Водещи световни военни сили залагат на леки танкове

Русия, Китай, Индия и НАТО преосмислят концепцията си за танкове

Обратно в новината

Коментари - Водещи световни военни сили залагат на леки танкове | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трабант комби с"americantracktruck"с КПВТ........... ОООО ЙЙЙЕАААА https://www.thedrive.com/the-war-zone/30428/the-movie-star-ripsaw-mini-tank-has-reemerged-unmanned-and-packing-a-big-30mm-cannon

каква война витае в главата ти? Пиши за калашника и си получавай копейките!

"Пентагонът създава леки аналози на руската бронирана техника, за да победи Русия в случай на война." Г-жи и Г-да, ще рискувам да ви издам една свръх-супер-пупер военна тайна от дебрите на Пентагона: След дълги, изтощителни проучвания и търсения се оказа, че САЩ не могат да създадат аналози на безаналоговите руски танкети - безвъзвратно е загубена дкументацията за всички възможни технологии от преди 30 години! Няма кой да произведе нито бронесплавите, нито електрониката, нито навигационните и лазерни системи за водене на огъня и управлението на въпросните танкети! Дори в "музеите на бойната слава" не са открили аналози - изкупили ги били разни изперкали колекционери и сега искат байка си и баща си за тях! Трагедията е пълна! Принудени са да работят с технологични решения за 6-то и 7-о поколение бойна техника. Срам и резил!

_stankow

Страхотно сравнение - от една страна руската техника, която вече се изнася, от друга страна какво тепърва щели да започнат да мислят да направят американците. Ами нищо няма да направят, само статии ще пишем колко са голяма работа.

Ееееехххх, Станкоооов, Станкоооов, няма да се върне Дядо Мраз, колкото и да ти се иска тъпа, комунистическа чукундуро.

Руснаците немож ги настигна!

Заглавието е подвеждащо. В статията се говори само за територията заобиколена от цивилизация, а пък тя не е сред водещите световни военни сили.

Само от северната страна е цивилизация, от южната е същата кочина. За другото си прав.

През 80-те и ние разработваме лек танк, подходящ за нашите планински пътища. Не се стига до прототип, но няма да е лошо да си имаме своя машина, може да се намерят и купувачи.

Само дето завод Бета не съществува. Буквално.

а талибаните какво казаха

щото си мислят, че ще стрелят по тълпи от хора (невъоръжени срещу бронирана техника)... Да му мисли стадото...

Аз още коги казах "Нека дойдат танковете!"

Най леки са българските танкове. Просто ги няма и нищо не тежат :-)

Я пак?

А МА СА ОТ АБИТЮРЕНСКИО БАЛ НА ПРАВЕШКИО КАСКЕТ......