17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дубай ли им даде принтера си: watch?v=69HrqNnrfh4 или краднаха американския от Аустин: watch?v=wCzS2FZoB-I

Абе тъпак, защо си мислиш, че не могат да измислят такав проста машина, при положение, че строят най-добрите ядрени реактори в света?

Хайде поне у нас да наричаме страната с истинското и име, а именно Волжска България. Тук вече няма комунизъм и не сме длъжни на СССР за нищо.

Русия и космически държава и има наука и подготвен добре инженерен потенциал на хората. Идиоти, не знаят какво педставлява Русия.Селяндурска дружинка,неграмотна.

Волжка България на задния ти двор на село.Иди провери.Кой нещо ще иска от теб,заблудена одрана овца.

В Холандия от години има 3Dпринтер за КЪЩИ строи от 1ден до3 дни груб строеж.50-60м2 1 оператор с джой стик 1КРАН който МАЖЕ слоеве бетон като паста бързо, точно и евтино. Цената пада от липсата на скъпо струващ човешки труд

ами глупаче. Като е толкова проста де спаха последните 100 години? нали проста била?

докато руснаците са още на ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ То другите страни вече направиха Топ 12 на ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ на 3Д сгради. гоогле -> "Top 12 manufacturers of 3D printed houses and buildings" Усещате ли разликата м/у кочината и света?

Мижи, да те лажем...

За тия дето ще ми тръгнат с Apis Cor че била руска - да видят на сайта им къде им е квартирата в БОСТЪН и дали имат дори офисче в Русия

"скъпоструващият" човешки труд (в България средната заплата в строителството е около и под средната за страната) в тези къщи е заменен със скъпоструваща екзотична механизация и бетон със скъпоструващи екзотични добавки, а цената пада само в мечтите ти, а каквото си мислиш че може би спестяваш в грубия строеж го губиш като допълнително усложнение в довършителните работи. днес сме още далече от момента в който тези методи на строителство ще бъде икономически оправдан в масовия случай. и това ще стане, но му трябват още поне 20тина години.

В Татарстане - мозги пудрят

Кой ? Татарстан строял ядрени реактори ??? Че откога бре???

Не къща а татарска шатра плюе робота. Когато духне степния вятър я отнаса. Докато къща се ГРАДИ (оттук думата град) върху каменни основи чрез тухли. Червени и изпечени и топлоизолиращи. Червената изпечена тухла е открита от траките по време на царуването на Великият Севт Трети - 4в.пр.н.е. За 20 ст'инки персийски килим, няма.

А кат са толкоз яки в технологиите ( все пак ядрени реактори строят, от най- яко гърмящите , за справка - Чернобил ) , де са им калкулаторите, печките, телевизорите ( не става дума за Рубин или Темп ) , колите ( също не става дума за Лада ,която е Рено вече) , да не говорим за лаптопи или телефони !!! Все неща, технологично десетки и стотици пъти по-елементарни от ядрен реактор

Браво ! Нови технологии в служба на човека.

чак пък нови? От 10 години се правят такива къщи по света. Вече и в Русия.

Май нещо не може да четеш, в сатията ти се обяснява че принципа про строителството е друг. Но чукча не читател, чукча писател.

принципа бил друг... странно - май ти си го измисли този принцип. Нормален 3Д принтер за сгради. Вижда се кой е и кой не е чукча. Нов принцип... дори думата принцип я няма в текста :)

Татарстан е Волжска България! 3.5 милиона чисти българи живеят там. Да мюсюлмани са, но са БЪЛГАРИ! Да въй в тъпото племе Балканско, дето и историята си не знае!!! Прочетете нещо повече от Винету бе

интересно! а ако питам някой татаристанец той какъв е интересно какво ще ми отговори ... дали ще каже че е българин? е според последното им официално преброяване 2002 г. 52,9% се определят за татари, 39,5% се определят за руснаци, 3,3% чуваши и 4,2% (около 160 хил.) разни други може и да има някой друг българин сред тези разни други. историческата ни връзка с Татарстан и Волжска България е толкова далече назад във времето, че на практика днес нямаме абсолютно нищо общо. Също толкова общо имаме и с марката за бижута Булгари. явно страдаш от комплекс за малоценност от факта че си българин и си оставил си крайния си национализъм да търси опорни точки за национална гордост. македонците тръгнаха точно по този път и стигнаха до там съвсем открито да си измислят история с която да се гордеят. като те чета и ти не си далече от това. аз съм горд с това, че съм българин без да имам нужда да приписвам на българите неща които нямат нищо общо с тях, като населението на друга държава например.

Такъв 3 д принтер който пускаше бетонна паста беше з първи път показан от една сливенска фирма преди 10-15 години най малкия размер за него искаха 60 хил лева бях им писал мейл. После го бяга наели за няколко проекта да направи къща и това беше умря интереса.

Невероятно единствен уникален все пак успяха що за глупости аман от простотии

Колегата "дам" е прав! Дори и 100% да се самоопределят като българи, делят ни над 1300 години. Колко общо имаме? САЩ е основана от английски заселници (предимно) и е държава от по-малко от 250 години. Но англичаните нямат претенции с американците да са един народ.