"Туитър" е само заигравка. Истинската мощ на Илон Мъск е сред звездите

С мрежата от сателити, които извежда в ниска земна орбита, "СпейсЕкс" се превърна не просто във важна корпорация, а в ключов играч в геополитическите игри

Обратно в новината

Коментари - "Туитър" е само заигравка. Истинската мощ на Илон Мъск е сред звездите | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЯЯЯ, какъв елементарен напън за интересна реклама на ламарините на Мъск....

Бъди по-кротък със съседите си по болнична стая, и те ако се обявят за анти-идиоти току виж си осъмнал насинен.

В звездите няма далаверка, не може да манипулира акциите както прави с тесла. Ето сега с едно нагоре-надолу с акциите на борсата, туитър ше му излезе без пари

И седативите ли спряха да помагат бе. Видимо си се нагълтал, летаргичен си, но мисълта за Мъск пак не те оставя на мира и почваш да врещиш. Безпомощна медицина ей.

Налъмчо, СпейсХ не е на борсата, та да манипулира акциите и. Гледай си та, как ти цъфтят налъмите и стой тихичко.

Абе не разбрахте ли че тия милиарди не са хвърлени на вятъра. Цялата работа се върти около ботовете дет се представят за живи хора. Тях искаше Мъск въпреки, че уж те му пречели. Да пречат му ако са управлявани от чужди ръце

истинската мощ е на борсите .

Признавам си - прост съм и не мога да разбера Мъск. Хвърли 44 милиарда за тоя боклук Туитър, а се цинцъри за 30 милиона на месец за украинския интернет.

Ако беше имал смелостта някога да опиташ да живееш от собствен бизнес нямаше да ти е толкова трудно да го разбереш.

са незаменими, но почти навсякъде има евтини алтернативи .

В свят недоизчистен от руски орки и ислямски дивотии е незаменим навсякъде, няма как да предскажеш напълно къде ще ударят терористите. А на диваците не им стига акъл да могат да направят заглушители срещу тия стателити, така че тая мрежа тепърва има да играе важна роля в почистването на света от фашистки режими крепящи се на контролирани медии.

след като Медведев предупреди, че могат да приземят част от спътниците, Мъск проведе разговор с Путин !

Знаеш ли колко лесно тенекиите на Мъск в орбита могат да се приземят? И тогава няма да има за какво да мрънкаш, понеже ще се занимаваш само с развяване на знамето с "Добре дошли" на т.нар. от теб "орки".

> 2022-11-24 17:32:15 >факт (нерегистриран) > >след като Медведев предупреди, че могат да приземят част >от спътниците, Мъск проведе разговор с Путин ! Факт, LOL. Единственият факт тук е, че руските слуги нямате мозъка да съчините нещо повече от плиткоумна лъжа. Ако руснаците можеха да му свалят спътниците отдавна да са го направили. Свалянето на един спътник струва пъти повече отколкот на Мъск му струва да качи 20. ИНак И медведев и останалата фашизоидна сган в Кремъл ги врещят всякакви, това, виж, е факт.

Истинската му мощ е в държавните поръчки дето получава, и са си скрита помощ. Реалните му бизнес начинания са празни приказки и на загуба. Дори т.н. помощ за Украйна , уж безплатна, е платена от данъците на хората в САЩ, но никой няма каже, че да не стават скандали.

А бе още ли има будали дето вярват, че има нещо безплатно на този свят? Винаги и за всичко някой някъде плаща драги. Тези глупости от комунизма за безплатното можеш да ги забравиш. И там се плащаше ама плащаше народа... и за вилите по морето и за лимузините на елита и за екскурзиите в чужбина... безплатно беше за другарите ама не и за народа...

комунизма построи монго повече резиденции от колкото. царя дворци и то не повече а в пъти повече всеки град има поне една резиденция за тато и бкп елита . лично ловни стопанства за БКП елита Почивни станции по морето за всичко плащат крепостните за това в края на комунизма нямаше нищо в магазина за това и крашна не ни нападнаха орди западняци и демократи :) просто фалираха и от Моксва уволниха живков

Поредният кретен сипещ путлерастките тъпи опорки. Държавата е клиент, на Спейс Х и покрива около 25-30% от приходите. При колите приходите от държавни помощи са 1,2 милиарда при приходи от над 40 милиарда или едва 3%. И това са държавни стимули ЗА ВСЕКИ ЕДНИН производител на електромобили. Реалните бизнес начинания, тъпако, водят до 1,3 милиона произведени автомобили печалба от близо 15 милиарда (очаквани) за 2022 г. Това ли е загуба? Приходи за Спейс Х от над 2 милиарда и чиста печалба от няколкостотин милиона. Старлинк всеки месец носи 50 милиона долара от услуги и поне още толкова от продажби на оборудване, като напълно покрива в момента всичките си разходи, когато са качени едва половината от планираните за начало сателити. Ае у лево. Роскомикс обаче 99% зависи от държавни поръчки и дотации

Мъск докарва руските врякалници до истерия. Това значи само едно - добре е за човечеството, че го има.

Спрели правителството да налива пари в него и гледайте тогава. От великият предприемач няма да остане нищо!

Ми то с всички е така бе Ганьо. Спрат ли клиентите да плащат край с бизнеса. Роскосмос да не е по различно? Спряха частните поръчки и глътна вода. Живее на едни държавни дотации.

Еххх покажи един пръст на путинският пудел и веднага ще заджафка.... къде видя русофобия в поста ми пуделчо? Лъжа ли е че Роскосмос загуби частните поръчки? Лъжа ли е че е на държавни дотации? Джафкай пуделчо.

