Създадоха първия в света 25-инчов E Ink монитор

Приложенията на подобни екрани обаче са силно ограничени

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

имам електронна книжка с ЕInk и се чете много по приятно от таблет или телефон на LCD или LED, но нещо не виждам логиката да правиш монитор на тази технология. Дори да елиминират неприятните сенки, когато се сменят кадрите, в най-добрия случай това ще бъде един прескъп черно-бял монитор. пп. чета постовете надолу и се чудя каква връзка имат със статията ...

А не се ли замисляш, че за пенсионери или хора със специални нужди, училища, университети,библиотеки,архиви, фирми та дори и за обикновенният чиновник Е Ink монитора е добре дошъл.

Порнография вместо секс. То вече е эакт в много американски затвори. Е полудяват масово, даже се самоубиват, ама за сметка на това здравословно и сигурно.

по страшно е отколкото изглежда.Болните мозъци правят прогнози и после с цената на всичко човешко ги налагат.Страшно е.Но има и светлина в тунела.Господ се чисти от уродите.Всяка глуха пътека в еволюцията завършва с изчезване на носителите и.

Той хубаво чисти, ама явно пропуска. Ти още си тука.

Те не могат да познаят утре,дали ще вали или не,ама тръгнали да дават прогнози за след 20 години,пълни измишльотини.

ужас,ще ни правят киборги,видяло се е! Господ ни е създал различни,а не да сме еднакви.... Ще четем мисли и подобни,това са глупости писани още преди 40 години за 2 000-дната година,пък то не се случва...

Ужас, от маймуни "ни направили" хора.