

"Нека ме облъчват колкото си щат - нищо не могат да ми направят." Могат! Могат да те вразумят! ;)

ти си като вярващите в Бог. Когато ти докажат, че нещо не е от бог - то всичко останало е негово, щото не си го представяш да не е. След като ти докажат нещо друго - пак - ама останалото е негово дело, щото няма как да не е. такива като тебе ги знаем. Ти си НАБОЖЕН с твой измислен си бог.

Пореден гвоздей в ковчега на Рускомикс!

Значи нищо не пречи на една частна фирма с непрозрачно финансиране, направо съмнително, да мята хиляди сателити над чужди държави и територии. А местните интернет оператори плащат данъци и създават работни места. Защо му позвошяват на един олигарх да печели от цял свят без да плаща нищо в съответната държава? Това си е окупуране чуждо пространство.

според международните договорености държавите може да претендират за суверенитет на пространството с височина до 60 Км от земната повърхност... Повечето спътници се движат на височина няколко стотин километра.

Ай стига бе, космоса е земя македонска.

Че някакъв тъп частник обсеби без никакъв контакт нтрол отникъде освен от военните на Пентагона космоса и държи живота и здравето на хората в своите ненормални ръце и болен мозък за и желание за господство, контрол, власт, манипулация всички остана хора на земята

Добре де Роскосмос да пускат вече една ракета с 2 чувала сачми и болтове на 550 км орбита и да се приключва с тоя тъп проект... Не им стигат антените по блоковете ами и от космоса ще рушат природата! Това са дефазирани насочени microwave beamers! Знам че повечето сте прекалено тъпи да разберете, нотова е като да ти насочат радар към тиквата, а ти се радвай на Tik Toka - полу идиоти и пълни идиоти населяват Земята

Прочети малко по темата, преди да пишеш глупости.

Човек, колкото по-добре започва да живее, толкова повече му се струва, че живее зле.

А съсдаването на градове и пътища не руши ли природата? Човек от откриването на земеделието и животновъдството влияе негативно на природата. Аз също искам запазването ѝ, но без прогрес не може.

И за кво ти е тоя прогрес, бе фашист мръсен

А знаеш ли, че монитора ти излъчва също вредни лъчи? Сигурно вече ти е изпържил мозъка...

А Роскомикс нещо освен ЩЕ ЩЕ ЩЕ ?

Роскосмос ще прави ракети и кораби. Ще ги произвеждат в Германия. Което не се произведе в Германия ще се произвежда с германски машини. Да живее високотехнологична Русия :)

Не се радвате на постижението, а се радвате, че някой друг не е успял...истински балкански утайки с комплекси на малка нацийка :Д

Не знам като каква утайка се изживяваш ти, аз обаче просто цитирах по ранни новини в този същия сайт. Ако не ти изнасят оплачи се на руснаците...

Ти къв си бе селяндур? Да се радваме на бомби като азиатска утайка като тебе ли?

Той чака БГ да пусне нещо.

Ще ни пържат мозъците от космоса. Честито!

На теб няма какво да ти пържат, спокойно!

Ше ти разпорят гъза!

подходящи вълни са избрали , на некои им действа като напушване с трева ,на други ги кара да ревът , трети ги подтиква за скокове от високо , изобщо на всеки според лудостта

Точно те влияят на честотите на работа на мозъка, така е еволюирал човешкия мозък в синхрон с тези вълни на йоносферата...Бомбандирайки с ХААРП хиляди волтове електричество към заредените частици на йоносферата, ти променяш логично честота на трептенията на заредените частици там и съответно променяш и естествените резонанси вълни към хората на земята....така можеш с определи честоти да предизвикаш агресии, депресии....въобще да си правиш с физиката на хората каквото си иска...това е проста физика и невробиология, а бюджета за наука на Пентагона е милиарди долари на година...

с каква честотна лента работи ХААРП казваш?

Точно кутевите тролове, който печелят копейки чрез технологийте на такива като Мъск и ИТ специалистите сега врещят, че технологиите убивали света! Ако не са тия лоши технологии, какво ще работят тъпаци като вас, тролове! М! Овцете да пасете не можете даже!

