17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Арабите войски няма да ни пратят, защото мисля, че е далеч времето да се разделяме с петрола. Това земеделие, транспорт, химическа промишленост и пр. с какво ще работят..... на батерии... мхахахаха... пълен смях. Или на водород, също пълен смях. Да ще стане но кога и кое ще е новото гориво даже и фантазьорите от ЕК незнаят. Но искат и зелените пригласят и подскачат. Лошото е че обработват общественното мнение и хората им вярват, че с два панела на покрива и си си решил проблемите с тока. Да ама не.

Не знам от кое село си, ама и в момента голяма част от рейсовете и в София са на ток. Химическата промишленост ползва много малка част от петрола и метана, които се добиват, като и там суровини могат да дойдат от други източници. Новото гориво се знае и се върви в тази пососка. Разбира се че няма да стане за дни, но неизбежно ще стане. Тъпаците явно не си давате сметка, че въглеводородите са ограничен ресурс и рано или късно ще свършат.

как ще спреш МЕТАНА от торфищата на Сибир? Знаеш ли как е днес в руската тундра? Драсниш клечка и снега гори....от метановите газове излизащи от торфищата.

А уйо от къде идва тоя ток за ел.автомобилите...а правилно като се гори газ или въглища...а химическата промишленост се нуждае от петрол..всичко около теб е петрол...

Тая статия все едно е писана от Грета Тумберг. Само глупости и накрая лозунг - да спасим планетата !!

Не Тумберг..а Дъмберг

Ами нали като спреш да купуваш от арабите петрол и ще ти пратят войски да те завладяват, защото и те нещо трябва да ядат. Ползвайте ги малко тия глави !

Ти явно си или марсианец или много тъп. Европа и сега купува газ и нефт и пак арабите я завладяват. Няма връзка, тъпи ми Смехурко. Арабинът явно не го виждаш, защото ти е отзад, съвсем наблизо или по-точно да кажа съвсем ти навлиза мухаха

Земята върви към нов ледников период и трябва в бъдеще да се затопля, а не да се охлажда идиоти.

Викаш освобождава се температурно място за една малка атомна войничка;)

Е Пунта Мара!

Това зелените хем ги боли ,хем ги сърби. Първо не е доказано , че затоплянето , е свързано с човешката дейност - измервания се правят от стотина години , което е прекалено малък период време. Примерно въртенето на самата ос на земята е хиляди години.

Пак ще го кажа. Тук има хора обсебени от зелената енергия. Ти който си толкова зелен, защо не пробваш да захраниш собственото си жилище да го направиш автономно. Много е лесно. Купуваш ен брой панели, свъзваш ги един за друг, едно инверторче на huawei и си готов. А и някоя батерийка. И готово. Да ама като дръпнеш чертичката сметката не излизаааа. Пак ще го кажа... Зелената енергия е технология на бъдещето. Ще я ползват без проблеми нашите внуци но не и ние. Затова е зелена защото и трябва време.

да бе... аре погледнете летището в Мюнхен Всичко му е на водород получен от пиролиза на вода и слънчева енергия. Вече 4 години не се ползва никакво друго гориво. За 2019 година над 30% от самолетното гориво дори е чрез улавяне на СО2 и соларна и енергия. До 2 години го правят напълно автономно. Ама има разни тъпаци които квичат в полза на ислямците и техните кладенци. Бря... готови са на всичко да сложат прът в колелото на развитието. Ба си скапаняците. По-скъпо било.... ДА... скъпо е. Ама яж лайна като са по-евтини.