17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко Мара втасала, астероиди ще лови! Един вирус ни попиля...дето се случва къде по често: Испанският Грип преди 100г, Черната Чума през средновокевието и безброй други. В сравнение, последният сериозен метеорит падна преди 65 милиона години!

peshoa

Ето как стоят нещатата с бюджетите на великата Америка: What is the NASA budget for 2020? $22.629 billion NASA's budget in fiscal year (FY) 2020 is $22.629 billion which represents 0.48% of all U.S. government spending. This is a 5.3% increase from the previous fiscal year. What is the military budget for 2020? For Fiscal Year 2020 (FY2020), the Department of Defense's budget authority is approximately $721.5 billion ($721,531,000,000). Approximately $712.6 billion is discretionary spending with approximately $8.9 billion in mandatory spending. Какво да коментираме тук? Човечеството просто трябва да изчезне...и ще изчезне...има пари за това....но не и за колонизиране на други светове,,,

Добре де, защо не пратят Брус Уилис? Изпитано е...

Този млад президент всеки момент ще умре от старост. Съмнявам се, че дори себе си не може да защити.

Да бе,Байдън ще ги лови с едно кепче .

Кеф Киро Кеф

Хахахах той човека не знае къде се намира, ще ни пази от опасни астероиди...

ова което искат от "Спящият джо" е малък проблем. Джо решава проблемите с един замах ; Трансгеният проблем в армията бе решен веднага. Той решава не само своите но ще реши и Световните в най-близко време защото действа със замах.Само Господ да го остави на тоя свят защото и горе имат нужда такива хора като него.

То от тези учени по-опасни астероиде нема.

Трябва да призоват Брус Уилис, само той може да спаси света! От астероиди, от марсианци, от всичко!

Чък Норис те гледа намръщено...

може би под "да защити Земята от опасни астероиди" са му намекнали, че е добре да носи памперс, а не да му пада през крачолите

редно е да се отделят средства за борба с таласъми и врачки

Тия учени ме разсмяха, то бай дЪ да не е Господ , че да защити земята от астероиди.Той едва ли може да съвърже обувките камо ли нещо друго...той е само кукла на конци.

този защо, никога нищо не казва за изнасилването на деца, търговията с деца за изнасилване, фирмите на приятелте му които предлагат деца за изнасилване... !?

при това напълно законно... така че какво да каже?!

Поздравявам Станко Гочев от Димитровград... защото още през 2013 година измисли нова техника за рисуване със злато... Показва си картините на академик...на министър...на негови колеги художници...на приятели... но никой от тях не му каза...едно...БРАВО... Браво, Станко...Браво, Гочев...Лувъра те чака...ама...недей да бързаш...лека...полека... по-български...

Много поздрави на майка му(ти).

"Обществото призовава и за приблизително 50 милиона долара увеличение на годишния бюджет" ! Тия са нещо като нашия БАН.

Не могат се намажат на малкия пръст на нашиот БАН! Докато те се занимават с глупости, нашите учени сътвориха чушкопека! Един ден, цялата галактика ще се кланя пред паметниците на великите ни учени!

трябва да възобнови програмите sdi, междузвездни войни и други по-нови и да пази освен от астероиди и от руските сатан/и и страцид/и. и нови заплахи на Ким, Ердоган и всички други султани в азия.

ТИя хапчета са за пиене, не да си ги гледаш само.

Ами наместо да дава още пари на НАС, Бай Дън може лично да гърми с пушката по астероидите. Ефектът ще е един и същ, пък може да се позакърпи издъненият бюджет на САЩ :)