засега имал 480 горе и от тях 64 дали фира. Обикалят си, но сигнал никакъв. Значи за 1 година ефективно е качил 416, което прави 3,47% от общия брой. Ако се запази тенденцията на 15% брак на качените горе и се увеличават с 50% всяка година броят на качваните спътници то ще са нужни ПОНЕ ОЩЕ 6 години! за да се качат достатъчен брой работещи спътници за изграждане на мрежата. Разбира се тя може да започне да оперира избирателно над определени части и по-рано, но не виждам бизнес-план при който оператора да започне да се самоиздържа от приходите по-рано от 5 години. Въпросът е кой ще "спонсорира" толкова дълго този проект без никаква възвращаемост? И ако го прави, то с каква цел? Явно това няма е печалби от инвестицията, а нещо съвсем друго. Какво ли е то? Накратко въпросът е кои първи ще започна да свалят хлебопекарните му. Китайците или руснаците? Или може би индийците? Поживём, увидим.

Лошото е, че няма да могат да ги "свалят", ами ще останат една камара боклуци, там Горе!

да затова крайната дата на проекта е 2027... или поне така пише в Интернет-а :) Хайде ти си експерт и ги разбираш тея неща, но обясни за другите, че другите "космически сили" не могат да се похвалят с кой знае какви успехи в надеждността на космическите апарати... Например програмата войджър е 50% успех.. Аполо са по-добре но не чак толкова. А частниците в последно време предпочитат евтините неща.

От къде са ти данните? Щото някой жестоко те е излъгал. 482 са. 2 тестови са изстреляни на 22 февруари 2018 г заедно с испанския сателит Paz В момента има 475 работещи спътника. Интернета ще почне да работи за клиенти при 840 налични сателита. Този месец са планирани оше 2 истрелвания с общо още 120 сателите. До края на годината вероятно ще се изстрелят още 12-14 мисии. Т.е. още 720 до 840 сателита. Та още през септември ще се предлага вече работещ интернет, а тъпака щял да чака 6 години... Една група от 60 сателита струва около 500 хиляди долара, а 6000 сателита струват ...цели 500 милиона долара. Всъщност изстрелването е доста по-скъпо. В случая използват първа степен за 5-ти път. Средната стойност на изстрелване е около 25-30 милиона. 100 изстрелвания са около 2,5 милиарда долара и обща цена на проекта от 3 милиарда долара при 6000 сателита. Възвръщаемостта, както вече написах, почва от тази година. При 1 милион абоната и цена от 10 долара годишните приходи ще са 120 милиона. при 10 милиона клиента - 1,2 милиарда приходи. Изплащането е за малко над 2 години. Дали няма да се самоиздържа, защото някакъв си тъпак не виждал бизнес план. Не че е търсил, а просто не виждал такъв !!!!?????

Само една думичка, не че я заслужаваш. IRIDIUM Съмнявам се да можеш да вникнеш в същността, но проследи как и какво са правили през годините. А откъм финансови оценки си бос и гол като циганче през лятото в Столипиново. 3млрд бакса за 7 години само разходи без цент приход колко струват само ангажирането им, знаеш ли? А колко струва риска на проекта? А кой и с какво го гарантира? А само това ли са въпросите? Започваш ли да схващаш колко си прост? Не? Очаквано.

Иридиум тъпако е проект от преди 30 години от времето преди GSM. Няма капацитет за масов интернет. Проекта няма проблем с инвестициите, защото всеки ще инвестира в проект изплащащ се за година. Досега рзходите са под милиард и са във възможностите на Спейс Х без проблем. Изплащането почва тази година. Няма никакво чакане 6-7 години.

След време нищо няма да може да излети в Космоса заради безкрайните боклуци, които човечеството разхвърля около Земята! Да си ги чисти лайното Мъск, дето щяло да ходи до Марс! Шъ отиде, ама в някой друг живот и в някоя друга Галактика!

Нали не си мислиш, че орбитата около земята е с размерите на задния ти двор, та да се задръсти от 11 000 сателита? Ще трябват няколко милиона, та да почнат да пречат...

Да, наясно съм! Но, както е тръгнало, скоро ще станат няколко милиона! Поздрави!

