Украйна прави нова ракета против Русия

Тя ще може да унищожи всеки кораб в акваторията на Черно и Азовско море

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Украинците "правят" по няколко "нови" ракети годишно. То не бяха космически носители, балистични ракети, мобилни комплекси, крилати ракети, зенитни ракети и т.н. Всеки интелигентен човек може да се досети, че тези "революционни" проекти уцелват единствено огромни суми в държавния бюджет.

Докато я направи Украина ще изрита американците и ще се върне отново към Русия.

Другарю , пиите си хапчетата редовно защото сте много болен.

Не знам кой е болен ама е много интересно сега бензиноколонката като спре да дава газ на Украйна дали самите жители няма да емигрират.

Украйна има собствено производство на газ, а при нужда може да внася втечнена газ.

Верно ли бе Дада то и ние можем да внасяме втечнена газ АМА на каква цена???? П.П. Дада защо като те убия с факти и мнението ми изчезва????? Явно си много ценен за форума на дира!!!!

украина и полша са полигони за учебни стрелби ,забравих и ,румъния

Може би ще се наложи да си премислят стратегията. 2500км/ч = 700м/сек. С такива цели руснаците и американците се занимаваха през 1980-те. Въведените в експлоатация нови системи защитават срещу цели движещи се с 2,5-3,5км/сек. В разработка са системи за елиминиране на цели движещи се с 5-6км/сек (21,600км/ч) или приблизително 8-9 пъти по-бързи от планираните от Украйна ракети.

Тази ракета не е балистична, а лети ниско в плътната атмосфера. Това е крилата ракета, а не балистична. Засичането е трудно.

Надолу четах как един умник пише че украйна воюва срещу някакви доброволци от донбас и луганск! Това просто не е вярно в украйна воюват предимно руски наемници и напоследък украински наемници плюс редовна войска!

Те с едни военни пенсионери и деца доброволци в Донбас не могат да се справят, вече се насочват към Русия, а украинците слугуват на руснаците по кримските курорти.

Могат могат да се справят украинците със ,,деца” и ,,военни пенсионери” и дългите редици безименни гробове в Русия го потвърждават

Украинците слугуват на руснаците и по турските курорти.

че двигателите на тази компания се използват и в САЩ!

ПАК СЕ ГОТВИ ЗА КРАЙНА ВЪВ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