Коментари - Специалисти: Технологията за улавяне на въглероден диоксид няма да ни спаси | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да бе... аре погледнете летището в Мюнхен Всичко му е на водород получен от пиролиза на вода и слънчева енергия. Вече 4 години не се ползва никакво друго гориво. За 2019 година над 30% от самолетното гориво дори е чрез улавяне на СО2 и соларна и енергия. До 2 години го правят напълно автономно. Ама има разни тъпаци които квичат в полза на ислямците и техните кладенци. Бря... готови са на всичко да сложат прът в колелото на развитието. Ба си скапаняците. По-скъпо било.... ДА... скъпо е. Ама яж лайна като са по-евтини.

Пак ще го кажа. Тук има хора обсебени от зелената енергия. Ти който си толкова зелен, защо не пробваш да захраниш собственото си жилище да го направиш автономно. Много е лесно. Купуваш ен брой панели, свъзваш ги един за друг, едно инверторче на huawei и си готов. А и някоя батерийка. И готово. Да ама като дръпнеш чертичката сметката не излизаааа. Пак ще го кажа... Зелената енергия е технология на бъдещето. Ще я ползват без проблеми нашите внуци но не и ние. Затова е зелена защото и трябва време.

Това зелените хем ги боли ,хем ги сърби. Първо не е доказано , че затоплянето , е свързано с човешката дейност - измервания се правят от стотина години , което е прекалено малък период време. Примерно въртенето на самата ос на земята е хиляди години.

Е Пунта Мара!

Земята върви към нов ледников период и трябва в бъдеще да се затопля, а не да се охлажда идиоти.

Ами нали като спреш да купуваш от арабите петрол и ще ти пратят войски да те завладяват, защото и те нещо трябва да ядат. Ползвайте ги малко тия глави !

Тая статия все едно е писана от Грета Тумберг. Само глупости и накрая лозунг - да спасим планетата !!

Арабите войски няма да ни пратят, защото мисля, че е далеч времето да се разделяме с петрола. Това земеделие, транспорт, химическа промишленост и пр. с какво ще работят..... на батерии... мхахахаха... пълен смях. Или на водород, също пълен смях. Да ще стане но кога и кое ще е новото гориво даже и фантазьорите от ЕК незнаят. Но искат и зелените пригласят и подскачат. Лошото е че обработват общественното мнение и хората им вярват, че с два панела на покрива и си си решил проблемите с тока. Да ама не.

Не знам от кое село си, ама и в момента голяма част от рейсовете и в София са на ток. Химическата промишленост ползва много малка част от петрола и метана, които се добиват, като и там суровини могат да дойдат от други източници. Новото гориво се знае и се върви в тази пососка. Разбира се че няма да стане за дни, но неизбежно ще стане. Тъпаците явно не си давате сметка, че въглеводородите са ограничен ресурс и рано или късно ще свършат.

Викаш освобождава се температурно място за една малка атомна войничка;)

как ще спреш МЕТАНА от торфищата на Сибир? Знаеш ли как е днес в руската тундра? Драсниш клечка и снега гори....от метановите газове излизащи от торфищата.

Ти явно си или марсианец или много тъп. Европа и сега купува газ и нефт и пак арабите я завладяват. Няма връзка, тъпи ми Смехурко. Арабинът явно не го виждаш, защото ти е отзад, съвсем наблизо или по-точно да кажа съвсем ти навлиза мухаха

А уйо от къде идва тоя ток за ел.автомобилите...а правилно като се гори газ или въглища...а химическата промишленост се нуждае от петрол..всичко около теб е петрол...

Не Тумберг..а Дъмберг