има достатъчно боклук горе. А с тези десетки хиляди сателити космоса ще стане невъзможен. Нито ще излизат нови, нито ще могат да се провеждат астрономически наблюдения. Задава се въпроса: защо се ограничава достъпа до космическото пространство и се зачерква астрономичта, която дава познания за космоса и вселената?

Мъск е пълен с "откачени" идеи.С другата си фирма ще се превърне в 50процента AI и пак ще направи това което е замислил за Марс- не му трябва друг живот

Това е лъжа! Наакания 47 пъти каза, че ракетите му гърмят една след друга! Аз на путинофилският трол ли да вярвам или на разни там сороски медии!

Да бе , на него ли да вярваш или на очите си?

Ковид-19 не е човешко творение...а на друг!По-долу се пише за прогрес,технологии и тем подобни,но за това се използват природни ресурси и майката Земя се копае,пали,взривява и замърсява,а тя е жив организъм.Когато реши да се отърси от "бълхите" налазили я,никой няма да се сеща тогава за Мъск и сателитите му.В денят когато спре нета,а това ще стане рано или късно,най-проспериращите професии,ще са земеделец и животновъд...разбрахте ли ай ти специалистите!

Така е! не ни трябва интернет, не ни трябват технологии! Пак ще живеем по 40 години средно, ще прави по 10 деца, от който 8 ще умират преди да навършат пълнолетие нещо като в кенефска раССия и Африка и ще мрем от всякакви болести! От де ви намира кутев беее! БОЖЕ! Сигурно има тест за тъпаци във формата за тролове!

Този трол АК-47 е провален емигрант в Канада! Затова е толкова озлобен! Прибрал се е на село в България и сега целия Запад му е виновен, че е некадърник!

Руските лайненца като видят приземяващите се обратно ракети и получават ортикария

в бъдеще ,пък и сега тези апарати могат изтрелят към цели на земята ,наведнъж 200 хиляди дрона със заряд.Радвай те се на прогреса

Само дето докато стигнат земята нищо няма да е останало от тях.... май наистина ви избират с конкурс за идиоти...

Само да сте тръгнали да просите дарения за лечението си от рак на вас и на децата ви, шибаняци прости.....за кви се мислите бе!? За Робокоп от метал!? прости парчета месо от белтък и мазнина ...ще изцвърчите като пръжки на тиган....

пии си хапчетата

Като гледам колко прости хора има тук, започвам да се замислям дали все пак не вреди на мозъка?! :)

Предизвиква рак на мястото в джоба ти, където е телефона и срещу радарната антената на покривите на блоковете, насочена често срещу 400 лв на месец от мобилния оператор към прозорците на имотите на съседните блокове, вреди и на слуховия нерв, предизвиква постоянно бучене нарича се в биофизиката " електтомагнитно чуване", пречи и на екетростатичните взаимодействия между хомоложните хромозоми и на правилното им разделяне по време на митозата, води до безплодие ( надникни в ин витро клиниките) и до рак при децата ви, тичащи около рутерите ви за Wi-Fi вкъщите....и до още много неща, но като нямаш акъл може да се каже, че не води до нищо, просто си умираш от лош късмет (простотия).....лошото е че простаците не вредите само на себе си, но на околните вече...Дори мобилните оператори вече ви предупреждават свенливо, ама с малки букви " използвайте слушалки" и не говорете повече от три минути.....но шибани дървени философи като бай Ганьо то , те винаги знаят че " не е така"

Може и от кемтрейлса да е или пък илюминатите да им го говорят...

Като ти ги пръскат военните самолети (наблюдавай ги като пръскат над главата ти на сайта Flight radar live 24, там ще видиш кой ти ги праща - сащ, Лондон, тел авив и Кайро)....и ти като ги дишаш, както ги дишахме през 2019 в София, телата ни се наситиха с тези метали и се превърнаха в ходещи антени....затова микровълновите чуване се превръща и в силно усещане за вибрации в тялото...отвори сайта The hum и чети милиони хора споделят как го чуват, всички по един и същи начин, и виж картата на най- засегнатите държави - ооо чудо всички натовски държави избиват населението си

Барок е стил в изкуството, но щом ти казваш, значи ни го впръскват... А защо "избиват" населението? Може би не им трябват данъкоплатци... За какво да събират данъци, от които им се плащат заплатите! По-добре да живеят скрити в бункерите си, вместо да се забавляват със семействата си на открито... Много обичам някой дето нещо видял или чул в мрежата и без да мисли да започне като папагал да повтаря, как ни избиват. Ама защо, не се знае!