Освен "СпейсЕкс" (SpaceX) и "Старлинг" Мъск държи и 60% от пазара в Америка на ел. коли. Но за това пък всички демократи, борци за 100% данъци за богаташите и защитниците на зелените източници на енергия го ненавиждат. Просто защото е богат, въпреки че не може човек като него да прави всичко това и да е беден. Но колкото до "Старлинг" в Украйна услугата там е изключена от около месец два. По желание на властите в Киев. Нещо свързано с доста претенции. Пък и "Старлинг" не е особено добра услуга спрямо стандартните услуги на Интернет. Единственото голямо качество на услугата е сателитната връзка. Тъй че и преди "туитър" Мъск си има доста ядове и малки успехи в начинанията.

В дупето. Видимо това ти е капацитета. СТАРЛИНК в превод за теб идва от ЗВЕЗДА и ВРЪЗКА. Демек връзка със звездите, логично сателитен интернет. Лингове няма. Има линкове.:)

Абе къде е руския безаналогов "Старлинк", че като гледам как са с комуникацията на фронта, направо шъ пукна от смях!

Да викат високо, ега ги чуят

Си смешник дето си мисли, че "комуникира", а всъщност сере мозъчните си остатъци. Правилният въпрос е * Защо Старлинк спря рязко да работи в Украйна?". Отговорът на този въпрос е наличен за всеки средно-интелигентен индивид. За сорос шмиргели очевидно не е.

И как реши че е спрял, от лъжливите руски телевизии и телеграм канали или ти го нашепна вътрешен глас ?

"Разбира се, срещу такса от 25 цента на гигабайт желаещите ще могат да продължат да се радват на приоритетен достъп." В същото време родните мобилни оператори ми изпращат SMS с тарифи в роуминг в Швейцария, все едно, че съм на Марс! 1МБ е 15 лева! МЕГАБАЙТ! Т.е. един гигабайе 15,360 лева! Хората през сателит ти осигуряват цена, която е 30 хиляди пъти по-ниска!!!

Ае, стига вече, бе, досадници... Все пак, 2022-ра сме и много маски вече паднаха. Знаем ги тия "филантропи" отдавна що за стока са. Ето и малко синтезирано за тия аутистчета - https://youtu.be/oVj4kZF-Fgk

За година Мъск е загубил точно 100 милиарда. Скоро може да се спука балона за великият предприемач

Нема да се спука преди да се спука американският балон. Т.е. печатницата за пари. Дали и кога ще стане питайте Копейкин , евентуално Путин.

И как е загубил 100 милиарда, бе кретен? Тесла е на печалба от 10 милиарда до ноември и около 15 милиарда до края на годината. От тях държавните стимули са едва около 1,2 млрд. Туитър е с приходи от около 4 млрд Спейс Х е с преходи от над 2 млрд от които от НАСА под 500 милиона. Отделно от нарастване на акциите печели 1,7 милиарда напълно достатъчни за развитие на Старлинк - около 1 млрд и Старшип около 500 млн. Това че са паднали акции по никакъв начин не променя същността и работата на фирмите. Инак акциите на Тесла 2018 паднаха с повече от 50% от 420 на под 200 долара, ама това беше приклякане за скок. Сега е същото приклякане за скок. Загуба от стойност на акции не променя собствеността им И всичко това е съпроводено с непрекъснато разширяване на дейностите и на материалната собственост на фирмите.

Който плаща, той поръчва музиката! Е. Може и пряко да я поръча (лично той). А може и някой негов човек (от същата или друга маса).

А! ДУБРУТРУ...

Бах таз заигравка за 40 милиарда доларес у гъзарес!

Съветските хора много го подкрепяме Мъск, нещо? Мъск наш?

А пък соросоидните роби-тролове си обичаме Бил Гейтс и изповядваме неговата воля, каквото реши той, това правим!

Истинската мощ на Мъск е държавното финансиране на всичките му "бизнеси". Тва му е мощният двигател. Е и родителите, Питър Тийл и други неща, ма тва са подробности. Всичките ви успели идоли представляват клановете, които ни дерат и мачкат. Самата идея, че върховното постижение на индивида е да е милиардер е абсурдна. Ма трябва гоите да се кланят на някого, а религийте позагубиха властта си, та трябва да ги сменим с метавърс герои и матряла да изпада в опианение и поклонничество.

Държавата, тъпако, е клиент, като всеки друг частен клиент. Двигателя е инициативата и иновативността. Понякога държавата става най-големият клиент, но това е следствие на постиженията. Идеята че върховното постижение на индивида е да е милиардер е идея на руслямския свят. В нормалния свят това е следствие.

Да се запознаеш със значението на думата: Whataboutism or whataboutery (as in "what about…?") denotes in a pejorative sense a procedure in which a critical question or argument is not answered or discussed, but retorted with a critical counter-question which expresses a counter-accusation. From a logical and argumentative point of view it is considered a variant of the tu-quoque pattern (Latin 'you too', term for a counter-accusation), which is a subtype of the ad-hominem argument.[1][2][3][4]

Добре е ти да четеш какво пише, а не да опитваш да се правиш на интересен, само защото си прочел, че Whataboutism е прийом на путлераската малоумна сган да сравнява несравними неща. В случая няма въпрос, а малоумно заявление на путлераст идиот, на което отговарям точно с аргументи и съпоставим пример.

Държавни пари се харчат от много организации- сравни роскосмос и спейсекс- кой какво е постигнал, за колко време и с какви пари

Прочети за думичката, която описва модела ти на отговор.

Няма случило се зло в света, без участието на жидове?!

Ще му еба майката на тоя лайнян рептил.

Значи да построи космодрум в северо-запаДналия район. Там хората са много образовани,умни и работливи,което личи от развитието на региона им.

Стига сте го лигавили, стига сте му се мазнили.