И за това ввъв всички натовски държави средната продължителнос на живот е 10-15 години по-висока от колкото в любимата ти Педераша

Да. Интернетът и достъпът до всякакви съмнителни сайтове и източници на информация увреждат мозъка безвъзвратно

Под душата на оръжията им и въобще няма да обръщаме внимание за случващото се с телата ни, здравето ни, с живота ни...идиот

До облъчения трол, дето никога не си сложи един ник като хората! Започваш да обиждаш грубо, а така се държат тези, дето нямат доказателства и се чувстват безсилни срещу реалните аргументи. Или представи доказателства на твърденията ти, или слагай алуминиевата шапка и се скрий в мазето, далече от антени, телефони и монитори.

Много добри. Евала!

искаме те на МАрс! Да пукат от яд рубладжиите!

МА НЕДЕЙ ТАКА! МИ ТЕ РУСНАЦИТЕ ЩЕ УМРАТ ОТ ГЛАД! А И ЗА РУБЛАДЖИИТЕ НЯМА НИЩО ДА ОСТАНЕ!

Отрепките събрани от кол и въже пак пощуряха с малоумните си конспиративни теотии. 5G ли не щеш, Аполо не е, Мъск ли няма да им е трън в очите. Всичко прогресивно и напредничаво , за малоумниците и идиотите е свързано с някаква конспирация. Защото им лиспва сивото вещество, за да проумеят за какво изобщо става въпрос. Конспиративните теории са най-просто и примитивно обянснение на сложни явления за боклуци, неграмотници и тотални нещастници.

Не конспиратори, а изобличители ви изказват плановете на глас....няма какво да ги убеждава ме хората, те вече мадо страдат от последиците на микровълновите ви оръжия...Виж сигналите на хората от собствените им в запитвания от ефектите на увеличаването на гигахерците радарни честоти....ти си лайно просто, но тези коколо мъск са убиец, но страхливи убийци, страх ги е да кажат какво готвят на хората....според мен когато изстрелят и 60 000 милтифазови сателити някоя нощ няма да се събудят хора опечени е леглата си....помни ми думата

Успокой се бе, човек! Пяна ще ти излезе от устата... Ти наистина ли ги мислиш тези неща или сляпо вярваш на нещо написано в ютуб? Защото по реакциите ти съдя, че си подпалил турбото, а това е типично за хора, които са чели нещо, не го разбират, но се опитват да убедят и други в това. Дори и обясненията ти са нелогични, но ти не се усещаш и държиш на своето. Не знам 5G какво ще ти причини, но инфаркт със сигурност ще получиш от ярост!

Я стига сте ставали за посмешище. Пийте си сутришната урина, носете цял ден потник напоен с пикня и оставете нормалните хора на мира. Идиоти сте и такива ще си останете.

А Роскомикс не ги ли извежда по-евтино?! Или там още не са се научили да броят до 60, та не могат да изстрелят толкова сателити наведнъж с някоя безаналогова ракета?

И кво общо има Елон Мъск с 5G! Любимият ви китай е един от основните застъпници за 5G, но за тях нито думичка, а тролове жалки! Изумен съм какви ТЪПАНАРИ наема кутев да тролят из нета! От къде ви намират Бееее!

Вместо да се сърдят на Мъск, всяка сутрин да си надяват на главата през ноща опиканите гащи и по този начин нощната и сутрешната им пикня ще ги предпази от 5G и от сателитите на Мъск.

Мъск един убиец, който ще бъде убит за престъпление срещу човечеството....сто пъти ще го напиша , прочетете статията "Интересни факти за 5 G от Артур Фърстънбърг".....и прочетете че всички страдате не вирусни и бактериални и фекции с от радиологична болест на милиарди гигахерци 17 ММ пулсиращи радиочестоти със симптоми задух, съсиреци, инфаркти, индулти...никакъв вирус няма, те знаят какво правят с вас и защо според вас всички бил гейтовци си строят бункери под земята

Нека лекарите УНГ да кажат по колко хиляди души минават през кабинетите им с облаквсне за бучене в главата, т.мат микровълнови чуване...от топлинните ефекти на микровълновите радиочестоти върху меките тъкани на мозъка

Да, така е. Мъск се самооблъчва, облъчва и жена си и всичките си деца, защото иска на теб да ти е гадно!

А ти ще се опечеш като смръдливо месо в микровълнова печка....това че ти още не си усетил ефектите, не означава че много хора вече не страдат и агонизират , а и измряха почти всички извести от 2019 г откакто включиха 4+ G е България от март 2019....аз лично си настроих телефона на 3 G, приятно лекуване от рак на тебе

Не ги е включил, но много хора усещат ефекта вече!!! Разбира се, без него. Той е неуязвим! :))) А за болните хора, смяташ че няма как да е от боклуците, които ядем, мръсния въздух, който дишаме...

До "Той сега ги изстрелва, но когато е готов да ги включи ще е в бункера под земята" Ама ти и телефон ли имаш бе. Веднага да го закопаеш на 3 метра под земята и да излееш 1 метър бетон отгоре, че ще ти изпържи и последната мозъчна клетка, която ти е останала! Освен това дали си на 3 джи или не, все тая, антените пак те облъчват, което е ясно от глупостите, които дрънкаш.

Има едно място в карлуково където са блокирани всички излъчвания. Там живеят все такива умници.

Екскурзия до Чернобил, може тогава да стоплиш.

Нищо не са трили хората, просто са изчистили боклука

Единствено по-опасното от 5G-то е човешката тъпотия. Откъде се появи тази невероятна глупост с 5Gто? Но ти не се безпокой, в твоя случай има хапчета - ще ти помогнат

Чета и се кефя - загубеняците(или лузъри ако им харесва повече) постоянно плюят по всичко прогресивно от Запада. Така е некадърници и комплексари, колкото по-вече технологиите напредват толкова паплачта ще иде там където му е мястото - в Мордор при фюрера си Капутин.

В иди тогава пред радарните станции на летището загубеняк

Аз съм съвсем нормален, за разлика от теб. който си кръстоска между орк и амеба- взел си външия вид на орките и мозъка на амебата.

Така е - за това , стигаплямпал и отново се потапяй в ла.ната.

Гледал съм цените на сателитния интернет - скоростта хубаво, че ще е висока ама като те накарат да платиш 100 лв на месец за 10 гигабайта и малко хора и фирми ще го искат. На Мъск всичките му работи са такива - много приказки за няма нищо

Идеята на тези сателити е да имаш неограничен трафик и висока скорост на поносима цена! И кое на Мъск е много приказки за нищо! Направи ПайПал, направи Тесла, направи и СпейсХ! Три компании ЛИДЕРИ в сектора си! Бати празните приказки за нищо! Ей от де ви намира кутев бе! Сигурно от бюрото за безработни!

Избират ги нарочно такива безмозъчни и безхаберни отрепки. Няма нужда да мислят, а да изпълняват.

Да, в момента има сателитен интернет и е скъп. Точно това е целта на Мъск, да бъде по-достъпен (по-евтин от сегашния) и с обхват навсякъде, не тук-там.

За съжаление това ще е Старлинк 2, с лазерна връзка между сателитите.

А как действа сателитния интернет ?

А колко данък "космически боклук" плати? Щото в орбита е бъкано с какви ли не парчета от всевъзжможни спътници...

Ами дай си сметката да то преведат данъка. В рубли най-добре, нали?

Ами, какво да ти кажа, видимата слънчева светлина е вид електромагнитна вълна, без която не можем и която е с хиляди пъти по висок интензитет от радиовълните, които също са вид електромагнитни вълни...

Ще се опечеш като месо в микровълнова печка. Много хора вече не страдат и агонизират , а и приятно лекуване от рак. За домашно - запознаване с функциите на магнитното поле на земята.

Май целта е робите на комунистите в Русия , Китай , Сирия , Северна Корея, Венецуела , Куба и Иран, да имат достъп до свободната мрежа , и да не бъдат контролирани от лудите диктатори !

tonk11

Може и така да е. Интересното обаче е, че в Русия и Китай нета като скорост е в пъти по добър от щатите. В Китай е доста орязан от към достъп до съдържание ама и в щатите има доста забрани.

Айде без обобщения - зависи къде в Щатите, същото важи за РФ и Китай.

tonk11

Принципно си прав. Винаги има едно "зависи". Факт е обаче, че даже Сталоун като снима миналата година някакъв филм беше много впечатлен, че при нас и в гората на лов имаш мрежа и нет. Това което мога да кажа от личен опит е от 4-3 града в щатите, 3 града в Китай и 10-тина в Русия. Правим и още 1 уточнение - в Русия винаги съм бил на WiFi. В щатите реално беше най-зле.

А пияният рогозин си подскача на батута! роськосмос фалира! ппуткин скрит в бункер! Живота е прекрасен!

Я си пий редовно белината и не пропускай и инжекцията доместос,че нещо си зле...

Тия неща ги направиха еднократно в САЩ само от електората на Тръмпи! Разни местни путидиоти, нацита и подобни идиоти-реднеци! Докато в кенефска раССия това е ежедневие и бит!

Поредните цели за най-новите руски ракети. Тъкмо Русия ще има достатъчно цели да се упражнява по тях с най-новите си прозведени с лазерна технология ракети. Браво на тъпака Мъск...

Те руските ракети не могат цял град да уцелят - щели да целят сателит метър на метър !

Е да де, ама тоя с една ракета вади 60 сателита, а твоите господари за да ги свалят ще им трябват 60 ракети... Няма да им насмогне лазера да ги прави май...

Голяма тъпня. Тия кравари хептен се осраха вече...

Ето това е коментар на място!

да.

И сега разни диктатори как ще цензурират интернет?

Ще заглушават честотите.

Започва тоталното следене на всички хора по земята.

Ужас! Сега ще знаят кога пикая...

Че ти не си спирал, бе!

Чудех се кой ме наблюдава през дупката на ключалката... Перверзник!!!

Като им сложат по един чип...

И кога ще дойде този Евтин и бърз интернет?

Той и сега си е евтин и бърз, в сравнение с останалия свят! В България повече големи градове са с оптични мрежи, докато в Германия карат не версии на DSL модеми! Смисълът на сателитния интернет е в това да можеш да имаш добра връзка, ако ще и да се намираш на върха на планината или в Африка и в радиус от стотици километри да няма доставчик.

А как става това с интернета от стотици километри ?

Никой не е казал, че ще е евтин! За САЩ ще дойде скоро време - до края на годината трябва да има покритие. За останалите части на света - га дойде.

Иронични коментари не са за ДИР-а. Тук е много ниско-чело нивото. Ако бяха прочели статията в частта, че ще се печелят милиарди, щяха да си зададат въпроса: "От къде ще дойдат, та да е евтин?" Смях в залата.

1 млрд абонати по 1 долар са 1 милиард, за 12 месеца са 12 милиарда. Много нискочело ти е нивото.

браво, .най после и вие се наредихте рамо до рамо с нас!

АК 47, Гласът на Северозапада, Az #Победа и прочие форумни идиоти не харсват това ...

Те дори до скоро крещяха как Мъск вече е фалирал,как нищо не може да направи но "прогресивната работническо селска партия" само това могат-да храчат с/у капитализЪмЪ и да ближат задните части на руския си господар

А в същото време пропускат, че БВП на лУбимото им раша е колкото оборота на закусвалнята Макдоналд :)))

Точно така, яжте боклуци от закусвалните и възхвалявайте космическия боклук, който ще ви донесе нови лъчения, нови болести и нов контрол. Добре че ви има.

Огъня е също много опасен, вероятно милиарди души е убил откакто е "опитомен". Но е дал тласък на цивилизацията ни. Електричеството е убило хиляди, но е променило живота ни към по-добро. Да продължавам ли списъка или схвана идеята?

Ако имащ бегла идея какво представляват електромагнитните вълни и как влияят на живата материя, ще си върнеш идеята обратно,откъдето си я извадил.

Що бе, схванат? Огъня и тока по добре ли влияят на живата материя?

И какво предствляват електромагнитните вълни? Аз знам, ама искам тебе да те чуя по въпроса.

и то само защото не е руско, иначе щяха да го хвалят по цял ден